Heti horoszkóp április 29-től május 5-ig: a Szűz a szerelemben sikeres, az Ikrek új célt tűz ki

A hetet nemcsak a pozitív energiák, de a színpompás május elseje is feldobja.

no-tonal
Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Búcsúzik a szeszélyes április, érkezik a romantikus május! A sok napsütés és virágoktól illatozó levegő pozitív energiákat teremthet, és az érzelmi életben is sokakat hozzásegíthet kedvező változásokhoz.

A héten a május elsejei nap lesz a legnyüzsgőbb, természetesen, de a hét egyéb napjain is jönnek még izgalmas fordulatok. Különösen a karrier tekintetében számíthatunk most újdonságokra.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Nemcsak az évszak, hangulatod is tavaszi. Ragyogó, vibráló, nyüzsgő, telhetetlen. A majálisozás igazán vonzó program lehet számodra. Kedveseddel apróbb vitátok lehet, amit úgy tudtok rövidre zárni, ha kerek-perec kimondjátok, valójában mire vágytok. Szingliként ígéretes randi kerülhet kilátásba valakivel, aki régóta tetszik. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Valami másképp alakulhat, mint azt eredetileg tervezted. Kiderül, éppen úgy lesz jó neked. Bár nyugalmadból kissé kizökkenthet a dolog, végül elégedett leszel. Ha van kapcsolatod, nyári terveitek kerülhetnek szóba, és egyikőtöknek kicsit engednie kell. Jó kis kommunikációs tréning lesz! Ha nincs párod, most jöhet a fordulat: felbukkan valaki, akibe hamar bele is zúghatsz. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Új célt tűzhetsz ki a karrierben. Ötleted egy másik területre vihet, ami egyfelől izgalommal, másfelől némi félelemmel tölthet el. Mindenesetre érdemes elgondolkodnod lehetőségeiden, hiszen az ilyen lépésektől függ, merre megy tovább az életed. Szerelmi életedben bekövetkezhet egy régen remélt fordulat, mind párban, mind egyedülállóként. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Munkahelyeden érdekes, fejlődési lehetőséget nyújtó feladat, de akár egy új poszt is várhat. Szerelmed tanácsodért folyamodhat egy pénzügyi kérdésben. Segítő jelenléted megerősítheti érzelmeit, neked pedig jóleshet bizalma. Ha egyedülálló vagy, volt kapcsolatod tanulságát most értheted meg igazán, ami hozzásegít egy következő, boldog kapcsolathoz. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Heted mozgalmasnak ígérkezik. Program program hátán sorakozhat. Felhőtlen kikapcsolódás vár. Pároddal közös időtök beosztásában kell kompromisszumot kötnötök. Ha egyedülálló vagy, a majálisi forgatagban összeakadhat tekinteted egy olyan férfiéval, aki elsőre megfog, noha külsőre nem az eseted. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Elégedett és motivált lehetsz, sok terv és jövőre kitűzött cél cikázhat a fejedben. Tettvágyad, szorgalmad áldásos ajándék, de vigyázz, ne hajszold túl magad! Pároddal csodás lehet közöttetek az összhang, a világ legszerencsésebbjének érezheted magad. Nincs párod? Most mozdul előre a sors kereke: szembe jöhet egy férfi, akivel első látásra egymásba bolondulhattok. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Új szerepben, új feladatkörben találhatod magad a munkában. A kihívás kifejezetten motiválóan hathat rád. A hét közepi, elsejei pihenés azért jót tesz a megpróbáltatásban. Ha párban vagy, most felerősödhet közöttetek a vibrálás, a vonzalom. Nincs párod? Kisugárzásod mágnesként vonzhatja a férfiszemeket. A napokban valaki jó eséllyel leszólít. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Nagyszabású tervet szövögethetsz, az ötletelés pedig eléggé lefoglal. Csak óvatosan, hiszen a munkában, esetleges kapcsolatodban is ott kell lenned fejben! Utóbbiban lehet is egy kisebb összezördülés, de szerencsére édes lehet a békülés utána. Nincs még kapcsolatod? Most aligha koncentrálsz erre, de Cupido éppen ezt várta: most célozhat nyilával! Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Ha fizetésemelés kérésén töröd a fejed, most siker koronázhatja a próbálkozásod. Anyagi gyarapodást hozhat neked a következő időszak, és épp emiatt is érkezhet az életedbe. Szíved választottja a megbeszéltektől eltérő ötlettel állhat elő valami kapcsán. Ez elgondolkodtathat. Ha még várod a párod, az online ismerkedésnek érdemes esélyt adnod. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Hangulatod egész héten nagyon jó lehet, hála a mindent körbejáró pozitív energiáknak. Különösen május elsején ragyogsz, és ezt kedvesed is észreveszi, illetve valaki, aki, ha szingli vagy, akár a jövendőbeli partnered is lehet. Nőiességed, varázsod most szinte reflektorfényben tüntet fel a tömegben. Nem csoda, ha sokan bókolnak neked a héten. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Dolgaid egyre simábban, gördülékenyebben mennek. Amivel volt is esetleg problémád, most az is megoldódhat. Utadat tisztán látod. A kiegyensúlyozottságodat a férfiak is észreveszik. Kedvesed nem győz csodálni téged, egyedülállóként pedig valaki felfigyelhet harmonikus, nyugodt kisugárzásodra. Ha elég bátor, meg is szólíthat. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Mindenhez van kedved, csak a munkához nincs? Nem csoda ez ilyenkor, a tavaszi napsütésben. Vigasztaljon, hogy május elsején lehetőség nyílik szusszanni, szórakozni egyet a nagy hajtás közepette. Szerelmeddel kapcsolatotok kerül szóba, mély és nagyon pozitív beszélgetés várható. Ha nincs párod, régi jelöltedbe botlasz, aki ezúttal maga is érdeklődést mutathat. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Kép: Getty Images.

Ezt is szeretjük