Februári szerelmi horoszkóp: most teljesülnek a legszebb álmok
Rövid, de annál tartalmasabb lesz a február.

nagykep?cikkid=169139&kep=korcsolya-lead
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A februárral búcsúztatjuk a telet, a rövidke hónappal, mely jó adag romantikával fűszerezi meg a hátunk mögött hagyott évszakot.

A február a romantikáról fog szólni, mely nemcsak a sokak által vitatott létjogosultságú Valentin-nap miatt költözik a mindennapokba. Most sok-sok álom válik valóra, ami boldogságlavinát indít el az emberek életében. Olvasd el szerelmi horoszkópod, és tudd meg, mi vár rád februárban a szerelemben!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Szingliként esélyes, hogy a szerelem februárban a munkahelyeden fog utolérni, mégpedig egy kollégáddal. Ő lehet már meglévő kolléga is, de lehet új is. Akárhogy is, gondold át, milyen következményekkel járhat a dolog. Lehet, hogy őt hozza neked Cupido Valentin-napra?

Párban tetőfokára hág februárban a romantika. Szerelmes, túlfűtött napokra számíthattok. Amennyiben tartjátok, Valentin-napotok emlékezetesre sikerül. Februárban sokat álmodozhattok a közös jövőről, és a szerencse mellétek is szegődhet megvalósításukban.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Szingliként a családi életedben zajló történések februárban kicsit elvonják a figyelmedet az ismerkedésről, és Cupido talán épp ezt használja ki: egy társasági eseményen hozhat össze új szerelmeddel. Ha szoktad ünnepelni, a Valentin-napot már párban ünnepelheted.

Párban vagy? Február elején megoldásra lel egy-egy régi probléma, feloldódnak a feszültségek, és minden harmonikusabban folytatódik. Épp olyan lesz minden, mint ahogy megálmodtad. Egy utazás remek koronája lenne ennek a megújulásnak. Akár Valentin-napon, ha tartjátok.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ikrekként nagyon fontos, hogy türelemmel kivárd a pillanatot, amikor kész vagy belépni egy új kapcsolatba.  Érezni fogod, mikor jön el. Lehet, hogy a Valentin-napot még egyedül töltöd, de ha nem tartod, ezzel ne is törődj. 19-e után viszont jöhet változás, és vele az álompasi!

Párban vagy? A februárt számodra egy nagy családi összefogást igénylő projekt kíséri végig, amelyben párod is aktívan részt vesz majd. Kapcsolata rokonaiddal ezáltal elmélyül, illetve jóval közvetlenebbé is válik. Valentin-napotok, ha ünneplitek, varázslatos és álomszerű lesz.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Ha egyedülálló vagy, utolérhet a szerelem februárban. Szokatlan, hiszen nem egy szórakozóhelyen vagy online társkeresőn, hanem szakmai körökben, munkahelyeden, üzleti partner személyében ismerheted meg őt. Olyan lesz, mint akit megálmodtál. Szuperígéretes a dolog!

Lehetnek februárban próbatételek a kapcsolatodban, amennyiben párban élsz, de hamar kiderül, rajtatok nincs, ami kifoghat. Fontos, hogy mindenben közösen és megfontoltan döntsetek. A Valentin-nap varázslatosan sikerül, amennyiben ünneplitek.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Bár szingli Oroszlánként februárban jön egy új férfi az életedbe, a dolog nem feltétlenül lesz zökkenőmentes. Lehet valami akadály vagy veszélyes tényező, amit közös erővel kell legyőznötök. Ha sikerül, akkor jók lesztek együtt. Talán már február 14-én ismerni fogod őt.

Párban vagy? Akkor a pénzügyek most nálatok központi kérdést jelentenek. Ez egyfajta próbatétel is, hiszen ilyen dolgokban is jó, ha egy pár együtt tud gondolkodni. Ti jelesre vizsgáztok majd. Hónapotok harmonikus lesz, Valentin-napotok, ha ünneplitek, mesésen sikerül.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Egyedülállóként fantasztikus, aminek elébe nézel februárban. Egy olyan illetővel hoz össze a sors, akivel sohasem tapasztalt vidámság és játék vár majd. Találkozásotok a véletlen varázsának lesz köszönhető. A Valentin-nap akár már párban elérkezhet.

Ha párban vagy, a családi kötelezettségek, elfoglaltságok sok időt elvonnak párkapcsolatodtól, ezért fontos februárban, hogy még több figyelmet fordítsatok egymásra. Töltsétek minőségi módon a közös időt! Ha tartjátok a Valentin-napot, pozitív töltést ad majd nektek.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Mérlegként, ha szingli vagy, talán a Valentin-nap közeledte miatt, talán nem, de beleeshetsz abba a hibába, hogy görcsösen keresgélni kezdesz. Engedd el ezt, és próbáld élvezni az egyedüllét előnyeit. Ha ez sikerül, jöhet a változás: valaki az interneten keresztül kezdeményezhet.

Pároddal izgalmas lesz a hónapotok. Mind családi, mind baráti összejövetelek tarkítják majd, és amennyiben ünneplitek, egy csodás Valentin-nap is színt visz majd bele. Pénzügyi kérdésekben egyébként lehet majd megbeszélnivalótok, de ez gördülékeny lesz.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Skorpióként mindenképpen járj nyitott szemmel februárban. Cupido szabályosan üldöz ugyanis téged a nyilával. Most gyakorlatilag bárhol megismerheted a jövendőbelid. Az, hogy a Valentin-nap nem veszi el a kedved, növeli az esélyeidet. Mosolyod vonzóvá tesz.

Párban szenvedélyesek lesztek februárban. Lesz minden, a vitáktól a szerelmes öleléseken át a tüzes éjszakákig, ám mindvégig tudjátok majd, egymás mellett a helyetek. Hónapotok olyan lesz, mint egy megvalósult, nagyon mozgalmas és intenzív álom.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Nyilasként, ha szingli vagy, februárban akkor lelhetsz párra, amikor abszolút nem számítanál rá. Egy közeli rokonodnak való segítségnyújtás közben érhet a szerelem első látásra. Az egész olyannak ígérkezik, mint ahogy megálmodtad. Valentin-napra már szerelmes lehetsz.

Amennyiben párban vagy, a február hozhat kihívásokat bőven, ám rátok ez egyfajta edzésként hat. Érzelmeitek csak megerősödnek a terhelés alatt, és lassan kikristályosodik, tényleg szuperek vagytok együtt. A Valentin-nap csodálatosnak ígérkezik.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Ha nincs párod, Bakként februárban nagy sikered lesz a pasiknál. Kisugárzásod ugyanis roppant erős lesz, így nem is csoda, hogy sorra kapod a randimeghívásokat. Lehet, hogy nem lesz még új kapcsolatod hó végére, de izgalmasnak ígérkezik a hónap.

Pároddal nálatok egész hónapban Valentin-nap lesz. Romantikus, harmonikus és irigylésre méltó lesz a februárotok. Nem véletlen, ha most egy következő lépésre szánjátok rá magatokat. Február 14-én minden mesésen alakulhat, ünnepetek, ha tartjátok, emlékezetes lesz.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Ha Vízöntő vagy, és szingli, a Valentin-nap közeledte némi feszültséggel tölthet el. Talán nem is a kedvenced az ünnep, vagy épp az zavar, hogy egyedül töltöd - akárhogy is, tarts ki: már nincs sok vissza addig, míg ismét párban leszel. Cupido már készíti nyilait.

Ha párban vagy, kedvesed és közted több komoly beszélgetésre is sor kerül a hó során. Szüksége lehet a tanácsodra karrierkérdésekben. Mindeközben a romantika is végig elkísér titeket. Különösen Valentin-napon, amennyiben tartjátok.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Ha Halak vagy, az ismerkedés talán soha ilyen gördülékenyen nem ment, mint februárban fog. Most több új hódolóra is szert teszel, közülük egy pedig révbe is érhet nálad. A Valentin-nap elérkeztét már néhány szép emlékkel a zsebedben várhatod majd.

Bár partnered és közted elkél némi extra türelem februárban, de ahogy telik az idő, a stresszes napok, az ingerlékenység lassan elmúlik. Ez minden kapcsolatban előfordul, ne ijedj meg tőle! Amikor elérkezik a hó közepe, a Valentin-nap, minden pozitív fordulatot vesz.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük