Hányas szám alatt laksz? Ezt mondja lakásodról a számmisztika
A születési dátumod mellett a házszámod is nagyban befolyásolja az életed a numerológia szerint.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gondolnád, hogy az, hogy hányas szám alatt laksz, befolyásolhatja, hogyan érzed magad otthonodban? A számmisztika szerint pedig így van, hiszen bármi is, ami kapcsolatban áll a számokkal, különböző energiákat hordoz.

Ha kíváncsi vagy, a te lakókörnyezeted milyen energiák által és milyen atmoszférát teremt, és ezáltal miként befolyásolja életed, olvasd el, mit mond róla a számmisztika! Ehhez nem kell mást tenned, mint kiszámolni otthonod számát.

Ha házszámod két- vagy többjegyű, a számjegyeket add össze újra és újra addig, míg egyjegyűvé nem egyszerűsödik. Például a 92-es házszám száma a számmisztikában a 2, mert 9 + 2 az 11, 1 + 1 pedig 2.

A betűknek is van számértéke a numerológiában. Ha te a 92 C-ben laksz, akkor a 2-höz még hozzá kell adnod 3-at, így jön ki az 5-ös szám, a te otthonod száma. A betűkhöz tartozó számok a következők:

1 = A, J, S; 
2 = B, K, T
; 3 = C, L, U; 
4 = D, M, V
; 5 = E, N, W
; 6 = F, O, X
; 7 = G, P, Y
; 8 = H, Q, Z; 9 = I, R.

Abban az esetben, ha egy társasházon belül, és nem önálló házban laksz, érdemes kiszámolnod a bejárati ajtódhoz tartozó számot is, és elolvasni a hozzá tartozó leírást. Ha ugyanis például a 92 C ház 2-es ajtaja a tiéd, akkor elsődlegesen nem az 5-ös, házszám szerinti, hanem a 2-es, ajtó szerinti szám az, amit figyelned érdemes.

Lakberendezés és számmisztika

Otthonod száma alapján érdemes berendezned a lakásod, ha szeretnéd, hogy energiái maradéktalanul kiteljesedjenek. Íme, néhány egyszerű lakberendezési tanács a számmisztika szerint.

Ezt is szeretjük