Milyen jegyben született a férfi? Így hódíthatod meg horoszkópja szerint
A férfi személyisége jegyétől meghatározott, így az is, hogy mi veszi le a lábáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiszemelted a férfit, de még nem tudod, hogyan hódíthatnád meg? Elég, ha kideríted, mi a horoszkópja, és máris szabad lehet az út. Csillagjegye ugyanis sokat mesél személyiségéről, annak alapján pedig megtudhatod, hogyan közeledhetnél felé.

Az alábbiakban elolvashatod, hogy az egyes jegyek férfi szülötteit mivel nyerheted meg nőként.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos olyan ember, akinek szüksége van a  sikerélményre, szinte jobban, mint minden más jegynek. Ha kiszemelted Kos, mindenképpen éreztesd vele, hogy tetszik neked, persze csak finoman, ne nyomulj. Ha pedig ő is jeleket küld feléd, adj pozitív megerősítést, hogy felbátorodjon, és elhívjon egy randira.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A Bika férfi szereti a szépet, ezáltal odavan a csinos, nőies nőkért. Forróvérű, akár a latin szeretők, és nagyon szenvedélyes. Férfi akar lenni a nő mellett, így, ha feminin tulajdonságaidat erősíted fel, jó esélyed van nála. Öltözz szoknyába, magassarkúba, de legalábbis egy nőies lábbelibe, és egykettőre rád tapad a tekintete.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek jegyű férfiban nagy adag kíváncsiság lakozik, ami akkor is fontossá válik, amikor párt választ: azokra a nőkre bukik ugyanis, akik titokzatosak, akik nem adják egyértelműen a tudtukra, hogy szabad az út. Hódítani akar, és ezt meg kell adni neki. Ő szereti, élvezi a kezdeti macska-egér játékot, ezzel fel lehet kelteni érdeklődését.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák férfit színes fantázia jellemzi, és azok a nők tetszenek neki, akikben van fantázia, akik valami miatt kilógnak a sorból - akár kinézetük, akár belső tulajdonságuk, érdeklődésük, hobbijuk kapcsán. Nagy beszélgetésekkel, élménybeszámolókkal, közös kalandokkal lehet meghódítani akár egy életre: partnernek kell lenni az izgalmakban.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán férfi nagyon igényli a figyelmet, szeret ő lenni az alfahím, a kiskakas a dombon, és még lehetne fokozni - egy szó, mint száz, a középpontban lenni. Meghódítani úgy lehet, ha a nő vevő az ő stílusára, és építi is benne ezt a fajta önbizalmat: az Oroszlánt dicsérni kell, elismerni, de nem feltétlenül szavakkal: egy pillantás is elég lehet.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűz szeret hasznos lenni a környezete számára. Ő az a férfi, aki a csillagokat is lehozná, ha tehetné, amikor udvarol. Kérj tőle valamiben segítséget, és boldogan megteszi - ez egy nagyon jó kezdeményezési módszer, és ha látja, hogy hálás vagy, és melletted ő lehetett a lovagias férfi, kedvet kaphat majd a folytatáshoz is.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg férfi, akárcsak a Bika, szereti a szépet, a szemet gyönyörködtető dolgokat. Nála sokat elérhetsz azzal, ha csinos vagy, adsz magadra, nőiesen öltözködsz és viselkedsz. A Mérleg férfi nagyon tud udvarolni, és erre meg is kell neki adni a lehetőséget: soha ne légy vele szemben rámenős, mert azzal elriasztod.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A szenvedélyes Skorpió azt szereti, ha egy nő hozzá hasonlóan szenvedélyes, és kifejezetten vonzza, ha a másik  egyenesen kimondja, hogy tetszik neki, hiszen ő az az ember, aki számára csak fekete és fehér van, szürke nincs. Imád flörtölni, és ha látja, hogy szabad az út egy számára szimpatikus nő felé, nem tétovázik.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas férfinak nagy szüksége van arra, hogy a nő, aki mellette van, megadja a számára szükséges szabad teret. Ez már a kezdetek kezdetén is így van. Ismerkedéskor az a nő vonzza, akinek van saját élete, akinek ugyanúgy kell a szabad tér, mint neki. Ezt vonzónak tartja. Mindemellett vágyakozni akar, nem szabad rajta csüngeni.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Figyelmes és odaadó férfi, aki ebben a jegyben született, hódításban pedig a klasszikus menetrend érvényesül. A Bak számára fontos, hogy az ő kezében legyen az irányítás, ezért már a kezdeményezést is jobb, ha ráhagyod. Küldj neki jeleket a távolból, egy mosolyt például, vagy szemezz vele, de várd meg, hogy ő menjen oda hozzád.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntő férfi nagy gondolkodó, aki szeret sokat beszélgetni, és ha valaki vevő az elképzeléseire, meglátásaira, véleményére, nagyon tudja élvezni az együtt töltött időt. Meghódítani ezzel lehet, de fontos, hogy ne csak hallgatóság, hanem beszélgetőpartner is legyen az a nő, aki rá vágyik. Az érdekes gondolkodásmód megbabonázza.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak férfit mágnesként vonzza a titokzatosság. Azok a nők tetszenek neki, akik kicsit elérhetetlennek, kicsit megismerhetetlennek mutatkoznak. A hidegség viszont tévút lehet - a Halak számára ugyanis az érzelmek nagyon fontosak. Ne légy jégkirálynő, beszéljenek a szemeid, vagy akár a szavaid is, ezzel veheted le a lábáról.

Ezt is szeretjük