Erotikus vagy megközelíthetetlen?
Frizurád elárulja jellemed!
Nem véletlen, hogy a legtöbb nő órákig babrálja a haját a tükör előtt. A frizura akár a hódítás kulcsa is lehet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hosszú, vagy rövid? Egyenes, vagy göndör? Örök női problémák. Nem véletlenül, hiszen az első, amit valaki észrevesz rajtad, az a hajad színe, a frizurád. Teljesen más kisugárzást kölcsönöz egy bohókás tüsi haj, vagy az oroszlánsörényszerű dúsan aláomló hajtömeg. Tudd meg, mit sugall a frizurád!

Szoros lófarok

Nehéz a közeledbe férkőzni, pedig dédelgetésre, gyengédségre vágysz. Szükséged is van a törődésre ahhoz, hogy teljesen megszabadulhass gátlásaidtól. Ha ez sikerül, gyöngéddé, és kimondottan szenvedélyessé válsz, párodnak minden fenntartás nélkül odaadva magad. Ügyelned kell azonban arra, hogy mindig formában legyél: ha valaki meg akar hódítani, annak kerülnie kell minden durvaságot, és kedves szavakkal kell sorra lebontania védelmi vonalaidat.

Világos haj

Nem nagyon bízol fizikai adottságaidban, ezért szüntelenül bátorításra, biztatásra vágysz. Ha világos hajad csupán festés eredménye, a hajtőnél előbukkanó természetes sötét hajszín titkos vágyaidról árulkodik: olyan nő vagy, aki gazdag erotikus képzelőerővel rendelkezik, és aki szexuális téren bujább és forróbb, mint amennyire a látszat sejteni engedi. Engedd előtörni magdból a buja barnát, és hengereld le a férfiakat természetes erotikus kisugárzásoddal!

Előkandikáló fülek

Ha szereted kiengedve hordani a hajad, de állandóan a füled mögé teszed, ez arra utalhat, hogy ez a testrészed igen erős erogén zóna. Fedetlen füleddel olyan nőnek vallod magad, akinél a vetkőzés fontos szertartást jelent a nemi kapcsolatban, ami kellőképpen kihangsúlyozva rendkívül ösztönző hatású lehet.

Kusza, tupírozott

Szeretsz jó benyomást kelteni, szellemesnek és intelligensnek tartod magad. Szereted a megközelíthetetlen, arisztokratikusan vonzó nő szerepét játszani, ám mindez csupán álarc. Társaságban kicsit gőgösnek is tűnhetsz, azonban aki jobban megismer, az csodálatos nőt láthat benned, és rájön, hogy megközelíthetetlenséged csupán önvédelem a világ negatív impulzusaival szemben.

Tüsihaj

Nem könnyű veled kijönni: hajlamos vagy a szélsőséges érzelmi kitörésekre. Magad sem tudod, hogy mit szeretnél igazán, egyszer uralkodni vágysz, máskor pedig kenyérre lehet kenni téged, és lesed párod minden szavát. Ez azonban nem jelenti azt, hogy tipikus háziasszony figura lennél, a férfiak vélt felsőbbrendűségével ugyanis nemigen törődsz. A szerelemben igen szenvedélyes vagy, heves érzelmeid olykor durvaságokra ragadtathatnak. Ha azonban valami nem tetszik, rögtön hideggé válsz, és hajlamos vagy pillanatok alatt eltávolodni partneredtől. Egy biztos: kiszámítható és unalmas nem vagy.

Fufru

Hajad függönye mögé próbálsz rejtőzni, mivel visszahúzódó, félénk és bátortalan vagy. Erotikus képzelőerőd nem szárnyal extravagáns területekre, te inkább a hagyományos, meghitt szexualitás híve vagy. Intim kapcsolatidat természetesen otthoni környezetben képzeled el, ágyban, párnák közt.

Szembehulló hajtincs

Várakozó, nehezen megközelíthető típus vagy. A szerelemben egyáltalán nem vagy járatlan, tapasztalataidból azonban nem építesz fel elméleteket, inkább ösztöneidre hallgatsz. Ha valakinek megtetszel, nem mindegy, milyen hangulatban talál meg, ha ugyanis rossz pillanatodban kap el, még álmaid hercegét is képes vagy visszautasítani.

OLVASD EL EZT IS!

ferfi ablak
  • párkapcsolati probléma
  • nyugati horoszkóp

Mitől ábrándul ki a pasid?

Ezt is szeretjük