Ebben az egyben sosem változik meg a férfi: születésnapja elárulja

Mikor született a férfi? Most megtudhatod, melyik tulajdonságát nem vetkőzi le soha.

nagykep?cikkid=163788&kep=par olel-lead
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden egyes nap a párkapcsolatban része annak a felfedezőútnak, amelyen a férfi és a nő együtt indultak el. Minden nappal jobban ismerik egymást, megtapasztalják egymás reakcióit, igényeit, elvárásait a kapcsolatban. A végtelen tanulási folyamat által a pár folyamatosan kölcsönhatásban, folyamatosan változásban van.

Nemcsak tudattalan, de némi tudatos változásra is van mód a párkapcsolatban, ám a főbb vonásokat és bizonyos berögzült szokásokat az ember sosem veti le igazán. Nem is kell, hiszen egy kapcsolat nem arról szól, hogy olyannyira megváltozzunk a másikért, hogy végül ne is önmagunk legyünk.

Ha szeretnéd tudni, hogy a férfinak mely tulajdonsága bizonyul majd maradandóbbnak a párodként, kínai horoszkópjából megtudhatod. Jegyét a következő kalkulátor segítségével kiszámoltathatod, csupán a születési dátumát kell megadnod hozzá.

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

A férfi javíthatatlan hangulatember. Míg az egyik pillanatban jó a kedve, a másikban már morog. Ezt a tulajdonságát valószínűleg már soha nem vetkőzi le, ám az fontos, hogy ne csak a párjától várja ennek tolerálását, de amennyire sikerül, ő is igyekezzen ezen úrrá lenni.

Bivaly

Bivalyként a férfi nagyon nem lelkizős típus, és ne is várd, hogy valaha is azzá válik. Ez nem azt jelenti, hogy nem kíváncsi arra, mit érzel, vagy mi zajlik benned, csupán nem érzi jól magát olyan helyzetekben, ahol a lelki mélységeket kell kiveséznie.

Tigris

Tigris a jegye? Szabadságvágya még a legnagyobb szerelemben sem fog megcsappanni. Ő mindig igényelni fogja, hogy gyakorta elmehessen a haverokkal találkozni, és akár utazzon is párja nélkül. Persze finomítani lehet ezen, de teljesen sosem veszik ki belőle a szingli férfi.

Nyúl

Ha Nyúl a kínai jegye, a férfi nem az a bulizós típus. Ő inkább beszélget otthon egy pohár bor mellett, mint hogy elmenjen egy szórakozóhelyre. Ha el is megy, nem feltétlenül érzi jól magát. Ezen a vonásán az idő csak tovább mélyít, nemhogy koptatná.

Sárkány

Sárkányként a férfi vesszőparipája az igazság örökös fürkészése, ez pedig gyanakvóvá teszi. Sajnos bármilyen őszinte is vele az ember, benne mindig marad egy kis kérdőjel, vajon valóban így van-e. Idővel fokozódhat a bizalma, de gyanakvása valamennyire mindig megmarad.

Kígyó

Kígyóként rendkívül szeretetéhes, szeretetéhsége pedig arra ösztönzi, védje meg párkapcsolatát, hogy ne veszítse el a párját, és ne kelljen csalódnia. Ezek együttesen igen féltékennyé teszik, és ez nem is fog megváltozni. Gyakorta eluralkodik rajta a zöld szemű szörny.

Ló a jegye? A férfi határtalanul sértődékeny. Nem minden esetben, ám akkor igen, amikor a férfilétéről van szó. Ha a párjaként más férfi segítségét kéred abban, amit ő is meg tudott volna csinálni, vagy van a társaságban egy nála karizmatikusabb férfi, akivel nevetgélsz, duzzogni kezd.

Kecske

Ha a jegye a Kecske, annyira szeret, hogy az már-már sok. Ragaszkodik, mindent csak ketten csinálna, megsértődik a külön programok miatt. A nagy szíve áldás, ám nehézség is, hiszen párjaként fullasztóvá válhat ez a nagy volumenű szerelem.

Majom

Majomként a férfi imád poénkodni. Ezzel önmagában nincs is baj, ám nem mindig találja el a határvonalat, mi az, amivel még lehet viccelni, és mi az, amivel már nem. Így azt sem, mikor van itt egy poén ideje. Ez ugyan mindig csiszolódik, teljesen nem szűnnek meg a melléfogások.

Kakas

Kakasként a férfi nem könnyű eset a kapcsolatban. Rendkívül féltékeny, lobbanékony, és a legkisebb dolgok miatt is azonnal inkább a szakításra gondol, semmint a probléma megbeszélésére. Szenvedélyes, igazi brazil szappanoperahős énjét sosem vetkőzi le.

Kutya

Ha a jegye a Kutya, igen megbízható és hűséges a férfi, és igyekszik makulátlan lenni a párkapcsolatában. Ezt ugyanakkor elvárja a párjától is. Sajnos apróságokért is meg tud haragudni, és nagyon nehezen bocsát meg. A megbocsátással való nehézsége sajnos nála maradandó.

Disznó

Disznó a jegye? A férfi imád szórakozni, és a társaságban az ő hangja a legnagyobb. Tőle nem érdemes azt remélni, hogy visszahúzódóbbá, finomabbá, szerényebbé váljon. Fiatalkorától időskoráig elkíséri ez a vonás a személyiségében, párjaként tehát akkor vagy szerencsés, ha ez téged nem zavar, vagy épp imponál is neked.

Ezt is szeretjük