Ilyennek írta le a poklot, akinek halálközeli élménye volt: 2 elképesztő beszámoló
Hihetetlenül valóságos, ahogy felidézték. Valóban ilyen lehet?

beauty and style
Top olvasott cikkek

Hogy mi vár ember lelkére a halál után, arról sokan és sokfélét feltételeznek. Egyesek a teljes megszűnés, mások a túlvilág, vagyis a mennyország és a pokol létezésében hisznek, de végső bizonyítékot sajnos senki sem tud adni, hiszen a halál véglegessége lehetetlenné teszi ezt.

Ami mégis támpontot adhat, az a halálközeli élményeket megélők tapasztalata, akik állításuk szerint a klinikai halál állapotának beállta és újraélesztésük pillanata között láttak valamit a túlvilágból. A következőkben kettő olyan ember beszámolóját olvashatod el, akik a pokol kapujából tértek vissza.

Matthew Bosford halálközeli élménye

Matthew-t egy étterem előtt érték lövések, és 27 napra kómába esett. Amiket a baleset után és a kóma alatt átélt és látott, borzasztó. Először láncokkal a csuklóján és a bokáján találta magát. Egy vörös színben ragyogó, füstölgő gödör felett lebegett. A gödörben négylábú lények voltak. Minden felszálló füstfelhő egy-egy szenvedő lélek volt. Hallotta sikolyukat, mégis tudta, hogy egyedül van, és ez örökké így is marad.

Ekkor - mint felidézte - démonok tűntek fel, hogy leegyék a húst a csontjairól. Mindez végtelen folyamat lett volna, mivel a hús azonnal visszanőtt volna oda, ahonnan leették. Végül egy hatalmas kéz, melyről úgy hitte, Isten keze, elragadta, miközben azt hallotta: ez még nem a te időd.

Angie Fenimore így emlékszik a pokolra

1991 januárjában Angie Fenimore öngyilkosságot követett el. Az első, amire emlékszik, élete filmjének lepörgése volt., vagyis az a jelenség, melyet a halálközeli élményen átesett emberek gyakorta mesélnek.

Amikor a film véget ért, Angie-t emlékei szerint sötétség vette körül, melyet végtelennek érzett. Felfedezte, hogy más fiatal lelkek veszik körül, akikről tudta, hogy szintén öngyilkosok voltak, és arra is rájött, hogy gondolat útján képes velük kommunikálni, mégsem tette, mert mindenki saját öngyilkosságával volt elfoglalva. Végül egy mezőre került, a pokol egy másik részére, ahol más elkárhozott lelkek is voltak. Innen tért vissza újraélesztése után.

Ezt is szeretjük