Videóra vették, ahogy magától mozgott: a hegyekben találták az apró szobrot
A nyomasztó kinézetű szobor a Catskills-hegységből való.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A catskillsi banyaként ismeretes az az apró szobrocska, melyet a New York-i Catskills-hegységben találtak gyalogtúrázók a hegységnek egy olyan részén, amelyről úgy tudni, sátánista szeánszok helyszínéül szolgált, ahol is állatáldozatokat mutattak be régebben.

Pár nappal azután, hogy megtalálója hazavitte magával, furcsa eseményeket tapasztalt otthonában. A szoborból furcsa szag áradt, ismeretlen eredetű, dobogó hangokat hallottak, de ami legfurcsább, vándorolni kezdett a lakásban. 

Nőalak a sötét sarokban

Az egyik túrázó, aki ellátogatott a szobrot hazavivő barátja lakásába, így idézte fel a paranormális esetet, melyet tapasztaltak:

- Láttam a sáros lábnyomokat. Az egész helyiség olyan szagú volt, mint egy vizes kutya, ami most hempergőzött bele a koszba, de a barátom kutyája sohasem menne be a házba. A barátom megmutatta, hol látta utoljára a szobrot, amikor előző este elment otthonról, de mire hazaért, már egész máshol, a folyosón találta meg, a folyosó fala pedig megrepedt, mintha hozzávágtak volna valamit. Esküdözött, hogy nem ő tette a szobrot a folyosóra, mert ő a nappaliban hagyta.

Az emlék, amit a szobrot hazavivő barátja felidézett, még nem ért véget ezzel.

- Ahogy ott álltunk a folyosón, a barátom kutyája idegesen csaholni kezdett odakinn. Ki akartunk menni megnézni, mi történik, és akkor mindketten megláttunk egy nőalakot a nappali sötét sarkában. Meztelen volt, és öreg, és csöpögött belőle a víz. Villódzott a szeme a sötétben. Halálra rémültünk, és kiszaladtunk a házból. Mindez fényes nappal volt. Bárki is volt, már nem volt ott, amikor visszamentünk a lakásba. Megfogtuk a szobrot, elnézést kértünk, és betettük egy dobozba.

Félelmetes videó készült

A történtek után egyértelművé vált a paranormális események forrása, így megtalálója feladta a Paranormális és Okkult Múzeum részére. Két hónapja volt a múzeum birtokában, amikor bebizonyosodott, a szobrot valóban megmagyarázhatatlan erők uralják. Egy éjszakai kamera vette videóra, amint mozgott. Bár többet azóta sem tudni a szoborról, és számtalan miért vár még válaszra, a videó döbbenetes.

Ezt is szeretjük