Férfi szexhoroszkóp
Milyen az ágyban?
Romantikus együttlétekre szavaz a pasi, vagy sokkal inkább vágyik a szexuális ösztönök elszabadulására? Csillagjegye megmutatja.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A zodiákus minden jegye mást tart izgalmasnak és erotikusnak a szexualitás terén. Derítsd ki, hogy kiszemelted vagy párod számára mi a legfontosabb az ágyban, mi hozza lázba.

A szexhoroszkópból azt is megtudhatod, hogy a fő erogén zónákon kívül testének mely területei reagálnak még érzékenyen az érintésre.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos férfi kissé rámenősen viselkedik, és olykor akár tolakodó is lehet. Ezzel együtt szenvedélyes szerető, aki kimondottan élvezi a hódítást. Nem sokat szépítgeti a dolgot: ha szexuális vágyai elhatalmasodnak rajta, gyakran nyilvánul meg lényegre törően. Fontos számára, hogy a hálószobában - csakúgy, mint az élet sok más színterén - ő lehessen a főnök, te pedig játszd a védtelent. Erogén zónái a fül és a tarkó.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A szexhoroszkóp szerint az érzéki Bika kitartó szerető. Ha elkötelezi magát, teljes hűséget vár el párjától, és ő is ezt nyújtja. Mind az érzelmek, mind a szexualitás terén fontos számára az adok-kapok egyensúly betartása. Az ágyban szereti maximálisan kiélvezni az érzéki örömöket. Kedveli az erotikába hajló testmasszázst, a selyem érintését a bőrén, és rajong az egzotikus ételekért, melyek afrodiziákumként hatnak rá. Legfőbb erogén zónája a nyak és a száj.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek férfival jobb, ha óvatosan bánsz, mert nagydumás pasi, aki bárkit bármire rávesz. Örömét leli a célozgatásokban és a játékokban. Gyakran megesik, hogy hevesen flörtöl, de esze ágában sincs a kapcsolatot továbbfejleszteni. Ha azonban komolyra fordul a kettőtök viszonya, számíthatsz rá, hogy a hálószobában sem áll be a szája. Szereti kommentálni az eseményeket, és kedveli a rögtönzéseket. Legfőbb erogén zónái a fülek és az ujjak.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A horoszkóp szerint a Rák partner semmit sem szeret jobban, mint rólad gondoskodni. Ez egyaránt megmutatkozik a párkapcsolat érzelmi és szexuális oldalán. Számíthatsz az odaadására és a hűségére, és biztosra veheted, hogy a szeretkezések úgy zajlanak majd, ahogy neked tetszik. Bár rajong az orális szexért és az izgalmas helyszínekért - például a fürdőszobáért vagy a természetért -, semmit nem erőltet, ami nincs ínyedre. Erogén zónái a mellbimbók és a has.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

A horoszkóp szerint az Oroszlánnak végtelenül fontos a szerelem és a szex a teljes élethez. Rendszeres kielégülést keres, és szexuális ösztöne rendkívül erős. Bár az élet legtöbb területén nem kedveli az irányítást, az ágyban nem bánja, ha érzéki domina módjára viselkedsz vele. Szereti a finom harapdálásokat, a karmolást. Ösztönösen cselekszik, és partnerétől is ezt várja el. Erogén zónája a derék és a hát alsó része.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Bár a Szűz kissé hűvösnek és kimértnek tűnik a külvilág felé, a felszín alatt erős libidó lakozik. Ez az érzéki jegy élvezi a hosszú távú kapcsolatok nyújtotta biztonságot és a lángoló szexuális életet. Az ágyban nem veti meg az erotikus masszázst: szívesen adja és kapja - akár az előjáték részeként, akár az együttlét lezárásaként. Stílusa alapvetően gyengéd és szenvedélyes. Erogén zónái a testhajlatok, valamint a lapockák közötti rész.
 

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg szerelemre született. Elbűvölő szerető, aki hosszú, akár házasságban töltött évek után is veszi a fáradságot, hogy udvaroljon. A horoszkóp szerint az ágyban a kifinomultságra, az érzékiségre és a harmóniára szavaz. Az állatias ösztönök szabadjára engedése sosem volt erőssége, de ideális szerető lehet számodra, ha kedveled a gyengédséget, és elvárod, hogy kényeztessenek - de alapvetően az egyensúlyra törekszel. Erogén zónája a fenék és a fülek.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpió hevesen szexuális jegy, de szenvedélye mélységeit gyakran partnere előtt is leplezi. Az élet minden területén hajlamos a titokzatosságra, ami eleve megnehezíti az intimitást. Ha azonban olyan szoros kapcsolatban állsz az ösztöneiddel, mint ő maga, és az ágyban képes vagy minden gátlásodtól megszabadulni, remekül megértitek majd egymást. A szexualitás terén minden érdekli, ami egy kicsit is tiltott és szenvedélyes. Erogén zónája a comb belső oldala és a hát.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A kalandvágyó Nyilas romantikus, szabad lélek, aki nehezen kötelezi el magát egyetlen személy mellett. A horoszkóp szerint szexuális életét elsősorban a sokszínűség jellemzi. Szereti a változatos helyszíneket, fontos számára a szenvedély. Menekül a megszokástól, az ágyban mindenekelőtt féktelenségre vágyik. Ha készen állsz arra, hogy megvalósítsd erotikus fantáziáidat, a Nyilas a te embered. Erogén zónája a csípő és a fenék környéke.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A horoszkóp szerint a Bak a zodiákus legmegbízhatóbb jegye. Komoly férfi, aki ritkán bocsátkozik futó kalandokba, számára a szexualitás szoros kapcsolatban áll a bizalommal és a szerelemmel. Az ágyban kissé kiszámítható, nem törekszik erotikus fantáziáinak megvalósítására. Ugyanakkor, ha te magad kellő játékossággal és szenvedéllyel bírsz, jó párost alkothattok. Erogén zónái a térdhajlatok és a mellbimbó.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntő rendkívül független és kiszámíthatatlan jegy. Nagy kihívás kiismerni egy ilyen társat. Nem csupán az élet egyéb területein, az ágyban is meglehetősen rapszodikus: olykor erős szenvedély tör rá, máskor láthatóan nincs kedve az együttléthez. Szexuális stílusát a változatosság jellemzi: kedveli az izgalmas helyszíneket - akár a nyilvános helyeket is -, és a Káma Szútra összes pozitúráját szeretné kipróbálni. Erogén zónája a boka környéke és a has.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak jegyben született férfi javíthatatlanul romantikus, rózsaszín szemüvegen át látja a világot. A szeretkezés során nem csupán testileg, de érzelmileg is szeretne eggyé válni a partnerével. Izgatja minden, ami érzéki, kifinomult és romantikus. Víz jegyéből adódóan vonzódik a tóparti együttlétekhez. A csók pedig legalább olyan fontos számára, mint az aktus többi része. Erogén zónája a lábfej és a térhajlat.

Cikkünk megírásában Judy Hall: Asztrológia Biblia című könyve segített.

Ezt is szeretjük