Hány nagy újrakezdés vár életedben? Születésnapodból kiszámolhatod
Hányszor kell átvészelned nehéz időszakot, és újra talpra állni?

nagykep?cikkid=164502&kep=no-gondolkodik1-lead
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az újrakezdés egyszerre ijesztő és izgalmas, fárasztó és lelkesítő, nehézkes és üdítő is. Lehetőséget ad a tanulásra, a tapasztalatok leszűrésére és a fejlődésre.

Az újrakezdést legtöbbször nehéz időszak előzi meg, éppen ezért legyen bármilyen tanulságos is ez az időszak, nem biztos, hogy pozitívan gondolsz rá. Vajon neked hányszor kell átélned mindezt? A számmisztika megválaszolja a kérdést.

Hány nagy újrakezdés vár?

A válaszhoz egy egyszerű számolásra lesz szükség, amelyhez születésnapod dátumára és a 11-es számra lesz szükség, mely utóbbi a számmisztikában az újrakezdés száma. Számold ki életszámod úgy, hogy a születésnapi dátumod számjegyeit összeadod, majd az összegét is újra, és mindaddig így jársz el, amíg egyjegyű vagy mesterszám - 11, 22, 33 - eredményed nem lesz.

Ezután életszámodhoz add hozzá a 11-es számot, és a kapott összeg számjegyeit az említett módon ismét hozd egyjegyűre vagy mesterszámra.

Példa: 1987. 09. 01-es születésnap esetén így kell számolni: 1+9+8+7+9+1=35, 3+5=8-es életszám. 8+11=19, 1+9=10, 1+0=1.

1-es

Ha eredményed az egyes, a szerencsések közé tartozol, mivel a számmisztika szerint életedben egy igazán nagy újrakezdés vár rád, mely történhet a magánéletedben, de a karrieredben egyaránt.

2-es

Ha a kettes jött ki végeredményként, életedben két nagy újrakezdés várható. A másodikat már sokkal könnyebb lesz átvészelni, mint az elsőt, hiszen már lesz benne tapasztalatod, hogyan szedheted ismét ráncba az életed.

3-as

A hármas végeredmény arra utal, hogy életedben három nagy újrakezdésre számíthatsz. Ezek a nagy változások az élet különböző területein következnek be, így valószínűleg fel sem tűnnek majd, és nem éled meg negatívan.

4-es

Ha a négyes az eredményed, életedben négyszer kell majd újrakezdened az életed. A négyszeri újrakezdés során ugyan lehet olyan, hogy elhagy a remény, de amint a negyediket változást megélted, rájössz, minden addigi megérte.

5-ös

Ötös eredményed alapján ötször kell átvészelned olyan időszakot, amely után át kell gondolnod az addigi utadat, és leszűrni a konzekvenciákat. Mivel az ötös a kaland száma, elképzelhető, hogy az egyik nagy változás az lesz, hogy idegen országba költözöl.

6-os

Ha a hatost kaptad, akkor életedben hatszor találod magad olyan helyzetben, ahonnan ismét el kell indulnod, ezek azonban nem a teljes életedet befolyásoló események lesznek, és azért történnek, hogy folyamatosan fejlődhess.

7-es

Hétszeri újrakezdés vár, ha eredményed a hetes. Ebben lehet olyan, amit magad szeretnél, de olyan is, amelybe belesodródsz. Mivel magad is igényled a változást, nem éled meg rosszul őket, főleg, hogy nem mindegyik lesz nagy volumenű, lehet, hogy csupán karrierkérdésről van szó, amiben magad döntesz.

8-as

Nyolcszori újrakezdés vár rád az életben, de ezek jelentősége változó. Hogy ennyiszer új útra kell lépned, a saját személyiségedből is fakad, mert nem elégedsz meg a langyos vízzel. Kitartásod, és az, hogy vállalod az ismeretlentől való félelmet is, sikerre ítél.

9-es

Ijesztően hangozhat, de a kilencszeri újrakezdés munkahelyváltást, új szerelmeket, költözéseket is magában foglal, és azt jelenti, hogy idősebb korodban is vár rád kaland, amikor már nem is számítasz rá.. Mindig közelebb kerülsz a harmóniához, és végül eléred.

11-es mesterszám

Ha a 11-es mesterszámot kaptad, akkor egy nagyon meghatározó újrakezdés lesz az életedben. A dupla egyes számmisztikában magának az újrakezdésnek a száma, éppen ezért könnyű és zökkenőmentes lesz.

22-es mesterszám

Életed folyamatos útkeresés lehet, sok apró megindulással. A 22-nél is érződik a 11-es hatása, így amikor tiszta lappal kell előlről kezdened valamit, nem éled meg kataszrófaként, inkább az új lehetőségekre fókuszálsz.

33-as mesterszám

Amennyiben a 33-as számot kaptad eredményként, akkor három meghatározó újrakezdés lesz az életedben, melyek alapjaiban változtatják meg a sorsod. A 11-es háromszorosaként ugyanakkor a 33-as szerencsét mutat, amikor tiszta lappal kell kezdeni.

Ezt is szeretjük