Hogy vedd rá a pasit arra, amiről azt hiszi, nem akarja?
Csak egy kis kedvességre, esetleg néhány apróbb trükkre van szükség, és könnyen elérheted a célodat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokszor óriási eredményeket érhetsz el néhány szép szóval, nagyobbakat mintha hisztiznél. A férfiak szeretik, ha dicsérik őket. Olykor valósággal megtáltosodnak tőle, ráadásul, ha elismerésben van részük, jó eséllyel olyasmit is megtesznek, amiről alapvetően azt gondolják, nincs kedvük hozzá. Legyen szó mosogatásról, netán arról, hogy elmenjen veled egy unalmas családi vacsorára, a legjobb, ha bevetsz egy kevés női fortélyt.

Tűz jegyek: Kos, Oroszlán, Nyilas

Kedvesed kissé hiú és rendkívül büszke férfi. Eleméből adódóan szereti, ha mindenért – de elsősorban nagyszerűségéért, bátorságáért és erős akaratáért – csodálják. Nehezen viseli, ha valamiben nem ő az első, a legjobb. Bár a lelke mélyén tisztában van vele, hogy természetesen lehetetlen az élet minden területén egyformán jól teljesíteni, az első helynek legalább a látszatát szeretné fenntartani.

Ha ebben az illúziójában kicsit megerősíted, sok mindenre ráveheted őt. Amennyiben tehát szeretnéd, hogy például megnézzen veled egy számára érdektelen romantikus filmet, a legjobb, ha előbb egy kicsit hízelegsz, illetve megdicséred valami miatt. Szerencsés, ha olyan dologgal kapcsolatban kap tőled pozitív visszajelzést, amiben érezhetően gyengébb egy kicsit.

Víz jegyek: Rák, Skorpió, Halak

Nagy örömöt jelent kedvesed számára, ha intuíciója segítségével felfedezheti a számára fontos emberek rejtett képességeit, és segítheti is őket azok kibontakoztatásában. Mivel kitűnő megérzései vannak, bátran kérhetsz tőle tanácsot, ő pedig örül majd, hogy segíthetett neked. Mindemellett nagyra értékeli, ha elismered érzékenységét, segítőkészségét, együttérzését és feltétel nélküli odaadását. Ezen az úton érdemes tehát elindulnod.

Dicsérd remek intuícióit, empátiás készségét és érzékeny természetét. Emellett nem árt figyelned a külső körülményekre sem, tegyél be valamilyen kellemes, lágy zenét a lejátszóba, majd finoman vezesd fel a számodra fontos témát. Arra azonban vigyázz, hogy amennyiben úgy látod, nincs kedve eleget tenni a kérésednek, ne kezdd el győzködni, inkább próbálkozz pár nappal később.

Föld jegyek: Bika, Szűz, Bak

Mivel kedvesed meglehetősen racionális ember, szereti, ha elismered felelősségérzetét, állhatatosságát vagy éppen kitartását.

Jólesik neki, ha dicséred megbízhatóságát, gyakorlatiasságát, ügyességét. Mindezek hatására egészen fellelkesül, és pozitív hangulatának köszönhetően nyitottá válik majd olyan dolgokra is, melyeket általában elutasít. Emellett nem árt észben tartanod, hogy az ilyen jegyű férfiaknál válnak be leginkább azok a praktikák, melyeket valószínűleg már nagyanyád is alkalmazott. Eleméből adódóan ugyanis kedvesed szereti a hasát, valamint az érzéki örömök is rendkívül erőteljes hatással vannak rá. Ha tehát szeretnél elérni nála valamit, számtalan fegyvert bevethetsz, de természetesen minden körülmények között maradj az etikus határokon belül.

Levegő jegyek: Ikrek, Mérleg, Vízöntő

Intellektusának köszönhetően kedvesed az élet legbonyolultabb problémáit is viszonylag könnyedén megoldja. Épp ezért szereti, ha csodálod észbeli képességeit és szellemességét, de az is jólesik neki, ha megdicséred kellemes társalgási modorát. Mindez rendkívül hatékony motiváció számára. Ugyanakkor legkönnyebben a kíváncsiságán keresztül lehet mozgósítani őt. Ha szeretnél elérni nála valamit, például rá akarod venni, hogy segítsen kiválasztani édesapád születésnapi ajándékát, a legjobb, ha úgy adod elő a dolgot, mint egy izgalmas, megoldandó feladatot.

Így könnyedén felkeltheted érdeklődését és kalandvágyát, közben pedig elérheted azt, amire vágysz. Ráadásul valószínűleg észre sem veszi majd, hogy olyasmire vetted rá, amihez alapvetően nem volt kedve.

Cikkünk Hajo Banzhaf A négy elem az asztrológia
és a tarot tükrében című könyve alapján készült.

Ajánljuk neked ezt a könyvet, ha szeretnéd jobban megismerni önmagadat és környezetedet. Az író képekben és ismeretekben gazdagon, szórakoztatóan varázsolja az olvasó elé a négy ősi elemet. Mindegyik elemet igen részletesen írja le legfontosabb jellegzetességei segítségével. A kultúrtörténeti bevezetőn, az alapkarakterek és a kevert típusok leírásán kívül egy gazdag kérdőívet is tartalmaz a könyv, melynek segítségével képet festhetsz önmagadról.

Kiadja a Bioenergetic.
Ára 1700 Forint.
A könyvet itt rendelheted meg.

OLVASD EL EZT IS!

ferfi ablak
  • párkapcsolati probléma
  • nyugati horoszkóp

Mitől ábrándul ki a pasid?

Ezt is szeretjük