A Bak anyagi szerencsére, a Kos szerelmi fordulatra számíthat

Gyönyörű tavaszi hét elébe nézünk.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Folytatódik a tavaszi pezsgés. Ahogy lassan búcsút int ez a csodás évszak, és hozzánk csalogatja a nyarat, mindent betöltenek a pozitív energiák, eljön a szerencsés és remélt fordulatok ideje.

A szerelemben sem lesz eseménytelen az elkövetkezendő pár nap: lesznek, akiknek nagy fordulat áll be szívügyeikben, mégpedig jó irányban. Heti horoszkópod részletes előrejelzést ad.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Talán a tavasz legemlékezetesebb hete elébe nézel, most ugyanis szerelmi életed kerül életed fókuszába. A munkahelyen minden a szokásos menetrend szerint halad, de a szívügyek pozitív változást hoznak: pároddal egy olyan pillanatot éltek meg, ami sokkal közelebb visz titeket egymáshoz, mint valaha is voltatok. Szingliként kiszemelted és közted kulcsmozzanat várható, mely hozzásegít titeket, hogy egymásra találjatok. 

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Ha Bika vagy, energikus és lendületes leszel a napokban, ráadásul sikert sikerrel halmozol a munkahelyeden is. Pároddal most a humor jegyében telik a hetetek. Bár máskor is bizonyosan vidám pillanatokat éltek meg, most önmagatokat is felülmúljátok. Gondtalanság és könnyedség ígérkezik. Ha egyedülálló vagy, ne fogd vissza poénjaid, most ugyanis ezekkel keltheted fel egy jóképű pasi érdeklődését.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Pénzügyeid kedvezően alakulnak a napokban. Nem feltétlenül érkezik bevételed, de ez sincs kizárva. Ami azonban tény, hogy jobb szemed lesz a jobb ajánlatokhoz, és ennek köszönhetően több pénz marad a zsebedben, mint máskor egy hét alatt. Pároddal romantikus program és szerelmes vallomások ragyogják be a hetet. Egyedülállóként álmodozó hangulatban leszel: érezheted, a szerelem közeleg.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Ha jegyed a Rák, egy hozzád közel álló illető kér tőled segítséget a napokban egy olyan dolgot illetően, amiben csak rád számíthat. Bizalma egyfelől megtisztel, másfelől meg is hat, segítségedért pedig az illető sokáig hálás lesz. Ha párban vagy, kedvesed részéről némi féltékenységet tapasztalsz: vigyázz, ne provokáld szándékosan! Szerelmére nem ez a fő bizonyíték. Szingli vagy? Felbukkan egy régi szerelem a múltból, aki új lángot gyújt benned.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Ha Oroszlán vagy, valaki nagyon pozitív csalódást okoz neked a napokban. Ez azonban még nem minden, hiszen ennek a kellemes élménynek a tetejébe még fittnek és energikusnak is érzed magad, ami a sportoláshoz, életmódváltáshoz remek kiindulópont. Pároddal több időtök lesz kettesben, ami visszaidézi a kezdeti időket. Ha nincs párod, egy férfi kerül a közeledbe a napokban többször is, akivel elsőre szikrázni kezd köztetek a levegő.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Bár lesz feladatod a munkában bőven a héten, játszi könnyedséggel veszed a legnagyobb kihívásokat is. Ezt főnököd sem hagyja szó nélkül, dicsérete pedig még tovább inspirál, hogy próbálkozz, és kreatív ötletekkel járulj hozzá a munkához. Pároddal egy komolyabb beszélgetés old fel egy régi feszültséget, ami egy jobb időszakot indít el. Ha egyedülálló vagy, exedről kapsz egy hírt, mely azonban nem érint rosszul, ami pozitív változást mutat.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Egy fontos ügyet kell elintézned a napokban, de hála a csillagok szerencsés állásának, zökkenőmentesen túl is jutsz rajta. Pároddal közösen egy kellemes meglepetésben részesültök, mely akár örök emlékként is kísérhet benneteket majd. Ha egyedülálló vagy, egy régi plátói szerelmed bukkan fel életedben, aki most érdeklődést mutat feléd. Rajtad áll, látsz-e esélyt a korábban  meglévő parázs felszítására.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Munkahelyeden konfliktus bontakozhat ki, neked azonban mindenképpen érdemes pártatlannak maradnod. Erre azért van szükség, mert máskülönben kiteszed magad a veszélynek, hogy mindkét illető megharagudjon rád. Ha állást is foglalsz, tedd azt óvatosan és mindenképp őszintén. Szerelmi életedben mind egyedül, mind párban egy pozitív hullám söpör végig, ami szingliként új hódolót, párban még mélyebb érzelmeket hoz.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Nyilasként hangulatod irigylésre méltó a napokban, és átragad másokra is. Most mindenki szívesen tartózkodik a társaságodban. Szert tehetsz egy új barátra is. Pároddal egy közös terv merül fel köztetek, ami új lendületet visz a kapcsolatotokba. Ha egyedülálló vagy, egy váratlan flört üti fel fejét, melyben azonban van potenciál: az is lehet, hogy a dolog idővel elmélyül. Az a fontos, hogy arra evezz, ahová később jutni szeretnél.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Ha Bak vagy, a napokban pénzügyi szerencse ér. Egy váratlan forrásból érkezhet pénzed, vagy pedig ha vásárolni készülsz, sokkal olcsóbban jutsz valamihez, mint az eredeti ára. Szemfülességeddel másvalakinek is segíthetsz egy anyagi kérdésben. Pároddal egy utazás gondolata merül fel. Jó eséllyel ez már a nyári tervek része lesz, az ötletelés pedig igazán élvezetes program lesz. Szingliként egy szerelmet ígérő nyaralás kerül szóba a barátnőkkel.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Ha Vízöntő vagy, a napokban a természetbe vágysz majd. Ha csak teheted, légy a levegőn! Hétvégére érdemes kirándulást, kertészkedést tervezned. Lelki harmóniádhoz most a kék ég, az illatos fű és a napsütés elengedhetetlenek. Pároddal nosztalgikus hangulatban telnek a napok. Találjatok ki magatoknak új élményeket is a régiek mellé! Ha nincs párod, az online ismerkedésnek érdemes adnod egy esélyt a napokban.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Halak vagy? Örömhírt kapsz a napokban, ez pedig leradírozhatatlan mosolyt varázsol az arcodra. Pozitív kisugárzásod lenyűgözi az ellenkező nemet. Párodtól tucatnyi bókot kapsz nap mint nap, ráadásul kicsit még féltékeny is lehet egy férfi miatt, aki leplezetlenül érdeklődik irántad. Ha nincs párod, egy cseppet sem szégyellős pasi kezd ostromolni. Bár stílusa magával ragadó, próbálj józan maradni, és kikacsintani a rózsaszín szemüveg mögül.

Ezt is szeretjük