Milyen a pasid igazi énje?

Nézd meg a hüvelykujját!

Szeretnéd jobban megismerni kedvesed, de túlságosan is zárkózott? Vizsgáld meg a kezét és az ujjait, és sok minden kiderülhet róla!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha szeretnéd tudni, kedvesed mennyire erős és elszánt, érdemes kicsit megvizsgálnod a kezét, annak is legbeszédesebb részét, a hüvelykujjat. Ez a sajátos képződmény az emberi faj különlegessége. A legtöbb emlősnek, még a patkánynak és a mókusnak is van kezdetleges hüvelykujja, mellyel megmarkolhatja az ételt, így ügyesebb boldogul az életben. Ám még a majmoknak sincs olyan hüvelykujja, mely hasznosságban felvehetné a versenyt az emberével. Nem meglepő tehát, hogy a kéz ezen része az önérvényesítésről árulkodik.

Milyen típusú a hüvelykujja?

Először vizsgáld meg az egész hüvelykujjat, állapítsd meg, milyen a kézhez képest: vastag, vékony, hosszú vagy rövid. Ellazult állapotban is vess rá néhány pillantást, és nézd meg, hogy kedvesed milyen irányban tartja a hüvelykujját.

Rövid, vastag hüvelykujj

Minél rövidebb, vastagabb és durvább egy hüvelykujj, annál gyakorlatiasabb, érzékibb és anyagiasabb a gazdája. Hajlamos a testi örömök, az étel, ital és a szex élvezetére. Ha belekötnek, tettlegességgel, haraggal vagy agresszióval reagálhat. Mindez nem jelenti, hogy komoly aggodalomra van okod, mindössze légy tisztában párod vehemens természetével.

Hosszú, kecses hüvelykujj

A hosszú, kecses hüvelykujj tapintatról, jólneveltségről, műveltségről és megfontoltságról beszél. Tulajdonosa előbb gondolkodik, és csak azután cselekszik, figyelembe veszi tetteinek következményeit. Ha ilyen ujjai vannak, kedvesed feltehetőleg igazi romantikus lélek, akinek fontos a kapcsolatban a gyengédség, és az élet minden területén szereti a kifinomultságot. Nem az a típus, aki ajtóstól ront a házba, ha valamit meg akar szerezni, inkább a lassú víz partot mos elvét alkalmazza.

Apró, gyenge hüvelykujj

Minél kisebb és gyengébb a hüvelykujj, annál gyengébb akaratú a gazdája, aki kerüli a konfliktusokat. Az ilyen emberek menekülnek az összeütközések elől, és szeretik, ha mások vezetik őket.

Párodból talán hiányzik a Bruce Willis-féle eltökéltség és temperamentum, ám, ha szereted a nyugalmat, ugyanakkor elég domináns vagy ahhoz, hogy a kapcsolatban te legyél a főnök, remekül kiegészíthetitek egymást.

Milyen szögben áll?

Figyeld meg, hogy ellazult állapotban a kezéhez képest milyen szögben áll párod hüvelykujja. További információkhoz juthatsz arra vonatkozóan, mennyire tudja érvényesíteni az érdekeit az életben vagy éppen veled szemben.

Derékszög

Ha a hüvelykujj a kézzel derékszöget zár be, az határozottságra, mérhetetlen elszántságra, célratörésre és állhatatos természetre vall. Amennyiben kedvesed ujja így áll, számíthatsz rá, hogy minden körülmények között ő lesz a főnök a kapcsolatban. Ugyanakkor arra is, hogy mellette nem sok dologért kell harcolnod, hiszen szinte bármit elér, amire szükségetek lehet.

Mindennek ellenére néhány apró női trükkel az ujjad köré csavarhatod a kedvesed. Megmutatjuk, milyen kellékek szükségesek ehhez!

A kéz közelében tartott hüvelykujj

Természetes, ellazult helyzetben minél közelebb van a hüvelykujj a tenyérhez, párod annál félénkebb és zárkózottabb személyiség. Előfordulhat, hogy kissé szűk látókörű, aki a változásokkal szemben a biztonságot részesíti előnyben. Ha bármilyen jellegű újdonságra vagy fejlődésre vágysz, azért valószínűleg neked kell tenned.

Cikkünk John Dathen A tenyérjóslás kézikönyve
című műve alapján készült.

A kötetben megtalálsz mindent, ami csak szükséges ahhoz, hogy tenyeredből kiolvasd a jövőt. A szerző a közérthető adatokon kívül hasznos tanácsokat is ad az élet fontos területeihez. Fedezd fel, hogy alakulnak a kapcsolataid, a pályafutásod, tanuld meg, miként hozhatod ki a legtöbbet önmagadból, és fejleszd intuitív képességeidet. A könyvben található életnagyságú, interaktív rajzok segítenek az egyéni tenyértípusok azonosításában.

Kiadja a M-érték Kiadó.
Ára 3399 forint.

OLVASD EL EZT IS!

rozsa kez
  • tenyérjóslás
  • árulkodó testrészek

Milyen hosszú az életvonalad?

Ezt is szeretjük