Milyen feleségnek gondolnak a férfiak? Holdjegyed megmutatja
Ha nem ismered a holdjegyedet, kalkulátorunk segítségével könnyen kiszámolhatod.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ezotériában hívők szerint születésed időpontja nagymértékben meghatározza, hogyan alakul a személyiséged, így azt is, milyennek látnak a férfiak, vagy éppen miért gondolnak jó feleségnek belső tulajdonságaid alapján.

Ha nem tudod, milyen jegyben állt a hold, amikor születtél, használd holdjegykalkulátorunkat. Ezután pedig csak annyi a dolgod, hogy kikeresd a rád vonatkozó jellemzést.

Holdjegyszámláló

Számold ki, melyik jegyben áll a Hold születési horoszkópodban, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap - óra - perc)

Eredmény:

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Olyan szexuális energiával rendelkezel, aminek a férfiak egyszerűen képtelenek ellenállni. Igazán szenvedélyes ember lehetsz, akit minden pasi szívesen választana maga mellé párnak, hiszen tüzességed egyfajta garanciát jelenthet arra, hogy melletted több év házasság után sem fenyegetnek a szürke hétköznapok.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Nyugodt és derűs személyiséged különösen vonzó a férfiak szemében, ebből ugyanis azt szűrik le, hogy hosszú távon is jó veled lenni, együtt élni, így ideális feleségnek is tartanak. Nőiességed, érzékiséged pedig még inkább megerősítheti őket abban, hogy melletted nemcsak nyugodt háttérre számíthatnak, hanem remek társat is kapnak személyedben.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Igazán irigylésre méltó humorral rendelkezel, ami különösen vonzó tulajdonság a férfiak szemében. Ebből adódóan olyan feleségnek gondolnak, aki mellett sohasem lenne unalmas az élet, ráadásul nem sértődik meg minden apróságon, mert ő maga is érti a viccet. Egyedi kisugárzásod pedig még különlegesebbé, egyúttal izgalmasabbá is tesz.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Nagyon fontosak számodra az érzelmek, de te is tisztában vagy vele, hogy időnként igencsak nehéz eset vagy, ugyanis a szeszélyesség, kiszámíthatatlanság szintén jellemző rád. Ez viszont nem feltétlenül hátrány, főleg az olyan férfiak számára, akik izgalmas, valódi kihívást jelentő nők mellett szeretnék leélni az életüket.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Bárhová is lépsz be, minden tekintet rád szegeződik, ezt a helyzetet pedig különösen élvezed. Ennek ellenére sohasem viselkedsz túl kihívóan, hanem elegáns és finom, határozott nő benyomását kelted. Ennek az izgalmas kombinációnak köszönhetően pillanatok alatt rabul ejtheted a férfiak szívét, akik az okos, érzéki feleséget látják benned.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Legjobb tulajdonságod a kiegyensúlyozottságod, amihez pozitív értelemben vett csendesség és határozottság társul. Azért tartanak ideális feleségnek a férfiak, mert ezeknek köszönhetően úgy érzik, nyugodt hátteret tudsz biztosítani, és bármilyen nehézség adódik, veled higgadt körülmények között is meg lehet beszélni.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A békére, a harmóniára törekszel, és ez a férfiak számára is rögtön nyilvánvalóvá válik. Remek feleségnek gondolnak, mert szinte biztosra veszik, hogy melletted nyugodt élet várná őket. Ami még különösen vonzó tulajdonságod, az a romantikusság és a benned rejlő tűz, melyek fantáziáikban hosszú távon is izgalmas, érzéki együttlétekkel párosulnak.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Igazán erős személyiség vagy, ugyanakkor mindent intenzíven élsz meg. Éppen ezért hangos szóváltásokra is számíthat, aki veled kezd. Mégis, a benned rejlő vadság és szenvedélyesség rendkívül kívánatossá tesz a férfiak szemében, éppen ezért tüzes feleségnek gondolnak, aki mellett egészen biztosan nem lehet okuk panaszra.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Szereted a szabadságot, ami különösen vonzó a férfiak szemében, nem igényled azt, hogy sülve-főve együtt legyél valakivel. Mivel a pasiknak is szüksége van néha a magányra, remekül megértheted magad velük. Szereted, ha zajlik körülötted az élet, imádsz új helyeket felfedezni, ezért úgy gondolják, izgalmas életre számíthat, aki téged választ.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Igazán titokzatos nő vagy, ezt a fajta misztikusságot pedig rendkívül kívánatosnak tartják a férfiak. Olyan feleségnek gondolnak, akiben mindig marad egy cseppnyi rejtély, ami csak arra vár, hogy végre megfejthessék. Mivel ez a fajta izgalom hosszú távon is fenntartja a férfiak érdeklődését, nem meglepő, hogy jó feleségnek gondolnak.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Lázadó nő vagy, bátran kiállsz a véleményedért, akkor is, ha a többség egészen más álláspontot képvisel. Ez nem baj, sőt, a férfiak különösen vonzónak találják természetedet. Szókimondásod ugyanis azt sugallja számukra, hogy feleségként is közölnéd, ha bármi problémád adódna, és nem kellene minden egyes szót kihúzni belőled.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Rendkívül bájos és érzelmes vagy, gyakori elpirulásod pedig azonnal képes a pasik szívét rabul ejteni. Olyan feleségnek gondolnak, aki igazán megérdemli az apró figyelmességeket és azt, hogy igazi nőként a tenyerükön hordozzanak. Ráadásul azzal is tisztában vannak, hogy mindezt sok kedvességgel és gondoskodással viszonoznád.

Ezt is szeretjük