Alkalmas a pasid a házasságra?
Csillagjegye megmutatja
Nem árt, ha előre sejted, hogy milyen jövőre is számíthatsz a kedvesed mellett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A csillagjegye nagymértékben befolyásolja az alaptulajdonságait. Mire számíthatsz a jövőben: végtelen harmóniára vagy szerelmi háromszögekre? Minél előbb tudd meg, ha nem akarsz később nagyot csalódni.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Csillagjegyéből adódóan meglehetősen őszinte férfival van dolgod - nem szeret köntörfalazni. Pontosan olyan, mint amilyennek mutatja magát. Mind a partner-, mind pedig a baráti kapcsolatokban egyenesen közelít a dolgokhoz, és minidig őszintén megmondja, amire gondol. Ha nem zavar, hogy esetleg olyasmit is a szemedbe mond, amiről nem szeretnél tudomást venni, ideális partner lesz számodra, hiszen a házasságban rendkívül fontos az őszinteség.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Bár az élet számos területén rendkívül szenvedélyes, a párkapcsolatban inkább visszahúzódó és tartózkodó. Többnyire nem enged szabad folyást az érzelmeinek, és a szerelemben inkább passzívan, mint hevesen lép fel. Sokkal jellemzőbb rá, hogy hátradől, és várja, hogy te próbálj meg közelíteni. Ha nem zavar benne ez a fajta visszafogottság, bátran tervezz vele közös jövőt. Ellenkező esetben viszont nem biztos, hogy ő a megfelelő ember számodra.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Minthogy a csillagjegyet szimbolizáló figurát is két alak alkotja, kedvesed is meglehetősen kettős személyiség. Egyrészt törekszik a szabadsága megőrzésére, másrészt nem szeret egyedül lenni. Kész arra, hogy a házasság kedvéért lemondjon a függetlenségének egy részéről, azonban teljesen nem nyílik meg neked. Amennyiben nincs azzal problémád, hogy valószínűleg mindig lesz közöttetek egy aprócska távolság, érdemes hosszú távra terveznetek.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Kedvesed érzelemvilága igen gazdag. Annak ellenére, hogy a szerelmet hihetetlen mélységekig képes átélni, csak nagyon nehezen nyílik meg. Ezenkívül érzékeny lelkét bármilyen apróbb sértéssel könnyen megbánthatod - anélkül, hogy észrevennéd. Egyrészt alkalmas a házasságra, hiszen rendkívül érzékeny férfi, másrészt nem ő a szerencsés választás, ha nem akarod hetente többször is kitalálni, hogy vajon mivel gázoltál a lelkébe.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Ha egyszer elkötelezi magát, szenvedélyes, nagylelkű és rendkívül hűséges férj válik belőle. Mindezért cserébe pusztán tiszteletet és hűséget vár. A problémát az jelenti, hogy idealista jellemének köszönhetően olyan nagy elvárásai vannak a házassággal szemben, melyeknek nem biztos, hogy 100%-ig meg tudsz majd felelni. Ebben az esetben pedig sajnos mindketten számtalan csalódásra számíthattok az esküvő utáni években.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Hűséges és rendkívül megbízható társ, aki igazán törődik élete párjával. Szeretetre és gyengédségre vágyik, mégsem egyszerű vele az együttélés. Kritikus természete miatt ugyanis nehezen tud fölengedni, és gyakran ahelyett, hogy jól érezné magát veled, inkább kivesézi a kapcsolatotokat. Amennyiben nem rémít meg ez a fajta merevség a házasságban, és rendszerre, valamint biztonságra vágysz, ő a te embered.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Kedvesed számára vitathatatlanul párosan szép az élet. Soha nem érezte igazán jól magát társ nélkül. Valódi romantikus alkat, aki a házasságban mintaszerű társsá válik, és mindig ösztönösen tudja, hogy az adott szituációban mit is kell tennie. Nála jobban a zodiákus egyetlen jegye sem ért ahhoz, hogyan kell éreztetni párjával, hogy bálványozza őt. Igazi férjalapanyag, akit nem szabad kiengedned a kezedből, ha családi békére vágysz.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Meglehet, hogy nem akar titokzatos lenni, sokszor mégis nehéz kiismerni, és még nehezebb megérteni őt. Roppant szenvedélyes férfi, ugyanakkor hihetetlenül nagy igényeket támasztó társ. A házasságban elvárja, hogy minden az ő elképzelései és igényei szerint történjen, miközben nem sok szabad teret enged a te vágyaidnak. Amennyiben nem vagy kimondottan alárendelődésre alkalmas nő, érdemes átgondolnod a közös terveiteket.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Intim kapcsolatban hihetetlenül gyengéd és elbűvölő, valamint kimondottan érzéki szerető. Idealista szemléletmódja révén őszintén hisz abban, hogy az új szerelem örökké tart majd, arra azonban nincs terve, hogy mi történik, ha a kezdeti vágy alábbhagy. Az első pár év csodálatos lehet vele, ám hosszútávon nem biztos, hogy ideális választás: amint a lelkesedés és a lángoló szerelem elmúlik, hamar új kedves után néz.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Valójában a zodiákus egyetlen szülötte sem vágyakozik úgy a szerelemre, mint a kedvesed, ha a Bak jegyében született. Amennyiben sikerül fölengednie a házasságban, meglepően szenvedélyessé, ugyanakkor gyengéddé válik. Ha azonban a kettőtök kapcsolatában nem érzi maradéktalanul boldognak magát, valószínűleg azt veszed majd észre, hogy egy hűvös és meglehetősen szögletes férfival kötötted össze az életed.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Az emberekhez - így a kedveséhez való viszonyát is - nem annyira a testi, mint inkább a szellemi vonal határozza meg. Ha nem vagy képes arra, hogy maximálisan egy hullámhosszra kerülj vele, felesleges közös jövőt terveznetek. Ilyenkor ugyanis csak békés együttélés lesz a dologból. Amennyiben viszont úgy érzed, hogy szellemileg abszolút összhangban vagytok, nyugodtan belevághatsz a házasságba, mert tökéletes férj válik belőle.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Kedves és igen jószívű férfi a párod. A gondoskodás és az önzetlenség szinte magától értetődő dolog számára. Mindig pontosan tudja, hogy éppen mi zajlik le a lelkedben, és bármiről is legyen szó, próbál segíteni neked. Ugyanakkor érzékeny lelkivilága miatt nem egyszerű vele házasságban élni. A legapróbb összetűzések és megjegyzések miatt is komolyan megsértődik, és aztán napokba telik kiengesztelni őt. Gondold át alaposan a döntést!

Cikkünk Phyllis Vega Szerelmi asztrológia című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük