18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Kódolva van a férfi szexuális viselkedése: ez dönti el, milyen lesz az ágyban
A horoszkóp nemcsak a személyiséget határozza meg.

Mindenki boldog párkapcsolatra vágyik, és mindenki más receptet ismer hozzá, annyi azonban bizonyos, hogy egyes alapvető hozzávalók, alappillérek nélkül nem fog igazán működni egy kapcsolat, egyikből sem hiányozhatnak.

Az egyik ilyen pillér a kielégítő, kiegyensúlyozott, élményben és intimitásban gazdag szexualitás. Bár egy párkapcsolat hajnalán, az első randik idején alapvetően még nem lehet előre tudni, mire számíthat az ember, egyvalami mégis segíthet megjósolni: a férfi személyisége mellett horoszkópja azt is meghatározza, hogyan viselkedik szex közben.

Milyen az ágyban a férfi?

Következő galériánkban a 12 csillagjegy jellemzését találod: vajon jelölted milyen partner lesz a szexben? Ha párban vagy, olvasd el, valóban igaz-e kedvesedre a jellemzés.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük