Mennyire lesz boldog a házasságotok?
A számmisztikával kiderítheted
Most megtudhatod, milyen lesz a közös jövőtök.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden jegyespár úszik a boldogságban, amikor végre kimondhatják az igent az oltárnál, ám sajnos mégsem az összes házasság végződik happy enddel. Hogy időközben hol romlik el a dolog, vagy miért, az sok mindentől függhet, és bizony, talán senki nem gondolná, de olyan tényezőktől is, mint mondjuk a megismerkedés, az eljegyzés és az esküvő dátumai.

Ezek ugyanis nem csupán dátumok, hanem számok sorai is, a számmisztika szerint viszont a számjegyek energiákat hordoznak, melyek pozitívan vagy negatívan befolyásolják a házasságok alakulását.

Ha kíváncsi vagy, a te házasságod hogy alakul, vedd a fent említett három dátumot, és add össze a bennük található összes számjegyet, majd addig ismételd az eredmény számjegyeinek összeadását, míg végül 1-től 9-ig terjedő számot nem kapsz. Ha például a megismerkedés 2000. január 1-jén, az eljegyzés 2003. február 3-án, az esküvő pedig 2004. május 10-én volt, így kell számolni:

2+0+0+1+1+2+0+0+3+2+3+2+0+0+4+5+1+0=26, 2+6=8.

1-es

Házasságotok igazán kiegyensúlyozott és boldog lehet, ugyanis még a sokadik év után is jelen van benne a romantika. Számotokra nem ismeretlen fogalmak a bensőségesség, az egymás iránti hűség és a feltétel nélküli szeretet. Útravalóul annyit mégis érdemes megjegyeznetek, hogy legyetek egymás véleménye és nézőpontja felé mindig nyitottak. Nálatok ugyanis az, hogy megértsétek egymást, hatványozottan fontos. Nem elég a nagy szerelem ahhoz, hogy a házasságotok működőképes legyen.

2-es

Házasságotokban a családalapítás nagyon fontos szerepet tölt be, ám hogy az a család összetartó is legyen, dolgozni kell. Egységben az erő, ez lebegjen mindig a szemetek előtt, és neveljétek gyermekeiteket is már kezdetektől arra, hogy nyitottak legyenek. Jó, ha bevezetitek, hogy mondjuk minden este együtt üljön le vacsorázni a család, és akkor mindenki elmesélheti napját, vagy hogy éppen mi foglalkoztatja. Ha ketten együtt képesek vagytok egy boldog családot alapítani, sikeres lehet a házasságotok.

3-as

Ha a 3-as számot kaptad végeredményként, abban rejlik a boldogságotok kulcsa, hogy befelé figyeltek, illetve egymásra, és nem arra koncentráltok, hogy mit gondolnak rólatok mások. Akkor ugyanis, ha elmentek egy ilyen irányba, máshová kerülnek a fontossági súlypontok, és elromolhat a házasságotok. Mindig azt nézzétek elsősorban, nektek mi a jó. Ha így tesztek, nemcsak az igen előtt, de az igen után is boldogság vár rátok.

4-es

Mindketten rettentően féltitek a másikat, ezért nem ritka, hogy féltékenységi jeleneteket rendeztek. Butaság, hiszen, ha két olyan ember találkozik, aki ennyire ragaszkodik a párjához, és ennyire hűséges, semmi ok az aggodalomra. Felejtsétek el, hogy ilyesmivel nyaggatjátok egymást. Inkább örüljetek annak, hogy amitek van, arról egyikőtök sem mondana le soha. A féltékenység feszültséget szül, és ha nem hagytok fel vele, válás lehet a vége.

5-ös

Mivel mindketten örökmozgók vagytok, sokat jártok el, szívesen utaztok. Ennek köszönhetően házasságotok sikeresnek ígérkezik, ugyanis napról napra új színt visztek bele a sok programmal. Számotokra ismeretlen az unalom. Vigyázzatok azonban, hogy a sok jövés-menés közepette néha szakítsatok időt arra is, hogy kettesben romantikázzatok, máskülönben kihűlhet a kapcsolatotok, és sokkal inkább barátok, társak, mint házaspár lesztek.

6-os

Kapcsolatotokban a szerelem kiemelkedő fontosságú, egyikőtök sem szeretné, ha kialudna a láng. Hogy a házasságotok boldog legyen, nem is szabad, hogy ez bekövetkezzen. Mégse akarjátok görcsösen fenntartani az érzelmeket, mert minél inkább küzdötök értük, annál messzebb sodródtok a céltól. Próbáljatok minél lazábbak lenni, és viselkedjetek úgy, akárcsak házasságotok előtt. Akkor lehet sikeres a házasságotok, ha ezt el tudjátok érni.

7-es

Bár házasságotok nem zökkenőmentes, nincs halálra ítélve, ugyanis azok a gondok és megpróbáltatások, amelyek titeket érnek, nem konfliktust okoznak közöttetek, hanem sokkal inkább összehoznak benneteket. A bajban ugyanis nemcsak a jó barát, hanem a jó házastárs is megismerszik. Ráadásul az, hogy együtt keresitek meg a megoldást, egyre és egyre rutinosabbá és strapabíróbbá tesz benneteket. Házasságotok olyan erős, akár az acél.

8-as

Nagyszerű páros vagytok, akiknek a házassága a számmisztika szerint igazán irigylésre méltó lehet. Összeilletek külsőleg, belsőleg, szexuálisan és gondolkodásmódotokat illetően is. Nálatok szinte nincsenek is viták. Ez ugyanakkor nem biztos, hogy egészséges dolog. Ti jók vagytok együtt anélkül is, hogy mesterségesen kelljen fenntartani a tökéletes képet magatokról! Ha valamiben nem értetek egyet, hát nem értetek egyet. Senki ne adja fel önmagát.

9-es

Sok akadályt le kell ahhoz küzdenetek, hogy a házasságotok végül boldog lehessen. Lehet, hogy egy ideig távkapcsolat lesz vagy volt a tiétek, illetve családi problémák is lehettek a felhőtlen mindennapjaitok útjában. Akkor viszont, ha kitartóak vagytok, és valóban ragaszkodtok egymáshoz, nincs az a nehézség, ami közétek állhatna. Hozzátok ki a legrosszabból is a legjobbat, legyetek derülátók és így boldogok lehettek.

Ezt is szeretjük