Milyen az aláírásod? Ezt mondaná rólad egy grafológus
Egyszerű elemzésünk segítségével könnyen elemezheted az aláírásod jellemzőit.

Dia

	Fenti minta:	Ha aláírásod meredeken felfelé halad, akkor céltudatos, törekvő, pozitív és sikerorientált lehetsz.	A néhol előforduló egymástól külön álló betűk utalhatnak némi nyugtalankodásra utaló hajlamra. A különálló kezdőbetű azt mutatja, az aláíró kicsit különc, elszigetelt lehet.	Lenti minta:	Ha aláírásod inkább lefelé tart, hajlamos lehetsz kissé negatívan nézni a dolgokat.	A nem szimmetrikus kettős betű, adott esetben a gy párkapcsolati diszharmóniára utal, szívügyeid foglalkoztathatnak.

Fenti minta:

Ha aláírásod meredeken felfelé halad, akkor céltudatos, törekvő, pozitív és sikerorientált lehetsz.
A néhol előforduló egymástól külön álló betűk utalhatnak némi nyugtalankodásra utaló hajlamra. A különálló kezdőbetű azt mutatja, az aláíró kicsit különc, elszigetelt lehet.

Lenti minta:

Ha aláírásod inkább lefelé tart, hajlamos lehetsz kissé negatívan nézni a dolgokat.
A nem szimmetrikus kettős betű, adott esetben a gy párkapcsolati diszharmóniára utal, szívügyeid foglalkoztathatnak.

Dia

	Fenti minta:	A nagy ívű, különlegesre szánt betűk arra utalhatnak, hogy érvényesülni vágysz. Meg szeretnéd mutatni képességeid és egyéniséged.	A nagy hurkok a g és y alján felfokozott szexualitásra utalnak.	Lenti minta:	Ha rányomod a tollat, magabiztos lehetsz, és ezt másokkal is szeretnéd éreztetni. Irányító lehetsz, általában domináns minden közegben.

Fenti minta:

A nagy ívű, különlegesre szánt betűk arra utalhatnak, hogy érvényesülni vágysz. Meg szeretnéd mutatni képességeid és egyéniséged.
A nagy hurkok a g és y alján felfokozott szexualitásra utalnak.

Lenti minta:

Ha rányomod a tollat, magabiztos lehetsz, és ezt másokkal is szeretnéd éreztetni. Irányító lehetsz, általában domináns minden közegben.

Dia

	Fenti minta:	A kézírásra hasonlító aláírás, mely semmi különlegességet nem mutat, arra utal, hogy elégedett vagy önmagaddal, és nem akarsz másnak tűnni, mint aki vagy.	Lenti minta: 	A titulus kiírása arra mutat, hogy büszke vagy mindarra, amit elértél, és szeretnéd eredményeid másokkal is tudatni. Az egymástól külön álló betűk arra utalnak, hogy szeretnéd, ha mások különlegesnek látnának.

Fenti minta:

A kézírásra hasonlító aláírás, mely semmi különlegességet nem mutat, arra utal, hogy elégedett vagy önmagaddal, és nem akarsz másnak tűnni, mint aki vagy.

Lenti minta:

A titulus kiírása arra mutat, hogy büszke vagy mindarra, amit elértél, és szeretnéd eredményeid másokkal is tudatni. Az egymástól külön álló betűk arra utalnak, hogy szeretnéd, ha mások különlegesnek látnának.

Dia

	Fenti minta:	A mesterkéltebben kanyargó betűk arra utalnak, hogy szeretnél kitűnni a nagy átlagból, más lenni, megmutatni, különleges vagy.	Lenti minta:	Az elhúzott ékezetek kapkodásra való hajlamra utalnak.	Az összekapcsolt, vonalszerűen vezetett betűk logikus gondolkodásra, következetességre mutatnak.

Fenti minta:

A mesterkéltebben kanyargó betűk arra utalnak, hogy szeretnél kitűnni a nagy átlagból, más lenni, megmutatni, különleges vagy.

Lenti minta:

Az elhúzott ékezetek kapkodásra való hajlamra utalnak.
Az összekapcsolt, vonalszerűen vezetett betűk logikus gondolkodásra, következetességre mutatnak.

Ezt is szeretjük
Szerző: Kovács Gabriella
Fotó: