Mi a férfi csillagjegye? Ilyen szerető
Nem is gondolnád, mennyire más szeretők lehetnek a különböző jegyek szülöttei. Olvasd el, választottad milyen partner.

Dia


            	Kos
            	A Kos érzéki egyéniség, imádja a szép fehérneműket viselő nőt, ezért mindenképp lepd meg néha egy-egy új, szexi darabban. Igaz, hajlamos néha figyelmetlennek lenni. Tuti tipp, ha nem mondasz azonnal igent, hanem kicsit húzod a pasit, mert attól indul be.

Kos

A Kos érzéki egyéniség, imádja a szép fehérneműket viselő nőt, ezért mindenképp lepd meg néha egy-egy új, szexi darabban. Igaz, hajlamos néha figyelmetlennek lenni. Tuti tipp, ha nem mondasz azonnal igent, hanem kicsit húzod a pasit, mert attól indul be.

Dia

 	Bika 	A Bika férfi kezdetben tartózkodóbb, később azonban megnyílik, és nagyszerű partner lehet az ágyban. Fontos, hogy ezt a folyamatot ne siettesd, adj neki időt. Tanulékony, szeret új dolgokat kipróbálni. Mivel azonban nem túl fantáziadús szerető, fontos, hogy te az legyél.

Bika

A Bika férfi kezdetben tartózkodóbb, később azonban megnyílik, és nagyszerű partner lehet az ágyban. Fontos, hogy ezt a folyamatot ne siettesd, adj neki időt. Tanulékony, szeret új dolgokat kipróbálni. Mivel azonban nem túl fantáziadús szerető, fontos, hogy te az legyél.

Dia

 	Ikrek 	Néha nagyon aktív, máskor inkább passzív szerető. Szereti váltogatni a szerepeket, mint ahogy a különféle pózokat is. Azzal tüzelheted fel, ha világosban bújsz vele ágyban, nem sötétben. Ha nem lát téged szex közben, sokkal kevésbé hozod lázba, mitha közben gyönyörködhet benned.

Ikrek

Néha nagyon aktív, máskor inkább passzív szerető. Szereti váltogatni a szerepeket, mint ahogy a különféle pózokat is. Azzal tüzelheted fel, ha világosban bújsz vele ágyban, nem sötétben. Ha nem lát téged szex közben, sokkal kevésbé hozod lázba, mitha közben gyönyörködhet benned.

Dia

 	Rák 	Hangulatfüggő, hogy mikor mihez van kedve az ágyban, néha zabolátlan szerető, néha inkább azt várja, partnere kényeztesse. Hogy épp melyik érvényesül, azt bizonyára érezni fogod már az elején a csókjaiból. Jó tipp lehet egy masszázs összebújás előtt, az lázba hozza.

Rák

Hangulatfüggő, hogy mikor mihez van kedve az ágyban, néha zabolátlan szerető, néha inkább azt várja, partnere kényeztesse. Hogy épp melyik érvényesül, azt bizonyára érezni fogod már az elején a csókjaiból. Jó tipp lehet egy masszázs összebújás előtt, az lázba hozza.

Dia

	Oroszlán	Vad, szenvedélyes, amolyan latin szerető típus, aki imádja kényeztetni a partnerét, ugyanakkor nagyon büszke is, ezért rosszul viseli, ha elutasítják. Mivel szeret a női test szépségében gyönyörködni, egy közös zuhany vagy egy masszázs nagyon feltüzelheti.

Oroszlán

Vad, szenvedélyes, amolyan latin szerető típus, aki imádja kényeztetni a partnerét, ugyanakkor nagyon büszke is, ezért rosszul viseli, ha elutasítják. Mivel szeret a női test szépségében gyönyörködni, egy közös zuhany vagy egy masszázs nagyon feltüzelheti.

Dia

 	Szűz 	A tökéletes szerető a 12 csillagjegy közül. Érzelmes, és elsősorban a  nőre koncentrál ami nagy erény a férfiak esetében. Fontos azonban, hogy az ágyban semmi ne zavarja meg, mert elmegy a kedve. A telefont jobb, ha kikapcsolod. Lepd meg egy szép fehérneműben néha, azt imádja.

Szűz

A tökéletes szerető a 12 csillagjegy közül. Érzelmes, és elsősorban a  nőre koncentrál ami nagy erény a férfiak esetében. Fontos azonban, hogy az ágyban semmi ne zavarja meg, mert elmegy a kedve. A telefont jobb, ha kikapcsolod. Lepd meg egy szép fehérneműben néha, azt imádja.

Dia

	Mérleg	A lassú víz partot mos a jelszava a Mérleg férfinek az ágyban. Szereti sokáig elnyújtani a szeretkezést, akár órák hosszat is. Jó tipp, ha illóolajakkal, gyertyafénnyel, halk zenével teszitek még érzékibbé az együttlétet. Próbáljatok ki esetleg egy pézsmaillatú füstölőt is, ez vágyfokozó hatású.

Mérleg

A lassú víz partot mos a jelszava a Mérleg férfinek az ágyban. Szereti sokáig elnyújtani a szeretkezést, akár órák hosszat is. Jó tipp, ha illóolajakkal, gyertyafénnyel, halk zenével teszitek még érzékibbé az együttlétet. Próbáljatok ki esetleg egy pézsmaillatú füstölőt is, ez vágyfokozó hatású.

Dia

 	Skorpió 	Nagyétvágyú és gátlástalan szerető, aki bárhol, bármikor szívesen összebújik a párjával. Esetenként követelőző, nehéz lehet kordában tartani, de ha elmondod neki, mire vágysz, minden rendben működhet. A Skorpió pasit azzal tüzelheted fel, ha néha nemet mondasz neki.

Skorpió

Nagyétvágyú és gátlástalan szerető, aki bárhol, bármikor szívesen összebújik a párjával. Esetenként követelőző, nehéz lehet kordában tartani, de ha elmondod neki, mire vágysz, minden rendben működhet. A Skorpió pasit azzal tüzelheted fel, ha néha nemet mondasz neki.

Dia

 	Nyilas 	A Nyilas szereti a változatosságot úgy a helyszíneket, mint a pózokat illetően. E jegy szülöttei ráadásul gyakorta egymás után többször is szívesen összebújnak a párjukkal, fontos számukra a teljesítmény az ágyban. Fontos, hogy mindig elmondd neki, mire vágysz.

Nyilas

A Nyilas szereti a változatosságot úgy a helyszíneket, mint a pózokat illetően. E jegy szülöttei ráadásul gyakorta egymás után többször is szívesen összebújnak a párjukkal, fontos számukra a teljesítmény az ágyban. Fontos, hogy mindig elmondd neki, mire vágysz.

Dia

 	Bak 	Ügyes, ötletes szerető, akivel nem lehet unatkozni az ágyban. A megszokás szinte kizárt, még több év után is. Imádja a szexjátékszereket, szívesen veszi, ha megleped magatokat néha eggyel. Ha azonban ez neked nem tetszik annyira, lehetnek gondjaitok.

Bak

Ügyes, ötletes szerető, akivel nem lehet unatkozni az ágyban. A megszokás szinte kizárt, még több év után is. Imádja a szexjátékszereket, szívesen veszi, ha megleped magatokat néha eggyel. Ha azonban ez neked nem tetszik annyira, lehetnek gondjaitok.

Dia

 	Vízöntő 	Mintha csak egy beépített szexkézikönyv lenne a fejében, ismeri a női testet és mindent tud a szexről. Számára fontos a változatosság és az intenzív élmény, az extázis átélése az ágyban. Légy minél ötletgazdagabb és minél kevésbé félénk, azt szereti.

Vízöntő

Mintha csak egy beépített szexkézikönyv lenne a fejében, ismeri a női testet és mindent tud a szexről. Számára fontos a változatosság és az intenzív élmény, az extázis átélése az ágyban. Légy minél ötletgazdagabb és minél kevésbé félénk, azt szereti.

Dia

	Halak	Érzékeny ember, érzéki szerető a Halak férfi. Szinte jobban szereti a szeretkezés előtti vibrálást és az előjátékot, mint magát az aktust. Önzetlen, odaadó a nővel szemben, inkább rá, mint magára koncentrál. Add át neki magad bátran, nem fogsz csalódni.

Halak

Érzékeny ember, érzéki szerető a Halak férfi. Szinte jobban szereti a szeretkezés előtti vibrálást és az előjátékot, mint magát az aktust. Önzetlen, odaadó a nővel szemben, inkább rá, mint magára koncentrál. Add át neki magad bátran, nem fogsz csalódni.

Ezt is szeretjük
Szerző: Kovács Gabriella
Fotó: