Februári szerelmi horoszkóp - Most jöhet a régen várt fordulat
Cupido nem lesz rest ebben a hónapban.

szíves-sütik
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hosszú január után semmi perc alatt elröppen majd a február, de nem hagy itt minket nyomtalanul. Sokak szerelmi életében következik el hosszú távra szóló változás, melyet egy váratlan fordulat vezet be.

A szinglikre és a párokra egyaránt igaz lehet mindez, ahogy az is, hogy a Valentin-nap mosolygósan telhet. Bizony, annak is, aki egyedülálló, ugyanis új kapcsolattal a láthatáron ez lehet szingliként az utolsó szerelmesek napja az életükben, és ez vidámságra ad okot.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Szingli Kosként nagyszerűek a kilátásaid, ami a szerelmet illeti. Jó esélyed van arra, hogy a hónap folyamán első látásra beleszeress valakibe. Hogy kibe, az egy egészen váratlan meglepetés lehet: találkozásotok emlékezetesnek ígérkezik.

Ha párban élő Kos vagy, párod és közted egyértelműen érződhet, hogy nagyszerű egyetértésben vagytok. Előre tekintve élesen láthatod közös utatokat. Céljaitok egy irányba mutathatnak, amire több tartalmas beszélgetés is rávilágíthat.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Szerelmi életed egyre pezsgőbb és izgalmasabb lehet egyedülálló Bikaként. Bár a hónap rövid, annál tartalmasabb lehet. Számíthatsz egy pozitív fordulatra. Főleg nagyobb társaságban, sok ember közt esélyes az ismerkedés. Vonzerőd magja a barátságosságod.

Ha párban vagy, kedvesed és közted felmerülhet némi véleménykülönbség, de ne ijedj meg, hiszen emberek vagytok, és nem minden ember gondolkodik egyformán. Ez jó kis fejlesztő tréning lehet számotokra a kapcsolati kommunikációban.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Szexi kisugárzásod nem ismer határokat ebben a hónapban, szingliként pedig különösen élvezheted ennek a hatását. Bárhová is mentek a barátnőkkel, bárkivel is találkozol a munka kapcsán, érezhető lehet, hogy megbabonázol mindenkit.

Párkapcsolatod aszerint változhat a hónapban, éppen milyen passzban vagy. Ha jó passzban vagy, a szerelmi életed is pozitívabb, ellenkező esetben a kapcsolatodban is adódhatnak viták. Mindeközben a szexuális energiák vulkánként törnek ki köztetek.                                       

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Ha egyedülálló Rák vagy, mozdulj ki gyakran a hónapban, ugyanis különféle eseményeken, rendezvényeken, szórakozóhelyeken esélyes, hogy összefuss jövendőbeli pároddal. Az sem kizárt, hogy közös barátaitok fognak titeket bemutatni egymásnak.

Párban vagy? A február igazán romantikusnak ígérkezhet a számotokra, de emellett sokat fejlődhet, mélyülhet is a kapcsolat. Ez abban testesül meg, hogy egymás baráti körével egyre közelebbi, egyre közvetlenebb viszonyba kerülhettek.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Ha nincs párod, még a Valentin-nap miatt sem csüggedsz majd, olyan sok pozitív energia és remény lehet most benned. Nem is alaptalanul! Kiegyensúlyozottságod azonnal feltűnhet Cupidónak, aki egy jól irányzott nyíllövésre szánhatja rá magát.

Párkapcsolatod Oroszlánként harmonikus és békés lehet februárban. A csúcspont a Valentin-nap lehet, ami humorral fűszerezve nagyszerűen alakulhat. Pozitívak és elszántak lehettek, így képbe kerülhet egy következő lépcsőfok. Kapcsolatotok jelen szintjétől függ, micsoda.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Amennyiben Szűz a jegyed, és egyedülálló vagy, a hónap számodra ismerkedési lehetőségek tucatját kínálhatja tálcán. Ne feledd, hiba lenne egyszerű lustaságból otthon maradni, ha egy jó kedélyű társaságban töltött estén akár azzal a férfival is találkozhatsz, akire vártál.

Ha párkapcsolatban élsz, közös jövőtök tervezése több ízben is beszélgetőtémát adhat nektek februárban. Lehetőségeiteket latolgatva új ötletekkel a zsebetekben búcsúztatjátok majd a hónapot - és persze, egy emlékezetes Valentin-nappal a hátatok mögött.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

A csillagok egy okos férfi megjelenését jósolják februárban. Ez a férfi a munka során vagy valamilyen nagyobb összejövetel, akár bál vagy buli alkalmával is szóba elegyedhet veled. Azonnal megtalálhatjátok a hangot, és rögtön megfoghat eszessége, gondolkodása.

Ha van kedvesed, mágnesként vonzhatjátok egymást februárban. Olykor legszívesebben talán ki sem mozdulnátok, csak egymásra figyelnétek a négy fal között. Engedjetek a késztetésnek, és élvezzétek ki ezt az irigylésre méltó állapotot!

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Ha Skorpió vagy, és egyedülálló, a hó során sokat beszélgethetsz egy barátnőddel a szerelmi életedről, ami által tisztábban láthatod majd múltad és jövőd. Februárban, hó közepén jöhet el egy hajtűkanyar szívügyeidben: egy különös figura tetszhet meg.

Amennyiben párban élsz, februárban felfedezhetsz a párodban egy-egy olyan vonást, tulajdonságot, amit eddig még nem vettél észre. Ettől újra olyan izgalmas lehet minden, mint a legelején. Mély érzelmeitek a kezdeti lelkesedéssel társulva remek hónapot jósolnak.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

A hódítás neked, szingli Nyilasként februárban olyan könnyen mehet, mint egyetlen más jegynek sem, de a választás már nehezebb. Nagyon körültekintő lehetsz most! Barátnőid közül akadhat, aki megirigyli sikereid. Ne aggódj, ez kapcsolatotokra nem hat rosszul.

Kedveseddel a hónap során össze-összekaphattok, mert túl precíznek, túl körülményesnek vélhet téged olykor. Nyilasként nem is jellemző rád ez a dolog, most valahogy mégis elbillenhetsz ebbe az irányba, épp jó szándékból. Ne légy görcsös, lazulj el, és minden oké lesz!

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Hónapod eseménydús, mozgalmas, aktív lehet. Szingliként pezsgő lényed egészen magával ragadhat egy férfit, akit akár már ismerhettél is. Fordulat következhet el szívügyeidben, most akár a nagy ő is beléphet az életedbe.

Párkapcsolatodban programok ezrei adnak nektek változatosabbnál változatosabb élményeket. Ezek közül lehet, ami családi, lehet, ami kettesben szervezett program lesz, de mindkettő jót tehet nektek. A sok színes élmény még közelebb vihet titeket.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Ha nincs párod, Vízöntőként attraktívnak láthatnak ebben a hónapban a férfiak. Kisugárzásod remek lehet, de még öltözékedet is fantasztikus ízléssel válogathatod össze. Nem is csoda, ha egy váratlan pillanatban leszólít álmaid férfija: végre elindulhat egy nagy változás.

Párban most annak jöhet el az ideje, hogy toleranciát, megértést tanúsítsatok, és őszintén kommunikáljatok egymással. Lehetnek ugyanis stresszelő tényezők az életedben. Természetesen szerelmeteket nincs, ami kikezdhetné, ráadásul párod igazán nyugtatóan hathat rád.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Amennyiben szingli vagy, Halakként a bőség zavarába kerülhetsz februárban. Két vagy három potenciális férfi is felbukkanhat életedben. Nem kizárt, hogy egy társkeresőre való feliratkozás hozza el ezt a nagy sikert, ezzel együtt pedig egy váratlan szerelmi fordulatot.

Kedvesed cseppet stresszes lehet a hónapban, rád pedig nemcsak az a feladat vár, hogy támasza légy a nehéz helyzetekben, de meg kell próbálnod megbirkózni a morgó medve hangulatával is, ami olykor nehéz lehet. Érzelmeitek szerencsére virágzanak.

Ezt is szeretjük