Írjatok egy-egy gy betűt! Mindent elárul kapcsolatotokról
Szavakkal sok mindent lehet mondani, de a betűket a mélyen megbúvó érzelmek formálják.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Párkapcsolatodnak belső szemlélője vagy, így aztán csupán azzal lehetsz teljesen tisztában, amit te látsz vagy érzel, illetve, amit hagysz felszínre kerülni magadban. Párod érzelmeiről csak az általa mondottak alapján tájékozódhatsz, és ez sokszor nem túl megnyugtató.

1.
2.
3.
4.
5.
6.

Néha talán jó lenne magatokat kívülről látni, vagy ha csak egy pillanatra is, de bekukkantani a párod fejébe vagy éppen a saját tudatalattidba, megismerve a rejtőzködő feszültségeket. Ebben segíthet a grafológia.

Vajon van köztetek megbúvó probléma, ami még nem került felszínre? Elégedettek vagytok a kapcsolatotokkal vagy éppen a szexszel? Mennyire vagytok egymással szinkronban? Szakítás vagy boldog jövő, amire számíthattok? Írjatok mindketten egy-egy kis gy-t, és elemezzétek a fenti képek alapján! A g az én, az y a társ jelképe.

1. A kapcsolatbéli érzelmi harmónia iránti vágyat jelzi, ha a betűk alsó és felső része, a fejek és a hurkok azonos nagyságúak, szinte nyolcasszerűek. A nem összekötött, hanem egymástól különálló g és y érzelmi eltávolodásra utal.

2. Bár itt szintén külön vannak írva a betűk, a szexuális életet jelképező két hurok pedig közel azonos kinézetű, ez mégis valamiféle harmóniára utal. A pár talán eltávolodott érzelmileg, ám a szex kiválóan működik köztük.

3. Ebben a kapcsolatban mindkét félben lehetnek megéletlen vágyak, amiket a szűkre formált hurkok jeleznek. A szexualitás itt eléggé másodlagos szereppel bírhat, talán éppen ez képezi az elégedetlenség tárgyát.

4. A kicsi fej és az óriási hurok arra utal, hogy a párkapcsolatban fontos szerepet kap a szexualitás. A felekben azonban a gy írója szerint szinte azonos mértékben van jelen a vágy, talán kicsit intenzívebb a nőben, és mivel a hurkok közel egyformák, a kapcsolat is alapvetően harmonikus és kielégítő lehet.

5. Itt a g hurka kerekebb, mint az y-é, ami arra utal, hogy bár a nő elégedett, érzi, a férfi nem az. Esetében egy beteljesületlen vágy áll fenn, amit a szűkre szabott hurok jelez. A különálló betűk eltávolodásra utalnak.

6. A gy betű g-je hurkos, az y vonalban végződik. A kétféle módon írott betűk arra utalnak, hogy a kapcsolatban valami nincs rendben. Mintha a két fél teljesen másra vágyna. Differencia lehet például a jövőképben.

Tenyérjóslás

Grafológiai elemezgetés után jöjjön egy kis tenyérjóslás! Vajon mit hoz majd a jövő? Így tudhatod meg.

Ezt is szeretjük