Milyen a pasi az ágyban?

Cipője megmutatja!

Számtalan rejtett tulajdonságról árulkodik, hogy a pasi kitaposott surranót vagy éppen kígyóbőr cipőt hord-e.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ismerkedni nem könnyű. Minden pasi zsákbamacska egy darabig. Viszont van egy egyszerű, mégis megbízható teszt, ami csak egy pillantást igényel: a pasi cipője nem csak arról árulkodik, hogy mennyire igényes, milyen az ízlése, mekkora a pénztárcája - bár ez lehet, hogy sokak számára lényegtelen információ -, de arról is, milyen a szexuális temperamentuma.

A legtöbb férfi nem érez olyan megszállott imádatot a cipők iránt, mint a nők, számukra ez csak egy ruhadarab, amit hosszú időre választanak, ezért olyat hordanak, amiben jól érzik magukat, és ami a legjobban illik mindennapjaikhoz - ezért szinte felér egy önvallomással. Most megtudhatod, milyen cipő milyen személyiséget rejt.

Elegáns cipő

Ha kiszemelted szívesen hord öltönyhöz, szövetnadrághoz illő bőrcipőt, akár munkáján kívül is, akkor egy nagyon igényes, sármos pasival van dolgod. Erős, határozott egyéniség, aki tudja, mit akar elérni az életben. Fontos számára a munkája, és partnerétől is elvárja, hogy legyenek hosszú távú célkitűzései. A gyors letámadás nem az ő stílusa, inkább lassan és észrevétlenül hálóz be téged. Néha kicsit merevnek tűnhet, és idő kell, amíg felolvad, úgyhogy az első egy-két esetlen poénját nézd el neki.

Ilyen az ágyban

Komoly gondolkodású, általában nem a nadrágjában hordja az eszét, ritkán bonyolódik alkalmi kalandokba. Odaadó és figyelmes szerető, szívesen kényezteti partnere minden porcikáját. A szexben kicsit konzervatív, szereti a jól bevált pózokat, és nem könnyű rávenni egy gyors numerára az autó hátsó ülésen.

Sportcipő

Bár sokfajta fazonú sportcipő van, viselőjéről azt biztos el lehet mondani, hogy laza, vidám srác, aki nem akar többnek látszani, mint ami valójában. Ha egy pasi általában sportos cipőt hord, nagy a valószínűsége, hogy funkciójában is használja, azaz szereti a sportokat, ezért jó ismerkedő téma lehet kedvenc csapatáról, hobbijáról kérdezni.

Kivétel ez alól a vászoncipőt hordó pasi, hiszen ez inkább egy mostani divatos viselet. Ad a külsőségekre, és nem csak magával kapcsolatban. Ódzkodik a kötöttségektől, szeret flörtölni. A klasszikus, márkás, bőrhatású anyagból készült sportcipő viselője ragaszkodó, kiegyensúlyozott típus, fontos számára a kényelem és a megbízhatóság. Céltudatos, általában a maga feje után megy. A deszkás cipőt ma már kevesen hordják divatból: viselője szívesen űz valamilyen extrém vagy utcai sportot. Igazi lázadó egyéniség, akit nem érdekelnek a szabályok: nehezen lehet hozzá közel kerülni, magába forduló és titokzatos.

Ilyen az ágyban

Játékos természetű, de szeret irányítani. A vad numerákat részesíti előnyben a hosszú szeretkezések helyett. Kísérletező típus, úgyhogy ne légy előtte szégyenlős, mondd meg, mire vágysz! Hajlamos arra, hogy a mennyiség a minőség rovására menjen, ezért tanítsd meg egy kicsit lazítani, egy finom masszírozás biztos jólesik neki!

Túracipő, bakancs

Mindkét lábbeli hasonló tulajdonságokkal rendelkezik: strapabíróak, erősek és kényelmesek. Arról pedig, aki ezeket hordja, elmondható, hogy mindig önmagát adja, ösztönösen viselkedik. Nem bírja az affektálós, megjátszós lányokat, de főleg azt képtelen elviselni, ha valakinek nincsenek önálló gondolatai. Az erős és határozott külső mögött azonban egy álmodozó, önmagát kereső férfi rejlik, akinek sokszor nincs önbizalma. Partnerétől azt várja, hogy támogassa, és gondoskodjon róla.

Ilyen az ágyban

Mivel hangulata ingadozó, néha a legszívesebben az egész napot az ágyban töltené veled, máskor pedig nem is akar a szexre gondolni. Legyél hozzá megértő, hass rá a fantáziáján keresztül! Nincsenek ellenére az extrém helyzetek és helyszínek, de a flancos gyertyafény vagy a selyemágynemű inkább lelohasztja libidóját.

Hosszúkás, mintás, esetleg kígyóbőr

Ha a pasi feltűnő mintájú, színű, anyagú, márkajelzésű cipőt hord, akkor ő maga is szeretne kitűnni a tömegből. Célja, hogy kihangsúlyozza a különlegességét, egyediségét. Első látásra kicsit nagyképű és egomán, ha azonban feloldódik, és levetkőzi harsányságát, akkor egy rendkívül szórakoztató és sokoldalú férfit ismerhetsz meg. Fontos számára, hogy mit gondolnak róla, igényli a folyamatos megerősítést. Egyszerre férfias és kifinomult, aki a hercegnőjeként kezel téged.

Ilyen az ágyban

Mint az élet más területén, itt is szeretne teljesíteni. Fontos számára, hogy minél jobb szerető legyen, ezért odaadóan kényezteti partnerét. Viszont nem élvezi, ha te diktálod a tempót, szereti, ha ő a domináns fél. Igényli a változatosságot és a spontaneitást. Egy dögös fehérneművel mindent el lehet érni nála.

Mindenhez illő félcipő

Ez az a fajta cipő, ami kicsit ilyen is, olyan is: farmerral divatos viselet, de a színházból sem nézik ki benne. Ha egy pasi ezt részesíti előnyben, akkor mindenből szeretné a maximumot kihozni, kevés erőbefektetéssel. A munkájáért nem igazán lelkesedik, a különböző bulik, koncertek, filmek annál inkább érdeklik. Jópofa srác, akivel mindenről lehet beszélgetni, de igazából semmihez nem ért. Lazaságával és poénjaival legtöbbször önbizalomhiányát próbálja leplezni. Ha valaki igazán tetszik neki, nehezen mutatja ki az érzelmeit.

Ilyen az ágyban

Romantikus alkat, aki nem akar ágyba bújni veled már az első randin. Gyengéd és érzéki, a legtöbb férfival ellentétben nincs ellenére a hosszú előjáték. Szereti, ha te kezdeményezel, és nem bánja, ha kezedbe veszed az irányítást. Ha valamit máshogy szeretnél, finoman add a tudtára, mert nagyon érzékeny.

OLVASD EL EZT IS!

kezfogas
  • párkapcsolat
  • tenyérjóslás

Kaland lesz, vagy társ?

Ezt is szeretjük