Melyik napon született a pasi?
Ezt a kérdést soha ne tedd fel neki!
Bizonyos kérdések érzékenyen érintik a férfit. Ha tudod, párod mitől mászik a falra, elkerülhetsz pár konfliktust.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A férfi és női gondolkodásmód sokban különbözik egymástól. Te talán ártatlan kérdésnek szánsz egy bizonyos mondatot, ő azonban támadásnak érzi. Természetesen, ha egyszer kicsúszik a szádon a férfi számára gyűlölt vagy rémisztő kérdés, még nem szedi a sátorfáját. Ám, ha visszaeső vagy, azzal sokat ronthatsz kettőtök kapcsolatán. Ha kiszámolod, a hét melyik napján született a kedvesed, megtudhatod, mit ne kérdezz meg tőle soha.

Milyen napon született?

Számold ki, a hét melyik napján született, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn született

Miért szakítottatok? - Ami volt, elmúlt, nem túl szerencsés a kapcsolatotok elején feltenni neki egy ilyen kérdést. A hétfői nap szülötte zárkózottabb annál, hogy őszintén feleljen rá, inkább csak zavarba jön tőle, és begubózik. Ha a párkapcsolat elmélyül, már nem okoz gondot számára, hogy nyíltan beszéljen a korábbi viszonyairól, ám ez időbe telik. Hagyd, hogy ő szabja meg ezt a tempót, ne siettesd, mert könnyen elijesztheted.

Ha kedden született

Van valaki más? - Amennyiben arra gyanakszol, párod titokban valaki mással találkozgat, nem ajánlott ezzel a nagyon konkrét kérdéssel nekitámadnod. Erre ugyanis csak egy válasz adható: nem. Minél többször hangzik el a gyanúsító mondat, annál távolabb kerültök egymástól - függetlenül attól, hogy van valakije, vagy sem. Okosabban teszed, ha stratégiát váltasz, és minél kedvesebben viszonyulsz hozzá - így baj esetén még idejében visszahódíthatod.

Ha szerdán született

Kövér vagyok? - Leginkább önmagad ellen vétesz, ha gyakran teszed fel ezt a kérdést. Előfordulhat, hogy van rajtad némi plusz kiló, amit párod észre sem vesz. Ám, ha figyelmét a narancsbőrre és a súlyfeleslegre irányítod, előtt-utóbb neki is feltűnik majd, hogy kapcsolatotok eleje óta bizony felszedtél egy keveset. Amennyiben pedig nincs súlyproblémád, úgy csak bosszantod ezzel a teljesen felesleges aggodalmaskodással.

Ha csütörtökön született

A barátaid ennyire fontosak? - Lehet, hogy úgy érzed, túl sok időt tölt a haverjaival, miközben rád alig jut energiája. Ha így van, próbáld meg higgadtan megbeszélni vele ezt a problémát, és ne tegyél fel ultimátumnak tűnő kérdéseket. Inkább mondd el neki, hogy megérted, amiért nem szakad el a számára fontos emberektől, de szeretnéd, ha több időt töltene veled, mert nagyon fontosnak tartod kettőtök kapcsolatát.

Ha pénteken született

Nem gondoltál még a házasságra? - Lehet, hogy gondolt, ám úgy érzi, még nem jött el az ideje, hogy hivatalossá váljon a kapcsolatotok.

De az is lehet, hogy még nem jutott eszébe. Egyik esetben sem szerencsés ilyen konkrétan rákérdezned, hogy milyen tervei is vannak veled a jövőben. Próbáld kicsit könnyedebb formában, esetleg humorosan megközelíteni a helyzetet. Ellenkező esetben könnyen elveheted az egésztől a kedvét.

Ha szombaton született

Most mi jár a fejedben? - Míg te úgy gondolod, ez egy teljesen ártatlan kérdés, és nincs vele semmilyen hátsó szándékod, a férfi egészen másképp éli meg. Úgy érzi, az elhangzott mondattal bele akarsz látni az agyába, és szeretnéd kifürkészni minden gondolatát. Nemigen tudsz mit kezdeni ezzel a látásmódbeli különbséggel, egyszerűen fogadd el, hogy nem vagytok egyformák, és soha ne tedd fel ezt a kérdést.

Ha vasárnap született

Szeretsz? - A legjobb, ha mindig szem előtt tartod azt az egyszerű alapelvet, miszerint párod nem véletlenül van veled. Amennyiben az eszedbe vésed, talán nem teszel fel neki ilyen kérdéseket. Ez a mondat ugyanis egyrészt a te bizonytalanságodat tükrözi, másrészt arra utal, hogy nem bízol benne, illetve abban, hogy veled marad. Várd meg, amíg magától vallja be, menyire odavan érted. Így talán nem hallod olyan gyakran, mint szeretnéd, de biztosra veheted: őszintén mondja. Ha pedig tettekkel bizonyítja, elégedj meg azzal.

OLVASD EL EZT IS!

gondor pasi
  • születésnap
  • párkapcsolat

Melyik napon született?

par puszi
  • férfi érzelmek
  • nyugati horoszkóp

Mikor született a pasi?

Ezt is szeretjük