Hányszor fogsz férjhez menni?
Tenyered elárulja
Csak egyszer? Kétszer? Esetleg Gábor Zsazsa babérjaira törsz? Olvasd ki tenyeredből, hányszor mondod ki a boldogító igent!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kezed jellemzői - a bőr felületétől az ujjak között található bőr simaságán át a tenyéren futó vonalakig - nagyon sok mindent elárulnak rólad. Egyes emberek a karrierjük alakulását, míg mások a családi életük jövőjét szeretnék kiolvasni a tenyerükből, de valószínűleg azok vannak a legtöbben, akik a szerelmi életükre kíváncsiak.

Ha te is ez utóbbiak közé tartozol, a cikkünkben látható magyarázó ábra segítségével játszi könnyedséggel megállapíthatod, hányszor fogsz férjhez menni életed során.

A házasságvonalak vizsgálata

Ha házasságaid számára vagy kíváncsi, az elsődleges tájékozódási pontot a házasságvonalak - más néven kapcsolatvonalak - jelentik. Ezek a kéz éle mellett, a Merkúr-ujj - vagyis kisujj - alatt találhatóak. Ha nem látod tisztán a vonalakat, kissé görbítsd be a tenyered: a házasságvonalaknak ekkor ugyanis világosan látszódniuk kell a Merkúr-ujj és a szívvonal kezdete közötti szakaszon.
Elnevezésük ellenére nem csupán a házasságot, hanem minden fontos kapcsolatot előre jeleznek. Ez megmagyarázza, miért van egyes idősebb emberek tenyerén több házasságvonal, mint ahányszor valójában frigyre léptek. Ezek a vonalak ugyanis nem csupán a hivatalos családi állapot, hanem a komoly érzelmi kapcsolat jelzői is.

Jobb vagy bal kéz?

Az úgynevezett passzív kézen - vagyis az írásra nem használt kézen - láthatod a lehetőségeket és a vágyakat. Tehát az ezen a kézen lévő vonalak mutatják, mit szeretnél megtenni, illetve mit tehetnél, ha semmilyen egyéb tényező nem gátolna. Az aktív kézből - vagyis az írásra használt kézből - pedig a már megtörtént eseményeket, illetve a még előtted álló történéseket olvashatod ki.

Kétkezesen

Ha mindkét kezeddel képes vagy írni, az egyik valószínűleg akkor is ügyesebb a másiknál. A tenyérelemzés szempontjából ilyenkor ez utóbbi tekinthető aktív kéznek - tehát, ha a jövőre vagy kíváncsi, ezt kell vizsgálnod.

Mit vizsgálj pontosan?

Hosszúság és mélység

Mint azt valószínűleg várod, minél hosszabb és mélyebb a vonal, annál fontosabb az általa jelképezett kötelék. Ha a vonal még a kézhátra is felkúszik, akkor szinte biztos lehetsz benne, hogy hosszú távú, szenvedélyes kapcsolatról van szó. Ellenben, ha a vonal halvány, akkor a viszony pusztán a jelenben áll fenn, idővel azonban megszakad, illetve a jelentősége megfakul. Az ábrán látható tenyérből például két komoly kapcsolat - illetve házasság -, valamint egy kevésbé jelentős viszony olvasható ki.

A vonalak formája

A kapcsolatokról többet is megtudhatsz, ha megfigyeled a vonalak jellegzetességeit. Amennyiben az egyik vonal belekapcsolódik egy másikba, akkor az adott kapcsolat befejeztével azonnal kezdődik a másik. Sőt, talán a kettő között időbeli átfedés is tapasztalható.

Cikkünk Jane Struthers A tenyérjóslás bibliája című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük