Örökre szól a házasságotok vagy sem? - Kínai horoszkópotokból megtudhatod
A sikeres házasság az ezoterikusok szerint a horoszkópon is múlik.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor egy nő és egy férfi kimondja az igent, mindketten abban bíznak, hogy megköttetett házasságuk a sírig fog tartani. Ez ugyanakkor sok mindennek a függvénye, így például a kommunikációnak, a kompromisszumkészségnek, amely jellemzők nagymértékben függnek attól, ki milyen személyiség.

A személyiség egyik legfőbb meghatározója pedig a horoszkóp, mondják az ezotéria hívei, így a házasság sikeressége is nagyban függhet a horoszkópok kompatibilitásától.

Az alábbiakban elolvashatod, mikor lehet nagyon pozitív és mikor egyértelműen negatív a házasságod jövője te és férjed kínai jegye alapján. Utóbbi esetben sem kell elkeseredni, mert ha mindketten tudatosan dolgoztok kapcsolatotokért, elkerülhető a baj.

Ha nem ismered kínai jegyed, ez a kalkulátor segíthet.

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Ha Patkány a jegyed, és férjed Patkány, Bivaly, Disznó, Sárkány, Tigris vagy Majom, házasságod minden bizonnyal ígéretes jövő elé néz. Mindennapjaitok boldogan telhetnek, és közös életetek szinte felhőtlen. Abban az esetben viszont ha a párod Kígyó, Kecske, Ló, Kakas, Kutya vagy Nyúl, sajnos nem sok jó hírünk van. Sok lehet köztetek a vita, a nézeteltérés, és csak mindennapos kemény munka árán tarthatjátok házasságotokat a boldogság ösvényén. Ha nem vigyáztok rá, sajnos le fog térni róla.

Bivaly

Bivalyként akkor lehetsz férjeddel a legboldogabb, ha az ő kínai jegye Majom, Kígyó, Patkány, Bivaly, Kakas vagy Nyúl. Ebben az esetben nagy egyetértésben élhettek, és ismerőseitek körében irigylésre méltó lehet a házasságotok. Akkor azonban, ha életed párja Sárkány, Kutya, Kecske, Disznó, Tigris vagy Ló, könnyen lehet, hogy válás lesz a házasságotok vége. Úgy kerülhetitek el, ha őszinték vagytok egymáshoz, és bizalmat szavaztok a másiknak. Ezek nélkül nem lehet boldog a kapcsolatotok, hiszen erre épül minden.

Tigris

Amennyiben a jegyed Tigris, férjed pedig Ló, Kutya, Disznó vagy Patkány, jól választottál. Ezekkel a kínai jegyekkel ugyanis remekül összeillesz, és életre szóló lehet a házasságod. Ha egy Tigrisnek, Sárkánynak vagy Kakasnak mondtál igent, akkor is lehettek nagyon boldogok, ám előfordulhatnak hullámvölgyek a házasságotokban. Párod Nyúl, Majom, Kecske vagy Bivaly? Akkor lesz min dolgoznotok, hogy házasságotok mindhalálig kitartson. Csiszolgassátok a kommunikációt a kapcsolatotokban, mert anélkül nem megy a dolog.

Nyúl

Ha Nyúl a kínai horoszkópod, egy Sárkány, egy Kecske, egy Disznó, egy Nyúl, egy Kígyó, egy Bivaly, egy Majom, illetve egy Kutya lehet számodra a legideálisabb férj. Ha párod ezek közül bármelyik jegy szülöttje, nincs okod aggodalomra, mert a legmegfelelőbb embert választottad társadnak. Ha viszont Ló, Kakas, Patkány vagy Tigris a párod, valószínűleg sok problémát le kell majd küzdenetek együtt, hogy házasságotok életre szóljon. Mindig hallgassátok meg egymás nézeteit, és úgy döntsetek a kérdésekben, hogy senki ne érezze elnyomva magát.

Sárkány

Ha Sárkány a jegyed, számodra az ideális férj egy Kígyó, egy Kecske, egy Majom vagy egy Nyúl. Kaphatsz hideget is, meleget is azonban a házasságodban, ha párod Disznó, Kakas vagy Nyúl. Ebben az esetben valószínűleg sok vita árán, de megtalálhatjátok a közös hangot, és a köztetek lévő ragaszkodás csak még erősebb lehet az akadályokon való túllendülés által. Akkor azonban, ha férjed Sárkány, nem sok pozitív dolog várhat házasságodban. Mindig adj hangot annak, amit szeretnél, és figyeld a párod igényeit is, hogy ezeket összehangolva mégis sikerre vigyétek a házasságotokat.

Kígyó

Ha Kígyó a jegyed, akkor lehet a legboldogabb a házasságod, ha a párod Kakas, Bivaly, Nyúl vagy Majom jegyű. Ha ezek valamelyike a horoszkópja, kiegészíthetitek egymást, kapcsolatotok a sírig tarthat, harmóniában. Akkor azonban, ha párod Kígyó, Tigris, Ló vagy Patkány, jobban oda kell figyelned, hogy ne legyen köztetek probléma, de még mindig lehettek nagyon boldogok. Egy Kutya vagy egy Disznó férj viszont nem túl szerencsés, ebben az esetben nem kis erőfeszítéseket kell tenned, hogy ne legyen válás a házasság vége.

Ha a férjed Kecske, Kutya vagy Tigris, boldog életre számíthatsz mellette, hisz ugyanúgy képzelitek el a dolgokat, így még össze se nagyon kaptok soha. Akkor, ha a párod Kakas, Disznó, Nyúl vagy Kígyó, sajnos nehezebb lehet a dolgotok. Egy-két dologban egészen másképp tervezhettek, ezeket meg kell próbálni összehangolni, akkor lehettek boldogok. Egy Majom, egy Patkány vagy egy Bivaly jegyű férfi mellett viszont a boldogtalanság fenyeget, amit csak úgy kerülhetsz el, ha mindig őszintén beszélsz a vágyaidról.

Kecske

Remekül összeillesz a férjeddel, ha ő a Nyúl, a Disznó, a Sárkány, a Ló vagy a Majom jegy szülöttje. A hétvégi programok megszervezésétől kezdve a heti bevásárláson át a komolyabb problémákig mindent gördülékenyen tudtok kezelni együtt, így házasságotok jól működhet. Ha ő Kecske, Bivaly, Kígyó vagy Patkány, akkor viszont lehetnek nehezebb időszakaitok, de működhet a dolog. A Kakassal, a Kutyával, a Tigrissel már kevésbé illesz össze, könnyen lehet, hogy a gyakori nézeteltérések váláshoz vezetnek. Próbáljatok ki jó konfliktusmegoldó módszereket vagy terápiát.

Majom

Ha Majom vagy, hozzád leginkább egy Sárkány vagy egy Bivaly jegyű férj illik. Amennyiben Majom, Patkány, Nyúl vagy Kecske a választottad jegye, akkor sincs okod aggodalomra, hiszen ezekkel a jegyekkel is alakulhatnak jól a dolgok, ha nap mint nap dolgoztok a kapcsolatért. A Kakassal, a Kutyával, a Nyúllal, a Disznóval vagy a Kígyóval várhat rád jó is, rossz is, rajtatok áll, melyikből lesz a több. Alkalmazkodni tudni kell, hogy működjön. Tigris vagy Ló férj nem való azonban hozzád. Ha a párod mégis az, legyetek ti a szabályt erősítő kivétel!

Kakas

Ideális párod egy Kakas, egy Disznó vagy egy Kígyó. Ha a férjed ezen jegyek valamelyikének a szülöttje, nyert ügyed van. Köztetek a kommunikáció gördülékeny, és a hálószobában is nagyon jól egymásra tudtok hangolódni. Amennyiben Kutya, Patkány, Tigris vagy Nyúl, akkor bizony sokat kell dolgoznotok a kapcsolatotokért, és mindkettőtöknek akarni kell. Kakassal vagy Kecskével nem sok esély van egy jó házasságra, de ha el is érkezik a mélypont, ne adjátok fel, próbáljátok a végsőkig megtalálni a közös pontot és a megegyezést.

Kutya

Ha férjed Disznó, Tigris, Nyúl vagy Ló, jól választottál, mert párodban megtaláltad az igazit. Kínai jegyed ugyanis vele remekül összeillik, így nem valószínű, hogy valaha is gubanc lesz köztetek. Akkor, ha a férjed Kutya, Bivaly, Sárkány, Majom vagy Kakas, össze kell csiszolódnotok, de utána boldog lehet a házasságotok. Amennyiben a párod Patkány, Kígyó vagy Kecske, már a kezdetektől rezeghet alattatok a léc, és csak úgy egyensúlyozhatjátok ki, ha mindketten egyformán akarjátok, hogy működjön a kapcsolat. Másképp sajnos el is válhattok.

Disznó

Egy másik Disznó jegyű férj, vagy egy Patkány, egy Kecske, egy Nyúl, egy Tigris, egy Kakas vagy egy Kutya lehet a legideálisabb férj a számodra. Ha ilyen jegyű a párod, nincs okod aggodalomra, jól vehetitek az akadályokat, és a hátrányból is előnyt tudtok kovácsolni. Ha ő Bivaly, Ló vagy Majom, már nehezebb lehet megtalálnotok a hangot, de sikerülhet. Legkisebb esélyed erre egy Kígyóval lehet, de ha gyakran beszélgettek, és nem féltek hangot adni annak, mi nem tetszik, nagyobb az esélyetek.

OLVASD EL EZT IS!

lohere 2 kicsi
  • japán horoszkóp
  • 2014-es horoszkóp

Japán szerencsehoroszkóp 2014-re

kinai horoszkop 2014
  • horoszkóp
  • éves horoszkóp

Nagy 2014-es kínai horoszkóp

penz lead
  • pénzhoroszkóp
  • 2014-es horoszkóp

Nagy 2014-es pénzhoroszkóp

Ezt is szeretjük