Mi a férfi titkos, huncut fantáziája? Horoszkópjából kiderül
Tudod, milyen erotikus ábrándokat táplál titokban a férfi? Csillagjegye elárulja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mivel minden jegy különböző típust képvisel, mindegyiküket különböző dolgok hozzák lázba az ágyban, más és más dolgokról ábrándoznak titokban.

Kíváncsi vagy, hogy szíved választottja milyen fantáziákba merül magányos óráiban? Olvasd el a horoszkópját!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos férfi gyakran igencsak vehemensen veti bele magát az ágybéli örömökbe, amit te talán örömmel el is fogadsz, ám a titkos fantáziája, hogy váratlan helyen vagy időben lepd meg egy vérforraló epizóddal. Kezdeményezz, és vedd át az irányítást. Az, hogy mindezt hogyan teszed, már a te fantáziádra van bízva - a lényeg, hogy a te ötleteid valósuljanak meg.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A Bika hedonista alkat, így nem csoda, ha tetőtől talpig kényeztetésedre vágyik, arra, hogy ő legyen a középpontban, és egy ideig ne kelljen foglalkoznia a saját teljesítményével. Az előjátékba tartozhat egy finom zuhany és egy kényeztető masszázs. Ő csak dőljön hátra, és élvezze az utazást.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek férfinak az egyik legérzékibb testrésze az agya, így a képzelete könnyen feltüzeli a vágyait, talán teli van pikánsabbnál pikánsabb fantáziákkal. Osszátok meg egymással az elképzeléseiteket, de akár erotikus felolvasást is tarthattok. Az érzéki szerepjátékkal szintén leveheted a lábáról.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák férfira bizony gyakran akkor is ráfér egy kis biztatás, ha éppen magabiztosnak látszik. A pozitív visszajelzéstől szárnyakat kap, és minden vágya, hogy ő lehessen a te hősöd. Bátorítsd, és fogadd el a kényeztetését. Add meg neki a lehetőséget, hogy kibontakozzon, és azt csináljon veled, amit csak akar - persze addig, amíg ez neked sincs ellenedre.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlánok általában szeretnek szerepelni, és nem állnak távol tőlük a meglepő mutatványok sem. Nem kizárt, hogy az a férfi titkos vágya, hogy megörökíthesse az intim pillanatokat egy videó vagy fotók formájában. Persze ehhez fontos, hogy neked is kedved legyen hozzá, illetve bizalmad benne. Ha ez számodra túl merész, a tükör is megteszi a hatását.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűznek, bár elsőre konzervatívnak tűnhet, és jól érzi magát a megszokott dolgokban, némi változatosság szárnyakat ad. Mivel igencsak vizuális alkat, könnyen lázba hozza az erotikus látvány. Meglepheted egy sztriptízzel, de titokban arra is vágyhat, hogy együtt nézzetek meg egy erotikus, vérforraló filmet.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg férfi sok tekintetben vonzódik a különleges, szokatlan dolgokhoz, titokban pedig arra vágyik, hogy a te nem mindennapi kívánságaidat teljesítse. Ezért állj elő bátran valami meglepővel, ami téged is izgalomba hoz, és meglátod, hogy felcsillan a szeme. Lehet, hogy némi ízelítőt is adhatsz neki izgató üzenetek, sms-ek formájában.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpiónál alig akad szenvedélyesebb jegy, és ez alól az ágybéli örömök sem jelentenek kivételt. Emellett azonban a titkok és misztikus dolgok is lázba hozzák - mindezt pedig egyetlen csomagban szeretné megkapni. Lepd meg őt egy olyan játékkal, melyben a kitalálósdi és a hódítás egyaránt fontos elem.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas férfi valószínűleg különösen izgatónak találja, ha szokatlan, akár egzotikus helyszínen szeretkezhet. Az, hogy ebben milyen messzire mentek, rajtatok múlik. Lehet, hogy a lebukás veszélyét kockáztatjátok, vagy csak elvonultok egy romantikus hétvégére, a Nyilas férfit boldoggá teheted ezzel az ötlettel.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Bak férfi különösen örül, ha elég idő áll a rendelkezésére a kibontakozásra. Igazán romantikus alkat, ha nem is mindig hirdeti magáról, és különösen értékes számára az együtt töltött idő. Titkos vágya, hogy egyszer lemondd egy programod, vagy csak késs azért, hogy vele maradhass. De lehet, hogy az is elég neki, ha ágyban töltötök egy egész délelőttöt.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntő nagyon szereti a kellemes meglepetéseket és játékokat, emellett gyakran különleges ízléssel rendelkezik, ami nem mindennapi eseményekhez, helyszínekre vonzza. Titkos vágya, hogy a saját bőrén tapasztalhasson meg néhány egzotikus praktikát, esetleg különleges pozíciót. A tantrikus trükköket neki találták ki. 

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak férfiban egy igazi dramaturg veszett el, így könnyen lehet, hogy inspirálják az egyes, hétköznapokból vagy filmekből ellesett jelenetek. Titkos fantáziája, hogy egyszer valamelyiket újrajátszhatja szíve hölgyével. Ha rugalmas vagy, és van benned némi kísérletezőkedv, könnyen teljesítheted a kívánságait. 

Ezt is szeretjük