8 hihetetlen dolog, amit a Google Earthön fedeztek fel: emberi vonások a hegyekben, különös óriás Chilében
Akik szívesen kalandoznak a Google Earthön, sokszor érdekes felvételekre bukkannak.

covkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Google Earth a legtöbb ember számára nem ismeretlen dolog: Földünk különböző pontjai megfelelő koordináták alapján kereshetők fel rajta, de akár találomra is kalandozhat rajta az ember. A képeket a Google műholdfelvételei szolgáltatják.

Különös élmény a program segítségével világot látni, ám az még érdekesebb, amikor bizonyos tájakon váratlan alakzatokra bukkan az ember. Internetes felhasználóknak köszönhetően számos olyan felvétel érhető el a neten, amelyeken meglepő geológiai vagy épp ember alkotta formák rajzolódnak ki. Kanadában a domborzat egy emberi arcot formáz, Chilében hatalmas, emberszerű alakzatot vájtak a sziklákba, mely fentről is kirajzolódik. Egyes látványos természeti szépségek is lenyűgöző élményt nyújtanak fentről, de a modern idők alkotásai is megérnek egy pillantást.

8 érdekesség a Google Earth felvételeiből

A következő felvételeken meglepő, esetenként meghökkentő alakzatokat mutatunk be, amelyeket a Google Earthön fedeztek fel az internetezők. Megadjuk azokat a koordinátákat is, amelyekkel meg is keresheted a képen látható érdekességeket. Csak másold be a kettőspont utáni kódsort a Google Earth keresőjébe!

Képek: Google Earth.

Ezt is szeretjük