Férfi szexhoroszkóp
Hogyan szereti a pasi?
Szeretnéd megismerni kedvesed legtitkosabb erotikus vágyait? Csillagjegye elárulja, milyen szex-praktikákkal veheted le a lábáról!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A férfiak nehezen osztják meg veled, miről fantáziálnak a szexre gondolva. Lehet, hogy azt hiszed, ismered minden kívánságát, ám őt valami más tenné igazán boldoggá. Ha megfejted a horoszkópjában rejlő megoldást, bevetheted a számára legcsábítóbb trükköket.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos férfi a zodiákus egyik legdinamikusabb, leginkább energikus tagja. Nem csoda, hogy a szexben is az akciókat keresi. A viharos éjszakák megszállottja, aki gyakran elszakadt lepedőt, és összetört poharat hagy maga után. Szorítsd háttérbe a szerénységedet, és élvezd, hogy mellette vadító démon lehetsz! Bátran térj a lényegre, ha úgy tartja kedved, hiszen a Kos férfi sem szereti a köntörfalazást, a szexhoroszkóp szerint ő a szenvedély rabja.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Ha párodnak még szex közben is fontos a luxus-körülmény, le sem tagadhatja Bika csillagjegyét. Szereti a gondosan megválasztott helyszínt, és romantikus körülményeket. Használd ki a színekben, az anyagokban rejlő lehetőségeket. A kényelmes, elegáns hálóhely, a meghitt gyertyafény és a bódító illatok pillanatok alatt felkeltik a vágyait. Ha habselyem ágynemű várja, és megpillantja rajtad legújabb fehérnemű-költeményedet, biztos lehetsz a sikerben.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ez a pasi imádja, ha jól kibeszélheti magát, nemcsak az együttlét előtt, de közben is! Természetesen ilyenkor felejts el a hétköznapi témákat, a vacsora-menü megtervezését halaszd későbbre. A fülébe suttogott erotikus szavak igazán lázba hozzák, arra vágyik, mindig add tudtára, mit szeretnél! A szexhoroszkóp szerint a játékos mozdulatok felszabadítják, bár attól egyébként sem kell tartanod, hogy gátlásossága megakadályozná a legfurcsább ötletek kipróbálásában.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A kulcsszó a romantika, ha Rák jegyű kedvesedet szeretnéd levenni a lábáról. Értékeli a virágoktól illatozó hálószobát, akár rózsaszirmokkal is teleszórhatod az ágyat. A szexhoroszkóp szerint akár a regényekből ismert jeleneteket is életre keltheted vele. Sejtelmes hangulatvilágítással és dallamos, halk zenével várd, ezzel teljesen elbűvölöd. A diszkrét parfümillattal biztos sikert arathatsz nála. Felizgatja, ha úgy viselkedsz, mintha az első alkalom előtt állnál.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán jegy szülöttével igazán kibontakoztathatod színésznői hajlamaidat. Imádja a szerepjátékokat, feltéve, hogy a szexről szól a forgatókönyv! Előre is kitalálhatod az izgató történetet, de a rögtönzések sem lesznek ellenére. Örömmel eljátssza a legférfiasabb főhőst, neked nincs más dolgod, mint tudtára adni, mennyire csodálod. Számíts rá, hogy az előadást szünet nélkül játsszátok, és garantált lesz a siker.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűz jegy szülötte az erotikus játékok hatására könnyen felszabadul, és kibontakozik zárkózott, óvatos természetéből. Próbáld előcsalogatni belőle a rejtőzködő, ám határozott férfit! Készíts egy illatos fürdőt, és merüljetek el együtt a habokban. Kényeztesd egy illóolajos masszázzsal, ennek nem tud ellenállni. Nem mintha akarna, hiszen ezzel az előjátékkal már megnyerted a szenvedélyes éjszaka zálogát.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Ha tippeket szeretnél az elbűvöléséhez, gondolj arra, hogy kedvenc filmje a Casablanca. Romantika és elragadó mosoly jelenti számára az igazi szerelmet. A pásztoróra előtt kortyolgass el vele kettesben egy-két pohár finom bort, ezzel garantáltan megalapozhatod a hangulatát. A szexhoroszkóp szerint érdemes megfontoltan közelítened, majd szép lassan szabadjára engedned a szenvedélyt, mely fokozatosan felfelé ívelve az együttlét végén éri el a tetőfokot.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Számára a szex olyan létszükséglet, mint másnak az alvás – bármikor kapható rá, és előszeretettel beszéli meg az eseményeket egy gyertyafényes vacsora vagy egy frissítő séta közben. Ezalatt titkon arra gondol, mikor kerül sor a következő alkalomra. A Skorpió jegy szülöte nagyra értékeli a fantáziadús pózokat. Imádja, ha elismeréssel beszélsz a teljesítményéről, különösen az együttlét alatt. Emellett az izgalmas helyszíneket is kedveli.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas férfi igazi ínyenc: számára a legizgalmasabb előjáték az ízletes vacsora. A folytatáshoz pedig szükség lesz egy széles franciaágyra és nem kevés szexuális túlfűtöttségre. A hálószobában ugyanis olyan iramot diktál, mellyel nem könnyű lépést tartani. Díjazza az élénk fantáziavilágot, a csábító fehérnemű-költményeket, de alapvetően azt szereti, ha hagyod, hogy öszötöneid vezessenek, és átadod magad a szenvedélynek.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Igyekezz pazar körülményeket biztosítani az együttléthez. A Bak csillagjegy szülötte szereti a külsőségekben is kifejezni, milyen fontos számára a szex. Meggyőződése, hogy minden együtt töltött órát rendkívüli alkalommá kell varázsolni. Ami pedig szeretkezést illeti, szereti, ha ő csábíthat el téged. Az esetek többségében hagyd meg neki a kezdeményezés jogát, ám ahogy forrósodik a hangulat, cseppet sem bánja majd, ha átveszed az irányítást.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Az újdonság varázsa felcsigázza, a szexben is a változatosságot keresi. A Vízöntő férfit a szüntelen kíváncsiság hajtja, és ha ebben partner leszel, soha nem fog unatkozni melletted. Az egzotikus ételek valódi vágyfokozóként hatnak rá, főleg, ha falatozás az ágyban ér véget. A szexhoroszkóp szerint szeret új dolgokat kipróbálni: legyen szó szerepjátékról, segédeszközökről, vagy extrém helyszínekről, ő benne lesz a játékban.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak férfi szex közben sem tagadhatja le horoszkópját. Vízközelben érzi leginkább elemében magát. Ahhoz, hogy a kedvében járj, nem kell feltétlenül megvárnod a tengerparti nyaralást, elég, ha néhány illatmécsest helyezel a fürdőkád szélélre, és kényeztető fürdősót szórsz a forró vízzel teli kádba. Ilyen körülmények között igazán felszabadul, és lehet, hogy a törölközésre sem kerül sor – azonnal akcióba lendül.

Cikkünk Bogdán Tibor Szexhoroszkóp című könyve alapján készült.

Kivel lesznek a legédesebbek pásztoróráid, és kit tarts távol hálószobádtól? Csapodár-e avagy hűséges lesz a partnered, gyen­géden ölel, netán gyors lerohanással kerít hatalmába? És hogyan viseli, ha te lépsz félre? Milyen a szexuális stílusa? Hamar ráun-e bájaidra, vagy maradandóbb értékeidért is szeret? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatsz választ, ha belelapozol a könyvbe.

Kiadja a Duna International könyvkiadó.
Ára 2494 Ft.
A könyvet itt rendelheted meg. »
Ezt is szeretjük