Furcsa hangok a szekrényből
3 jel, hogy szellemek uralják a berendezést
Előfordul, hogy egy-egy tárgyat speciális energiamező vesz körül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan úgy tartják, hogy a másoktól örökölt bútorok, berendezési tárgyak, különös tekintettel a tükrökre, megőriznek valamit előző tulajdonosuk energiáiból, és azt kisugározzák az új lakásban, ami akár a következő gazdájukra is hatással lehet. Vajon mindez csak babona lenne, vagy alapja is van? Sylvia Browne amerikai médium The Other Side and Back című könyvében több olyan esetről számol be, melyek főszereplői megszállt, vagy legalábbis furcsa erőtérrel rendelkező tárgyak.

A médium úgy véli, vannak olyan lelkek, amelyek nem tudnak elszakadni bizonyos tárgyaktól. A tárgyak pedig képesek megőrizni valamit előző tulajdonosuk energiamezejéből - ami nem jár mindig kellemes élményekkel.

Honnan tudod?

Mielőtt tehát megvásárolsz egy régi tárgyat, vagy a lakásodba költözteted, de akkor is, ha már ott van, nem árt elidőznöd mellette egy kis ideig, miközben megfigyeled, milyen érzéseket kelt benned, milyen a közelében lenni, és tapasztalsz-e valami szokatlant. Ha negatív érzések törnek rád, vagy furcsa szorongást érzel, jobb, ha megválsz tőlük.

Rossz érzések

Vannak, akikben könnyebben tudatosul, ha egy tárgy közelében látszólag ok nélkül szomorúvá, feszültté válnak, vagy egyéb, megmagyarázhatatlan rossz érzések kerítik hatalmukba őket, míg másoknak ez nehezebben megy. Mindenesetre érdemes komolyan venned az apróbb jeleket is.

Elektromosság

A tárgyat körülvevő elektromosság is lehet annak a jele, hogy túlvilági energiák birtokolják. Egy Bobye Syverson nevű wisconsini lakos például arról számolt be, hogy egy megszállt szék tulajdonosa volt. Úgy kezdődött, hogy a szomszédja először egy ismeretlen úriembert látott kószálni a ház körül - a tulajdonos távollétében.

Majd amikor később elsétált a nemrégiben beszerzett szék közelében, hirtelen felállt a kezén a szőr, mintha elektromossággal lett volna töltve a bútordarab. Mindez megszűnt, amikor eltávolodott tőle.

Furcsa hangok

Különös hanghatásokkal is hírt adhat magáról a tárgyhoz csapódott szellem - erről számol be egy louisianai ékszerkereskedő. A hölgy egy alkalommal viktoriánus zafírgyűrűvel bővítette boltja kínálatát. Nem is foglalkozott vele különösebben addig, míg egy alkalommal kivette a dobozából, hogy megmutassa egy vevőnek. Ahogy megfogta az ékszert, megmagyarázhatatlan szomorúsághullám tört rá, és állítólag sóhajokat is hallott. Ez többször is megismétlődött, amikor elővette a gyűrűt, míg végül sikerült megválnia tőle.

Mit gondolsz, léteznek megszállt tárgyak?

Ezt is szeretjük