Mi a pasi japán horoszkópja? Ezzel bolondíthatod magadba fél óra alatt

Csavard az ujjad köré a férfit mindössze 30 perc alatt!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Voltál már úgy, hogy annyira megtetszett egy pasi, hogy úgy érezted, országostól-lovastól mindent odaadnál, csak hogy beléd bolonduljon? Ilyenkor jönnek csak jól a fondorlatok, évszázados női praktikák, és bizony jó szolgálatot tehet az ezotéria is.

Ha van most kiszemelted, vagy szeretnéd, ha párod még az eddiginél is jobban odalenne érted, segítünk: olvasd el, japán horoszkópja szerint mivel érheted el, hogy a pasi akár egy fél óra alatt beléd szeressen!

Ippaku – Fehér víz

Ő a klasszikus férfi, és amire vágyik, az a klasszikus nő. Hagyd, hogy melletted valóban férfinak érezhesse magát! Engedd, hogy ő rendeljen az étteremben, felsegítse a kabátod, légy törékeny, szűzies és nagyon nőies, külsőleg is: öltözz szexin, de ne kihívóan, viselj szoknyát, magassarkút és finom sminket, ha csak lehet, egy kellemes és enyhe illattal magadon.

Jikoku – Fekete föld

Emlékszel még gyerekkorodból, milyen volt a Hupikék törpikékben Okoska? Nos, akkor itt a felnőttkori változat, a Jikoku férfi. Ő ugyanis nagyon szereti kifejteni véleményét, meglátásait, és számára az az egyetlen valamire való vélemény széles e világon. Akkor nyűgözheted le, ha hagyod kibontakozni, és érezteted vele, hogy csodálod az észjárását.

Sanpeki – Türkiz fa

A Sanpeki férfi szomjazza az újdonságot, a megszokottól eltérőt, ezért azzal lehet akár egy fél óra alatt meghódítani, ha megmutatod neki, mennyire színes és izgalmas személyiség vagy. Felejtsd el a mukkanás nélküli szűzies pillogást, most meg kell nyilvánulnod, beszélned kell magadról, hobbijaidról, terveidről, álmaidról - egyszóval mindenről, ami téged érdekel.

Shiroku – Zöld fa

Shiroku jegyűként a férfi életében nagyon fontos szerepet játszik a testiség, a szex. Éppen ezért, ha kiszemelted ebben a jegyben született, elő kell venned szexi énedet: ez megnyilvánulhat apró gesztusokban, mozdulatokban, de akár a szavaidban is. Bűvöld el a férfit a tekinteteddel, beszéljenek a szemeid mindarról a szenvedélyről, amit ketten átélhetnétek.

Goo – Sárga föld

Szabadságvágya a legdominánsabb tulajdonsága a férfinak, ha Goo a jegye, ezért nagyon óvatosan kell közelítened felé, ha meg akarod hódítani. Semmiképpen sem szabad rátelepedned, illetve túlontúl komoly dolgokról beszélned vele már az első randin. Inkább te éreztesd vele, hogy neki kell pedáloznia, hogy randizz még vele. Ha küzdenie kell, felébred vadászösztöne.

Roppaku – Fehér fém

Akár az Ippaku, a Roppaku is a klasszikus férfi megtestesítője, akinek szüksége van rá, hogy a nő mellett erős és határozott férfiként léphessen fel. Úgy hódíthatod meg akár kevesebb, mint egy óra alatt, ha hagyod, hogy kibontakozzon. Hadd legyen veled igazi gentleman, te pedig légy igazi hölgy mellette! Amikor pedig magáról mesél, légy érdeklődő és nyitott.

Shichiseki – Vörös fém

Shichiseki a japán jegye? Akkor  ő az a pasi, aki partnert szeretne maga mellé, egy olyan nőt, akivel együtt bár erősítik, ki nem egészítik egymást. Ő a határozott, talpraesett nőkre bukik. Úgy bolondíthatod magadba rövid idő alatt, ha te is ilyen vagy, és ezt a tulajdonságodat ki is domborítod. Nem kell játszanod a törékenyt, légy magabiztos, azzal veszed le a lábáról.

Happaku – Fehér föld

A dicséret a lételeme a Happaku férfinak, ezért egyértelműen azzal imponálhatsz neki a legjobban, ha dicséred őt. Legyen szó acélos testfelépítéséről, felelősségteljes munkájáról, tájékozottságáról, okosságáról, tánctehetségéről vagy bármi másról, ha azt hallja, valamit nagyon jól csinál, az doppingolja. Mindenképp küldd tehát a pozitív visszajelzéseket felé.

Kyushi – Vörös tűz

A Kyushi férfit azzal babonázhatod meg, ha tekinteteddel csak őt tünteted ki. Ő szeretne lenni az alfahím, és ha ebben az érzésben részesíted, már nyert ügyed van. Nem kell mondanod semmit, elég, ha a szemeid beszélnek. Mérd végig bátran párszor, miközben beszélgettek, mosolyogj, nézz mélyen a szemébe, és egykettőre el fogod varázsolni.

Ezt is szeretjük