Heti horoszkóp május 29-től június 4-ig: nem várt fordulat a Mérleg szívügyeiben, jó hír a Kosnak

Búcsúzik a május, érkezik a június: izgalmasak lesznek a tavaszból nyárba vivő napok.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lassacskán búcsúzik a május, és beköszönt a június, a nyár első hónapja. A tavaszból nyárba hajló napok eseménydúsnak ígérkeznek: váratlan fordulatok és pozitívan alakuló szívügyek jellemzik a hetet.

Heti horoszkópod részletes előrejelzést ad neked arról, hogy te mire számíthatsz vasárnapig. Vajon a munka, a szerelem vagy a pénzügyek kerülnek nálad fókuszba?

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Heted beragyogja egy számodra fontos dolog kapcsán érkező jó hír. Ez a pozitív hullám kedvezően érinti a munkahelyi teljesítményedet és a magánéletedet is. Pároddal konfliktusmentesnek ígérkezik a következő pár nap, sőt, egy új közös tervetek is születik. Szingliként mosolyoddal elnyered valaki rajongását.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Bika jegyed pozitív, derűs hetet ígér neked úgy a karrier, mint a szívügyek terén. Munkahelyeden minden flottul megy, a feléd tanúsított elismerés pedig még tovább doppingol a jó teljesítményre. Pároddal a humor kerül főszerepbe, szingliként pedig ugyancsak vicceiddel hívod fel magadra valakinek a figyelmét.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Ugyan lesz feladatod bőven ezen a héten, energikusságodnak köszönhetően könnyen boldogulsz a húzós pillanatokban is. Pároddal kicsit kevesebbet lesztek kettesben, mint máskor, de az együtt töltött idő annál minőségibb lesz. Szingliként eltereli a figyelmed a munka. Cupido csak erre várt lesben állva.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Ha Rák a jegyed, a napokban büszkeséggel fog eltölteni, milyen jól, milyen olcsón és ügyesen vásárolsz meg valamit. Adj másoknak is jó tippet! Pároddal a nyári utazás ad színes és izgalmas témát. Szingliként egy flört üti fel fejét életedben, ám ez a flört könnyen átcsaphat valami sokkal komolyabba is.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Egy közeli ismerősödnek lenne szüksége egy kisebb-nagyobb szívességre tőled. Noha kis szervezést igényel a dolog, hogy beférjen a hetedbe, megoldható lehet, ő pedig igazán hálás lesz a segítségedért. Pároddal felerősödnek a szexuális energiák, szingliként mágnesként vonzod a férfiszemeket.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Szűz jegyeddel a horoszkóp arra figyelmeztet, hogy ne hajszold túl magad. Nincs, ami olyan fontos lenne, mint az egészséged. Tartsd a munkaidőt, és ne stresszelj olyan dolgokon, amik nem rajtad múlnak! Pároddal egy utazás ötlete merül fel, ami felpezsdít titeket. Szingliként barátnőiddel terveztek utat, ami szerelmet hozhat.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

A napokban hajlamos lehetsz Mérlegként kissé túlköltekezni, ami a hó végi kasszát elég rosszul érintheti. Rövidesen jön a várva várt fizetés, addig próbálj türelmet gyakorolni. Pároddal anyagi kérdést kell tisztáznotok, de ez gördülékenyen megy. Szingliként exed kereshet fel, vagy a neten botlasz bele.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Pénzre számíthatsz, ez az anyagi gyarapodás pedig jobbkor nem is jöhetne. Vigyázz, ne kezdj esztelen költekezésbe, mert  megbánhatod. Pároddal apró nézeteltérés lehet egy régi ügy kapcsán, de ezúttal végleg tisztázódik. Szingliként letisztul, exeddel miért lett vége. Ezzel jöhet is az új pasi, akire nem is kell sokat várni.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Heted pompásabban aligha alakulhatna. Vidám vagy, kiegyensúlyozott és optimista. Párod egészen odavan a vibráló jókedvedért, mosolyodért, már-már újra beléd szeret. Szingliként ez a ragyogás az arcodon pasimágnesként működik. Telefonszámcsere ígérkezik a napokban, és egy remek randi is kilátásba kerül.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Kis félreértés miatt kerekedik galiba a munkahelyeden, de a hidegvér és a higgadt hozzáállás hamar kisegít a slamasztikából. Pároddal féltékenység szítja fel a tüzet köztetek, mely most olyan lángra gyúl, mint még eddig soha. Ha szingli vagy, egyik barátnőd sikereit irigykedve nézed, pedig van valaki, aki titkon téged figyel egy ideje.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Vízöntőként munkahelyeden hatékony, otthoni feladataiddal gyors és precíz leszel, így aztán elégedettséggel zárhatod majd a májusból júniusba forduló hetet. Pároddal a nosztalgia uralkodik el kapcsolatotokban, érdemes új élményeket kreálnotok. Szingliként egykori szerelmed kereshet meg újra.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Halakként rég nem látott jó barátod bukkan fel a semmiből, akivel ezúttal még mélyebb lehet viszonyotok, mint valaha volt. Pároddal egy kis félreértés szül némi vitát, de szerelmetek felülkerekedik, és nevetésbe fullad az egész. Szingliként kitartóan ostromolni kezd egy pasi, aki téged is megfog valamiért.

Ezt is szeretjük