Mikor született a pasi?

Ez a legfontosabb neki a szerelemben

Nem árt, ha még azelőtt tisztában vagy a férfi elvárásaival, hogy beleugranál egy új viszonyba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A zodiákus minden jegye más és más tulajdonságokkal rendlekezik. Tudd meg, hogy békére, harmóniára és boldog családi életre vágyik vagy a szabadságát foggal-körömmel védi. Cikkünk sokat segít a pasi jellemének feltérképezéséhez.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Szeretetben gazdag párkapcsolatban akar élni, fontos számára, hogy kedvesével nagyon közel kerüljenek egymáshoz – nem csupán fizikailag, hanem érzelmileg is. Ugyanakkor bizonyos fokú függetlenségre is vágyik, és igényt tart arra, hogy a maga útját járhassa. A gond csak az, hogy egyik vágyáról sem tud lemondani, így személyisége kettősségéből adódóan nem éppen könnyű eset. Sok türelem és megértés kell hozzá.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Csillagjegyéből adódóan szenvedélyes és romantikus társ, aki hajlandó mindent megadni a kedvesének. Ugyanakkor számtalan szituációban viselkedik meglehetősen követelőző módon. Mindennél fontosabb számára, hogy szinte mindent tudjon a partneréről, ennek következtében viszont gyakran viselkedik birtokló módon. Ez azonban a legtöbb esetben fel sem tűnik neki, hiszen számára ez a szerelem velejárója.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

A tartós párkapcsolat szoros kötelékére áhítozik, valójában azonban tart az érzelmi sebezhetőségtől. Ami azt illeti, a barátság és a kölcsönös megértés jobban vonzza őt, mint a szenvedély és a romantika. Épp ezért a szerelemben a biztonság a legfontosabb dolog számára. Ha nem érzi magát elég kiegyensúlyozottnak párja mellett, valószínűleg gyorsan megszakítja a kapcsolatot, hiszen nem vágyik lelki sebekre.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Érzelmi szükségletei annyira ellentmondásosak, hogy ő maga sem tudja biztosan, mit is vár a párkapcsolattól. Egyrészt nélkülözhetetlen számára a szellemi és a fizikai szintű egybeolvadás, másrészt időről időre magányra vágyik – ilyenkor pedig előfordul vele, hogy felszívódik, és azt szeretné, hogy senki ne szóljon hozzá. A két szélsőséget minden bizonnyal a megértés tartja egyben – elsősorban ezt várja el a párjától.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Nem szereti az egyedüllétet, az intim kapcsolat bensőségére áhítozik. A szerelmi viszonynak azonban mindenképpen az ő feltételei szerint kell alakulnia. Úgy gondolja, neki kell hordania a nadrágot, ezért fontos számára, hogy a komolyabb döntéseket ő hozhassa meg. Még akkor sem engedi át az irányítás jogát, ha nagyon szerelmes. Természetesen annak ellenére, hogy kissé csökönyös és régimódi, finom női praktikákkal azért irányítható.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Csillagjegyéből adódóan elengedhetetlen számára, hogy kedvesével közös jövőt tervezhessen, és hasonlóan vélekedjen a világ dolgairól. Mindez megadja számára az áhított biztonság érzetét, és a kapcsolat bármely esetleges hiányosságát elfeledteti vele. A lángoló szerelemről úgy vélekedik, mint múló érzelemről, és - ha úgy adódik - lemond róla racionálisabbnak tűnő célok érdekében. Ő a tervek embere.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Képtelen harmónia nélkül élni – ez élete minden területén megmutatkozik, de leghatározottabban a szerelmi viszonyaiban érvényesül. Folyamatosan keresi az áhított egyensúlyt, és nem tud beletörődni a párkapcsolatban felmerülő megoldatlan konfliktusokba. Olykor arra is képes, hogy saját érzéseit háttérbe szorítva, netán meggyőződésével szembefordulva állítsa helyre a szerelmi összhangot. Ez a pasi a béke megszállottja.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A szenvedélyes, olykor kimondottan vad felszín alatt nagyon is sebezhető férfi, aki csillagjegyéből adódóan állandó biztatásra vágyik. Épp ezért a szerelmi viszonyban az első és legfontosabb dolog számára az érzelmi biztonság és a megbecsültség érzése. Ha ez a vágya kielégülést nyer, módfelett hűséges és odaadó partnerré válik. Ugyanakkor sok türelem és néha áldozatvállalás szükséges ahhoz, hogy a vele való kapcsolat hosszú távú legyen.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Óvakodik minden olyan kapcsolattól, mely mozgástere korlátozásával fenyegeti. Amint úgy érzi, hogy egy kicsivel is többet várnak tőle, vagy a viszonyban már túl sok a megszorítás, odébbáll. A szerelemben a szabadság a legfontosabb számára – enélkül képtelen létezni. Ugyanakkor, ha túlzottan nagy mozgásteret kap, rögtön elkezd gyanakodni, és hiányolja partnere részéről az érzelmeket. Az ideális egyensúlyt tehát nehéz megtalálni.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A szerelemben elsősorban arra vágyik, hogy kedvese ne csak megértse őt, hanem célkitűzéseiben és céltudatosságában is osztozzon vele. Kicsit régimódi elképzeléseket vall a párkapcsolatról, és érzelmi szempontból olykor túlságosan racionálisnak tűnik. Ha azonban kedvese mindezt elnézni neki, és hajlandó a dolgok mögé pillantani, előbb-utóbb az is kiderül, hogy a hűvös felszín alatt a romantikának is komoly szerep jut.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Mivel határozottan erős benne a függetlenség utáni vágy, a párkapcsolat fenntartása vele nem éppen egyszerű dolog. Bár kedveli a közös programokat, és a szerelem nagyon is fontos dolog az életében, mégsem vágyik hagyományos viszonyra. Számára ugyanis a szabadság mindennél fontosabb. Amennyiben párjától megkapja az autonómia lehetőségét, hálás lesz érte, és szinte bármire rá lehet venni.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Elsősorban érzelmi harmóniára vágyik, és azok, akik felületesen ismerik őt, úgy gondolhatják, hogy ez az, ami nélkül képtelen létezni. Valójában azonban a szexuális összhangot még a lelki harmóniánál is lényegesebbnek tartja a párkapcsolatban. Ha más értékek hiányoznak a viszonyból, ám az érzéki örömöket megkapja párjától, sokáig boldognak érzi magát, és talán észre sem veszi a kapcsolat esetleges tökéletlenségét.

Cikkünk Phyllis Vega Szerelmi asztrológia című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

csok par agy
  • születésnap
  • férfivágy

Melyik napon született a pasid?

Ezt is szeretjük