Hány komoly kapcsolatod lesz életed során?
Olvasd ki tenyeredből!
A kapcsolatvonalakat a kisujj alatti párnán kell keresned. Vizsgáld meg őket alaposan!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A szerelem és a párkapcsolat a tenyérjóslás talán leggyakrabban boncolgatott területe. Nem véletlen, hiszen az ember ösztönösen vágyik rá, hogy megoszthassa valakivel az életét. Akadnak, akiknek sikerül is rátalálni az életre szóló szerelemre, másoknál azonban egy kicsit bonyolultabb a helyzet.

Valószínűleg a te életedet is több párkapcsolat keresztezi, melyek mindegyikéről úgy érezheted az adott életkorban, hogy talán ez az igazi.

Ha kíváncsi vagy, tenyered mely jelei utalnak komoly kapcsolatra, illetve életed során még számíthatsz-e jelentős változásra szerelmi téren, megmutatjuk, milyen jegyeket keress.

Melyik kezedet vizsgáld?

Az aktív kéz - vagyis jobbkezeseknél a jobb, balkezesek esetében a bal - vonalai gyorsabban változnak, mint a passzív kézé. Ez utóbbi nagyon tevékeny embereknél teljesen lemaradhat, illetve kis késéssel követheti az aktív kezet.
A passzív kéz mutatja a lehetőségeidet és a vágyaidat. Az aktív kéz ezzel szemben előretekint a jövőbe, és azt tükrözi, mivé fejlődik a személyiséged, illetve mi az, ami megvalósul az esélyeidből, vágyaidból.
Ajánlott tehát az aktív kezedet vizsgálni, ha arra vagy kíváncsi, a jövőben még hány komolyabb párkapcsolatod lesz. Utána azonban pillants bele a passzív kezedbe is, így megismerheted azokat a lehetőségeket, melyeket a sors tartogatott neked.

Ezeket a jeleket keresd a tenyéren!

Kapcsolatvonalak - komoly szerelem

A kapcsolatvonalakat - más néven házasságvonalakat - a kisujj alatti párnán, vagyis a Merkúr-dombon kell keresned. Ezen a területen vízszintesen futó vonalakat találsz majd, melyek mindegyike egy-egy komoly szerelmet jelez életed során. Ahhoz, hogy egyszerűbb legyen a jelek megértése, nézd meg mellékelt magyarázó ábránkat.

Az illusztráción három kapcsolatvonalat figyelhetsz meg. A második, erős kapcsolat feltehetően házasságot jelez - minél vastagabb a vonal, annál komolyabb szerelmi viszonyra utal. A Merkúr-dombon való elhelyezkedése folytán a 35. életév környékén következik be.

A villa alakban elágazó kapcsolatvonal minden esetben párhuzamosan futó szerelmi viszonyokra hívja fel a figyelmet. Amennyiben pedig az egyik vonal belekapcsolódik a másikba, akkor az adott kapcsolat befejezésével azonnal kezdődik a következő.

Ha a kapcsolatok időpontját szeretnéd meghatározni, nincs más dolgod, mint a - kékkel jelölt - szívvonal és a kisujj kezdete közötti szakaszt felosztani. Ez a rész a tenyérjóslás elvei szerint 75 évet jelez, tehát ennek fényében kell alulról felfelé indítanod a számolást.

A szívvonal vizsgálata - futó viszonyok

Ha az ábrán látható kézhez hasonló jeleket találsz a szívvonaladon, változatos szerelmi életre számíthatsz. Erre utal a szívvonal jellege, mely tele van szigetekkel, és több apró vonal fut lefelé róla. Minden sziget egy szerelmi kalandra vagy alkalmi viszonyra utal, a lefelé futó vonalak pedig kisebb-nagyobb csalódások mélypontjait jelölik.

Cikkünk Jon Dathen A tenyérjóslás kézikönyve című műve segítségével készült.

OLVASD EL EZT IS!

kezfogas
  • párkapcsolat
  • tenyérjóslás

Kaland lesz, vagy társ?

jos
  • házasság
  • tenyérjóslás

Mikor mész férjhez?

Ezt is szeretjük