Ilyen a tökéletes hálószoba a feng shui szerint
Így rendezd be, hogy ne legyenek szerelmi gondjaid
Lakberendezés a szerelemért.

Dia

	Rend	Az első és legfontosabb, hogy rend legyen a hálódban. Ne tárolj ott felesleges dolgokat, és tartsd tisztán a helyiséget. Lehetőleg ne legyenek itt régi időkből való emlékek, és a szennyestartót is jobb, ha máshol helyezed el.	Kapcsolódó cikk:	7 tárgy, amitől azonnal válj meg, ha nem akarsz egyedül maradni »

Rend

Az első és legfontosabb, hogy rend legyen a hálódban. Ne tárolj ott felesleges dolgokat, és tartsd tisztán a helyiséget. Lehetőleg ne legyenek itt régi időkből való emlékek, és a szennyestartót is jobb, ha máshol helyezed el.

Kapcsolódó cikk:
7 tárgy, amitől azonnal válj meg, ha nem akarsz egyedül maradni »

Dia

	Friss levegő	A tisztasághoz a friss levegő is hozzátartozik, ezért szellőztess legalább naponta kétszer, ne hagyd megrekedni az energiákat. Éjszakára azonban, amikor alszotok, zárd be az ajtót, mert így segítheted a töltődést.

Friss levegő

A tisztasághoz a friss levegő is hozzátartozik, ezért szellőztess legalább naponta kétszer, ne hagyd megrekedni az energiákat. Éjszakára azonban, amikor alszotok, zárd be az ajtót, mert így segítheted a töltődést.

Dia

 	Illatok  	A levegő tisztántartása mellett alkalmazhatsz természetes illóolajokat, gyertyákat is, melyek jó hatással vannak a kedélyedre, és szerepet játszanak a hangulatteremtésben.  	Kapcsolódó cikk: 	Így vonzd be a pénzt az életedbe egy egyszerű módszerrel »

Illatok

A levegő tisztántartása mellett alkalmazhatsz természetes illóolajokat, gyertyákat is, melyek jó hatással vannak a kedélyedre, és szerepet játszanak a hangulatteremtésben.

Kapcsolódó cikk:
Így vonzd be a pénzt az életedbe egy egyszerű módszerrel »

Dia

 	Díszítés  	Érdemes odafigyelned arra, milyen tárgyakat és díszítményeket helyezel el itt. Élő virágot érdemes tenned a hálóba, szárazvirágot inkább ne tárolj itt, mert megakaszthatja az energiaáramlást. Ha lehet, tükör se legyen a szobában, ha mégis van, ne láss rá az ágyból, vagy takard le éjszakára.

Díszítés

Érdemes odafigyelned arra, milyen tárgyakat és díszítményeket helyezel el itt. Élő virágot érdemes tenned a hálóba, szárazvirágot inkább ne tárolj itt, mert megakaszthatja az energiaáramlást. Ha lehet, tükör se legyen a szobában, ha mégis van, ne láss rá az ágyból, vagy takard le éjszakára.

Dia

	Áramtalanul	Ha lehet, száműzd az alvóteredből az elektronikus eszközöket, elsősorban a TV-t és a számítógépet, mert nemcsak a szervezeted, de a szerelmi életed egyensúlyát is megzavarhatják.	Kapcsolódó cikk:	Szerelemgyilkos tárgyakat tartasz otthon? Ezektől válj meg mielőbb »

Áramtalanul

Ha lehet, száműzd az alvóteredből az elektronikus eszközöket, elsősorban a TV-t és a számítógépet, mert nemcsak a szervezeted, de a szerelmi életed egyensúlyát is megzavarhatják.

Kapcsolódó cikk:
Szerelemgyilkos tárgyakat tartasz otthon? Ezektől válj meg mielőbb »

Dia

 	Világítás  	A világítással viszont érdemes trükköznöd, mert a fény különösen fontos elem a feng shui szemléletében, mely hozzájárul a helyiség harmóniájához. A legjobb, ha különböző fényerősségeket tudsz beállítani, akár szabályozható lámpával, akár több fényforrással.

Világítás

A világítással viszont érdemes trükköznöd, mert a fény különösen fontos elem a feng shui szemléletében, mely hozzájárul a helyiség harmóniájához. A legjobb, ha különböző fényerősségeket tudsz beállítani, akár szabályozható lámpával, akár több fényforrással.

Dia

	Szabadon	Az ágy legyen mindkét oldalról könnyen megközelíthető, tehát a legjobb, ha mindkét oldalán van némi szabad tér. Ez ez az egyenlőség, az egyensúly szimbóluma, és a szimmetria akkor is fontos, ha kapcsolatban élsz, és akkor is, ha egyedül.	Kapcsolódó cikk:	7 tárgy, amit ne tarts a lakásban, mert balszerencsét hozhat rád »

Szabadon

Az ágy legyen mindkét oldalról könnyen megközelíthető, tehát a legjobb, ha mindkét oldalán van némi szabad tér. Ez ez az egyenlőség, az egyensúly szimbóluma, és a szimmetria akkor is fontos, ha kapcsolatban élsz, és akkor is, ha egyedül.

Kapcsolódó cikk:
7 tárgy, amit ne tarts a lakásban, mert balszerencsét hozhat rád »

Dia

	Színek	Azt mondják, a hálószoba színe ideálisan a bőr valamelyik árnyalata. Az ízlésedtől függ, hogy világosabb vagy sötétebb összeállításokat választasz, a pasztell rózsaszíntől a csokoládéig széles a paletta.	Kapcsolódó cikk:	8 tárgy a lakásban, ami új munkát vonz az életedbe »

Színek

Azt mondják, a hálószoba színe ideálisan a bőr valamelyik árnyalata. Az ízlésedtől függ, hogy világosabb vagy sötétebb összeállításokat választasz, a pasztell rózsaszíntől a csokoládéig széles a paletta.

Kapcsolódó cikk:
8 tárgy a lakásban, ami új munkát vonz az életedbe »

Dia

	Ajtó	A legjobb, ha nem fekszel az ajtó vonalába, és nem is látsz rá. Ha ez nem megoldható, arra törekedj, hogy minél kevesebb átfedés legyen az ajtó és az ágy között.

Ajtó

A legjobb, ha nem fekszel az ajtó vonalába, és nem is látsz rá. Ha ez nem megoldható, arra törekedj, hogy minél kevesebb átfedés legyen az ajtó és az ágy között.

Dia

 	Piros  	A szerelmi energiákat a piros és a rózsaszín árnyalataival támogathatod. Használd ezeket a színeket textilekkel vagy tárgyakkal.

Piros

A szerelmi energiákat a piros és a rózsaszín árnyalataival támogathatod. Használd ezeket a színeket textilekkel vagy tárgyakkal.

Dia

 	Szimbólumok  	A feng shui szerint egyes állatok különleges erővel bírnak. A páros szimbólumok, például a madarak, ezek közül is a mandarinkacsa van kedvező hatással a párkapcsolati energiákra.

Szimbólumok

A feng shui szerint egyes állatok különleges erővel bírnak. A páros szimbólumok, például a madarak, ezek közül is a mandarinkacsa van kedvező hatással a párkapcsolati energiákra.

Dia

	Képek	De bármilyen képet kitehetsz, ami a szerelemre emlékeztet, és ezeket az energiákat erősíti. Ilyenek lehetnek a mandalák is. Mellőzd viszont a szomorú képeket, a családi fotókat, és mindazt, ami az exeddel kapcsolatos.

Képek

De bármilyen képet kitehetsz, ami a szerelemre emlékeztet, és ezeket az energiákat erősíti. Ilyenek lehetnek a mandalák is. Mellőzd viszont a szomorú képeket, a családi fotókat, és mindazt, ami az exeddel kapcsolatos.

Ezt is szeretjük
Szerző: Papp Zoé
Fotó: