Milyen jegyű férfi a leghűségesebb, és kivel jobb vigyázni? Csillagjegyük elárulja

Horoszkópja előre megjósolja, mire számíthatsz.

no-ferfi-fuben
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Különösen egy alakulóban lévő, friss kapcsolatban merül fel a kérdés, vajon mennyire hűséges az újdonsült pár, ám az sem ritka, hogy egy régebben tartó kapcsoltban marad meg vagy merül fel valami miatt a kétség hűségében.

A férfi horoszkópjából megtudhatod, mire számíts: képes lenne megcsalni? Hajlamos a flörtre? Csillagjegye most elárulja a választ.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

A Kosban, bár boldogsággal tölti el, hogy kapcsolatban élhet, mindig ott motoszkál a szabadsága elvesztésétől való félelem. Ennek okán érdemes odafigyelni, és elegendő szabad teret hagyni neki. Ellenkező esetben bepánikolhat, és talán félre is lép.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

A Bika nyugalmat és állandóságot keres, párja mellett pedig kitartó és hűséges lesz. Ő igazán komolyan gondolja a kapcsolatát. Félrelépni nem valószínű, hogy valaha is fog, de az esztétikai élmény számára belülről fakadóan vonzó, ezért gyakran megnézhet másokat.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Az Ikrek férfiban kettősség lakozik a szerelem terén is. Noha szeretne egy biztos kapcsolatot, mindig piszkálja a kísértés, a másik út titokzatossága. A kulcs az, hogy valóban szerelmes legyen. Ha ez megvan, akkor nem csábítja többé a virágról virágra szálldogálás.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

A Rák maga nem az a hűtlen típus, ellenben nagyon fél, hogy őt fogják megcsalni. Végtelenül gyanakvó, elég féltékeny típus. Nála tehát bárki is próbálkozna, nem járna sikerrel, és nem tudná elhódítani attól, akit igazán, teljes szívéből szeret.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Az Oroszlán férfinak kell, hogy folyamatos pozitív visszajelzést kapjon a párjától. Amennyiben ez nincs meg, generál magának. Szeret tetszeni a nőknek, és nem áll tőle távol a flörtölés sem. Ha valóban ragaszkodik párjához, akkor viszont nem lép félre.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Szűz a férfi jegye? Akkor egy komolyabb gondolkodású embert ismersz benne valószínűleg, és magad is láthatod, életének minden szegletét abszolút komolyan veszi. Így van ez párkapcsolatával is. Nem az ő világa a félrelépés. Ha másra néz, már nem szerelmes.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

A Mérleg férfi nem köteleződik el könnyen, ám ha megtalálja azt a nőt, aki igazán lenyűgözi, akkor hosszú távon lehorgonyoz mellette. Nem kenyere a hűtlenkedés. Nála inkább a kezdetekben nehéz elhatározásra jutni, akar-e párt, vagy sem.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

A szenvedélyes Skorpió mint pár igazi latin amorózó lehet, viszont a hűséget tekintve kettősen ítélhető meg. Egyfelől nem csábul el könnyen, ismeri a határait, másfelől viszont szereti feszegetni azokat, és próbálgatni, hogyan hat a nőkre. Keresi az elismerést.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

A kalandvágyó Nyilasnak kell a változatosság, az izgalom. Egy hosszabb távú kapcsolatban tehát különösen érdemes erre hangsúlyt helyezni neki és párjának. Ha ez hiányzik, elégedetlen lehet, és flörtbe is bonyolódhat, pedig nem ez lenne a jó megoldás.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Ha a férfi Bak, akkor olyan társra lelhetsz benne, aki szigorúan ragaszkodik elveihez, erkölcsi nézeteihez. Nem az a félrelépős típus, ha szerelmes, akkor nem fér bele számára a flört sem, és egyértelmű elutasítást ad azoknak is, akik esetleg felé küldenek jeleket.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

A Vízöntő jegynél nehéz megjósolni, hogy hűséges tud-e maradni, vagy sem. Választottjaként különlegesnek, elragadónak láthat, hiszen őt ez vonzza. Hogy elcsábul-e mástól, aki nagy hatással van rá, azt az az egy befolyásolja, mennyire mély a szerelme.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

A Halak szomjazza a romantikát, a nagy érzelmeket keresi. Akkor boldog a kapcsolatában, ha az az ő fejében élő ideális képhez közelít, azaz a fent soroltakból csordultig van benne. Ha érzelmileg nem elégedett, akkor kereshet más karjában pótlékot.

Ezt is szeretjük