Februári szerelmi horoszkóp: a legnagyobb érzelmek lángolnak most fel
Az év második hónapja várva várt fordulatot vetít előre a szívügyekben.

szerelmi-horoszkop
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a január mindig hosszúnak tűnik, most szinte elröppent. Máris itt a február, a szerelem hónapja, ami ebben az esztendőben rég várt fordulatokat hozhat a szívügyek terén.

Az év második hónapja pároknak és szingliknek egyaránt fellángoló érzelmeket ajándékozhat, és megerősítheti azt az elhatározást, mely az érzelmi életüket aktuálisan előreviszi. A horoszkóp azt is elárulja, mi várható Valentin-napon!

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Munkahelyi teendőid felszaporodása miatt kicsit ingerültebb leszel olykor, ami egy-egy vitás helyzetben nem válik a dolog javára. Ne aggódj, a többi együtt töltött idő kárpótol, de főleg a Valentin-nap: sosem látott romantika ígérkezik 14-én.

Ha egyedülálló vagy, bokros teendőid miatt most nem is nagyon figyelsz a szerelemre, és Cupido éppen ezekre a helyzetekre vár. 14-e után nyilat ragadhat, és egy perc nem sok, annyi sem kell, hogy mély szerelembe ess egy ismerősöd ismerősével, akinek akkor mutatnak be. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Kedvesed figyelmességét, odaadó, szerető viselkedését most mindennél jobban értékelheted. A kapcsolatotokat februárban harmónia hatja át, komolyabb vita, gond nem várható. 14-én romantikus filmbe illő napotok lehet. Nem a sziruposság, hanem az átélt varázs teszi olyanná, mint a mozivásznon.

Ha egyedülálló vagy, olyan férfi jöhet képbe februárban, akivel kapcsolatban nem gyötörnek kétségek. Nem ismerős által ismered meg, hanem kívülállóként érkezik életedbe. Hamar egy hullámhosszra kerültök, a dolog ígéretesnek tűnhet. Akár az igazi is lehet. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Párod és közted a szexuális energiák tüzes és szenvedélyes hónapot vetítenek előre. Februárban többet lehettek kettesben, ami mélyíti kapcsolatotokat. Az én-időről, persze, ne feledkezzetek meg, hogy ne billenjetek ki saját egyensúlyotokból se. Valentin-napon váratlan meglepetésre számíthatsz.

Ha nincs párod, most mindenképp érdemes lenne adnod egy sanszot az online ismerkedésnek. Ismeretlen, jóképű lovag csöppenhet az életedbe, mégpedig Valentin-nap táján. Egy percig se csüggedj, hogy nem párban töltöd, inkább netre fel! Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Egyikőtök tanácsot kér a másiktól egy fontos pénzügyi vagy karrierkérdésben. A dolog szimbolikus jelentőségű: az egymásba vetett bizalom az erős szerelem és összetartozás jele. A helyzet még tovább fokozza kötődéseteket. 14-én tetőznek az érzelmek, Valentin-napotokhoz hasonlót még talán nem éltetek meg eddig.

Ha most nincs senkid, kicsit letörten nézheted a naptárt a közelgő Valentin-nap miatt. Van egy jó hírünk: talán ez az idei lesz az utolsó, amit így töltesz. Erre jó esélyeid vannak. Használd ki, és csinálj valami csajos programot aznap estére! Ilyenkor sok szingli pasi is útra kel nézelődni. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Közted és párod között csak úgy tombolnak az érzelmek. Mélységes szerelmeteket sajnos akad is, aki megirigyli. Persze, titeket nem fognak tudni semmivel szétugrasztani, hiszen egymásra koncentráltok, nem másokra. Valentin-napon egy véletlen ballépés inkább viccessé, mint romantikussá teszi a napot.

Ha még keresed a párod, de van már jelölted, egy másik nő miatt kissé féltékeny lehetsz. Próbáld másként nézni a dolgot: ha együtt kell lennetek, a végén úgyis egymás mellett fogtok kikötni. Ha még nincs jelölted, éppen Valentin-napon láthatsz meg valakit, akin megakad a szemed. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

A hónap során egy kényes téma merül fel közted és kedvesed között, amit többször is átbeszéltek, mire tisztázódik. Ez azonban harmonikusabb folytatást hoz. Valentin-napi meglepid talán nem úgy sül el, ahogy elképzeled, de ne szomorkodj: a lényeg, hogy egy párként töltitek.

A februári levegőben nemcsak a hideget érzed, de a szerelem közeledtét is. Mindennap ott van, és mintha mindig egyre közelebb érne. Nem csal a megérzésed! A rád váró csodás párkapcsolatra már alig kell várnod valamicskét: hó végére meg is ismerheted őt. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Sok-sok kellemes program színesíti meg februárotokat a pároddal. Ne kövessétek el azonban a hibát, hogy elfelejtetek kettesben lenni. Az intimitásra szükség van, és ennek szorítani is kell helyet a napjaitokban, a teendőitek dacára. Valentin-napon párod egy új, ugyancsak vonzó oldalát ismerheted meg.

Ha szingli vagy, egyik régi szerelmed jöhet újra képbe februárban. Amennyiben ő jelentkezik, vedd számításba, nem a Valentin-nap nyomása hajszolta-e vissza, szándékai tiszták-e, biztosak-e. Mérlegelj, mit szeretnél. Bárhogy döntesz, a szíved vezessen! Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Skorpióként párban szenvedélyes hónap lehet előtted. Pároddal egy fontos, talán vitás kérdés kerül tisztázásra, emellett viszont a kettőtök közötti érzelmek fellángolnak, ragaszkodásotok fokozódik. Valentin-napotokat egy vicces szituáció teszi majd emlékezetessé, amit még sokáig mesélhettek majd másoknak.

Ha nincs párod, egy szórakozóhelyen töltött estén mutatnak be valakinek, aki elsőre nem az eseted, ám megfoghat benne valami. Ahogy beszédbe elegyedtek, ez az érzés megerősödhet benned, és kicsit még bele is zúghatsz. Ígéretes! Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Ha van most valakid, egy harmadik miatt elő-előfordulhat féltékenység közöttetek. Ezeket a helyzeteket ne feledjétek feloldani. Valentin-napon olyannyira tökéletesre vágyhattok, hogy hiba csúszhat a számításaitokba. Nincs ok aggodalomra, próbáljátok könnyedén venni, átbeszélni, és el is illan az egész.

Egyedülállóként előfordulhat, hogy nincs ínyedre a februári Valentin-nap-mánia. Ne morcosan, inkább viccesen fogd fel, és gondold végig, akár jövendőbeli párod is hasonlóan érezhet. Nem vagy egyedül! Talán épp 14-e körül vihet hasonló irányba titeket az utatok. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Bár lehetnek lentek és fentek a hónap során, minden helyzet, ami adódik, edzi és erősíti kapcsolatotokat pároddal. Fejlődik kommunikációtok, és nyitottabbá váltok a kompromisszumokra is. 14-én játékos, vidám hangulatban telhet a Valentin-nap. Ha nem tartjátok, akkor ugyanígy, hisz mindez nem ezen múlik.

Régi jelölteden akad meg a szemed a közösségi oldalon. Sokat gondolhatsz rá februárban, különösen Valentin-nap körül. Lehet, hogy érdemes lenne valahogy ismét a környezetébe kerülnöd? Ha ezt érzed, gondold ki, mi lenne a módja, de ne hagyd, hogy csak a 14-e zavarjon össze! Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Kedvesed részéről sorra tapasztalod a kellemes meglepetéseket. Több ízben is szükséged lehet a segítségére, és ő készséggel ott is lehet neked. Ez erősítheti felé való érzelmeid és meggyőződésed. 14-én romantikusabb napotok aligha lehetne! Nem a meglepetések, a vibráló szerelem teszi azzá.

Februárban, ahányszor csak hull a hó, romantikus hangulatba kerülhetsz. Jó hír, hogy ezekben a pillanatokban hamarosan osztozhatsz is valakivel. Nincs garancia, hogy erre Valentin-nap előtt sor kerül, de, mire eljön a hó vége, egy randimeghívással a zsebedben várhatod a márciust. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Ha kapcsolatban élsz, pároddal az évre előre sok tervetek születik februárban, főleg a nyárra nézve. Kedvesed egyik terve egészen felvillanyozhat. Ami a Valentin-napot illeti, akkor is bekúszik a szívecskés-cukormázas szerelemünnep napotokba, ha nem a kedvencetek. Ha mást nem is, nevessetek rajta egy jót!

Egyedülállóként kiegyensúlyozott és jókedvű vagy nap nap után, és a Valentin-napi őrület sem vet árnyékot erre. Nyugodt magabiztosságodat egy jó megérzés táplálhatja, hogy a szerelem közeleg. Márciusban valóban el is jöhet majd, és optimizmusod csalogatja életedbe. Horoszkópos ékszer »

Ezt is szeretjük