Hányas szám alatt laksz? Ilyen energia lengi be az otthonod
A számmisztika szerint minden szám valamilyen energiát hordoz magában, így a házszámod is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A számmisztika szerint minden egyes szám, amely a környezetünkben található, befolyással van mindennapjaink alakulására. Így a telefonszám, amely számok sorozata, a szerencseszám, a születésnap dátuma, amely szintén számokból tevődik össze, illetve a házszám is.

Minél tartósabban van jelen egy szám az életünkben, annál nagyobb hatást gyakorolhatnak az energiái. A számmisztika ugyanis azt is állítja, minden szám hordoz valamilyen energiát. A házszám egyike a legállandóbb számoknak. A következőkben elolvashatod saját házszámod elemzését: vajon mit vonz be az életedbe?

Mit kell tenned?

Egyjegyű házszám esetén csak ki kell keresned azt a lenti listából. Ha többjegyű a házszámod, akkor azt - hacsak nem 11, 22 vagy 33, e három szám ugyanis mesterszám, így nem egyszerűsítendő - szedd jegyeire. A jegyeket ezután add össze, és ismét tedd ugyanezt a kapott eredményed jegyeivel.

Addig folytasd, ameddig nem kapsz 1-től 9-ig terjedő számot, vagy a fent említett mesterszámok egyikét. Ez a kapott szám lesz a végeredmény, amelyet keress ki a lenti listából, hogy megtudhasd, milyen energiát hordoz a házszámod. Ha például a 13-as szám alatt laksz, a te számod az 1+3, azaz a 4 lesz.

Milyen energiát hordoz a házszámod?

Keresd ki a kapott számod, és olvasd el az elemzést!

1 - otthonod energiái a magadba vetett hited emelik. Segítenek kitartani és lelkesedni, véghezvinni ambícióidat.

2 - otthonodban sok-sok pozitív energia halmozódik, melyek a mások iránti szereteted segítenek kifejezni, és szeretettségérzésed erősítik fel.

3 - ha a 3-as számot kaptad, otthonod energiái segítenek neked abban, hogy pozitívan, vidáman, mosolyogva tekints a világba. Optimizmusod erősítik.

4 - a stabilitás, az állandóság, a biztonság energiáit tudhatod otthonodban, amennyiben a 4-es számot kaptad eredményként.

5 - otthonodban mindig feltöltődhetsz, hiszen olyan energiát foglal magában, amely a te energiádat táplálja. A pozitív töltés jó hangulatot, erőt ad neked.

6 - 6-os számú otthonodban a kreativitásodat fokozó energiák laknak. Ezek akár az alkotásban, akár a hétköznapi helyzetek megoldásában is segítenek.

Borzongató energiák lengik be ezt a házat

A hulli kísértetház paranormális események színtere. Kattints az ott készült fotókért, és nézd meg, milyen kívül-belül! Az ott történtekről is olvashatsz.

7 - 7-es számú otthonodban különleges spirituális energiák lakhatnak, melyek segítenek, hogy merj nagyot álmodni, és véghez is tudd vinni elképzelésed.

8 - a pénzügyek és a karrier, és önmagában a boldogulás, a sikeresség az, amit otthonod pozitív energiái számodra ígérnek.

9 - harmóniát teremtő energiák laknak otthonodban, melyek nemcsak a te életedet, de a hozzád fordulókat, hozzád látogatókat is kiegyensúlyozzák.

11 - az otthonodat belengő kedvező energiák a bizalmat erősítő energiák. Bízhatsz, hihetsz magadban általuk, és benned is megbízhatnak mások.

22 - otthonod energiái a döntéseidben, az utadban való hitedet erősíthetik. Arra sarkallhatnak, merj továbbhaladni, mert jó az irány, amit belső hangod jónak ítél.

33 - házszámod az életutad szempontjából szerencsés, mert olyan energiákkal ruházta fel otthonodat, amelyek az önmegvalósításban segíthetnek téged.

Ezt is szeretjük