Ki vagy te a férfi számára karmahoroszkópja szerint? Ezért találkoztatok
Az, hogy éppen kettőtök között szövődött szerelem, nem véletlen.

par-kanape
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mi a szerelem? Sokan tették már fel a kérdést. Fejtegették költők, írók, kutatók, filozófusok, laikus, hétköznapi emberek, így az, miben is rejlik, sok-sok megközelítésből kapott válaszokat. Ha ezeket a mozaikokat összerakjuk, ugyanakkor még mindig hiányérzetünk van.

A varázsos érzelem miértjeit talán kár is bolygatni, inkább gyönyörködni érdemes benne, és rácsodálkozni - ha azonban mégis kérdésekbe bocsátkoznánk, vétek lenne kihagyni a karmát mint megközelítési irányt. A karma szerint ugyanis nincsenek véletlenek: minden okkal, múltbéli, előző életünkbéli tetteink következményeként történik az életben. Így az egymásra találás sem véletlen, minden párunkat valamilyen céllal sodor az utunkba az élet.

Párod karmahoroszkópja választ adhat neked arra, ki vagy te az ő számára karmahoroszkópja szerint, és miért épp te csöppentél az életébe. Kínai jegyéért használd a kalkulátorunkat!

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben született a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Patkány jegyű párod karmikus feladata az, hogy megtanuljon bizalommal lenni máok, különösen a kedvese felé. Feledje féltékenységét, higgye el, hogy a másik ember lehet jó szándékú. Te vagy az a nő, aki most bebizonyítja neki, hogy nem kell bizalmatlannak lennie a szerelemben.

Bivaly

Bivaly jegyű párod szerelmi életében azt kutatja, hogyan lelheti meg a tiszta és nyitott kommunikáció eszközével valaki mellett a harmóniát testi és lelki értelemben is. Karmája szerint a feladata, hogy felismerje az erre tökéletes párt, és ha melletted kötött ki, te leszel ebben a partner.

Tigris

Türelmet tanul melletted a párod. Karmája szerint ideje felismernie, hogy a hirtelen fellángoló szerelem is lassan mélyül el igazán. Emellett a közös célok megfogalmazása, azok elérése során is türelmet kell gyakorolnia, nem beszélve a konfliktusmegoldásról. Te ebben vagy remek partner.

Nyúl

Nem véletlen, hogy a sors szele éppen titeket sodort egymás mellé, ugyanis te éppen abban tudsz segíteni a párodnak, amire neki a boldogságához, érvényesüléséhez szüksége van. Te megadod neki azt az önbizalmat, amit férfiként és az élet más területein is kamatoztathat.

Sárkány

Ebben az életben semmi sincs véletlenül, így az sem, hogy ti ketten egy párt alkottok. Karmája arra tanítja a párodat, hogy képes legyen megnyílni, érzelmeiről beszélni, elmondani vágyait és megfogalmazni a problémáit. Te az a nő vagy, aki mellett ez lehetővé válik.

Kígyó

Karmája szerint a párod melletted lehetőséget kap arra, hogy a benne fellobbanó féltékenységet megtanulja uralni és legyőzni, hiszen korábban megtapasztalta romboló hatását is. Idővel belátja, nem kell rémeket látnia, megtanulhat bízni, ha olyan ember van mellette, aki soha nem evezne tiltott vizekre.

Meg volt írva a karma nagykönyvében, hogy ti ketten egy pár legyetek. Melletted, mivel sokban más a természetetek, megtanulja a kedvesed, hogy ha a szerelmére tekint, akkor ne azt várja, hogy tükörképe mosolyogjon vissza rá. Minden ember más, és a különbözőség természetes, izgalmas dolog. Türelmet, toleranciát, a másik tiszteletét tanulhatja meg melletted.

Kecske

Benned lelte meg a párod azt a személyt, akivel karmikus küldetését teljesítheti. Feladata a szerelemben, hogy megerősödjön, férfiként fejlődjön az önbizalma és a kitartása. Meg kell tanulnia, hogy nehezebb időket át lehet vészelni, hogy a másik hibái ellenére is szeretheti. Lehetnek buktatók az út során, de közös erővel legyőzitek majd.

Majom

Majom a jegye? A karma megmutatja a párodnak, hogy az élet nem fenékig tejfel, és ez a kapcsolatokra is igaz. Melletted el fogja engedni a tökéletesség eszményét, és rájön, hogy a boldogság a tökéletlenségben is rejtőzhet. Kommunikálni, kompromisszumot kötni, megbeszélni, tudatosnak lenni.

Kakas

Mikor párod életébe érkeztél, a karma célja az volt, hogy képessé váljon a múltbéli csalódásaira másképp nézni. Melletted a bölcsesség, melyet azok révén magába szívott, kamatozik. Megtanult jól kommunikálni, melletted kompromisszumkészebb, és maga is érzi, megérett: ők voltak a főpróba, te az előadás.

Kutya

Párod előzőleg csak nagy erőfeszítések árán tudta visszafogni magát, nehezen állapodott meg egy monogám kapcsolatban. Karmája általad megváltoztatta benne a hűségről alkotott fogalmát. A ragaszkodás, a szeretet, és az összetartozás jelentősége is felértékelődött benne, mióta megismert téged.

Disznó

A sors keze, hogy ti ketten találkoztatok. A karma téged jutalomként szánt a párodnak. A múltban elszenvedhetett jó néhány csalódást, rossz kapcsolatot, és ki is használhatták jóhiszeműségét. Ezáltal veszíthetett bizalmából, de a karma segít neki visszanyerni azt: megerősítésként vagy jelen életében.

Ezt is szeretjük