Ezt fantáziálják rólad a férfiak

Japán csillagjegyed megmutatja

Gondolkodtál már azon, milyen helyzetben és szerepben jelensz meg a férfiak erotikus fantáziáiban?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Aligha akad ember a földkerekségen, aki ne képzelné el időről időre, amint szokványosnak nem mondható szerepben és környezetben szexel.

Eláruljuk, miként jelensz meg a férfiak képzeletében.

Japán horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a japán horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ippaku – Fehér víz

Erős, határozott nő benyomását kelted, akinek nincs igazán szüksége a másik nemre. Ám ezzel az attitűddel épp ellentétes hatást váltasz ki a férfiakból: szeretik elképzelni, amint valamilyen módon föléd kerekednek. Ennek megfelelően az alárendelt, kiszolgáltatott nő szerepét osztják rád - erotikus fantáziáikban gyakorta jelensz meg a vendég minden igényét készséggel kielégítő prostituáltként.

Jikoku – Fekete föld

Nőies energiáid - úgymint megértés, gyengédség, együttérzés - meglehetősen intenzívek, és szerencsére eszed ágában sincs akadályozni szabad áramlásukat. A férfiak a legszívesebben azon nyomban ágynak esnének a jelenlétedben. Közben nem tudnak szabadulni a képtől, amint készséges nővérkeként ápolod őket rövid, testhez álló köpenyben és persze az elmaradhatatlan fityulával a fejeden - a ruha alatt pedig csipkefehérneműben.

Sanpeki – Türkiz fa

Erős kisugárzásodnak köszönhetően önkéntelenül is felhívod magadra az ellenkező neműek figyelmét. Ugyanakkor a magad természetes módján elérhetetlenséget sugárzol feléjük, ami különösen izgalmassá tesz a szemükben. Képzeletükben szívesen látnak szobalányként - természetesen a klasszikus kellékekkel, úgymint harisnyatartó, kötényke és tollseprű -, amint kívánságaikat lesve sürgölődsz körülöttük.

Shiroku – Zöld fa

Határozottságod révén nemritkán akaratlanul is felülkerekedsz a környezeteden, miközben - ha akarod, ha nem - indirekt módon kinyilvánítod szenvedélyességedet is. Az ellenkező neműek pedig ösztönösen érzik, hogy a legkevésbé sem áll tőled távol a kezdeményezés, mint ahogy bátran megmutatod azt is, hogy neked mi a jó. A fentiek fényében nem meglepő, hogy erotikus fantáziáikban korbácsos-pórázos dominaként jelensz meg, aki kedvére játszik a kegyeiért esdeklő szolgálójával.

Goo – Sárga föld

Megnyilvánulásaidat egyfajta kislányos báj hatja át, miközben nem mentesek az erotikától sem. Az ellenkező neműek kedvelik a társaságodat, mert melletted maximálisan férfinak érezhetik magukat. Így aztán nem csoda, hogy erotikus fantáziáikban is védelemre szoruló nőként, például zilált üldözöttként vagy az út szélén stoppoló apácaként jelensz meg. De olykor szívesen elképzelnek Lolitaként is.

Roppaku – Fehér fém

A férfiakra roppant izgatóan hat a belőled áradó tisztaság és természetesség, sőt, esetenként a visszafogottabb - a lényeget inkább csak sejtető - ruhadarabjaid is. Gyakran késztetést éreznek arra, hogy valamilyen módon felkorbácsolják benned a vágyat. Legszívesebben apácaként képzelnek el, aki a pajzán plébános hatása alá kerülve egy kicsit kéreti ugyan magát, ám előbb-utóbb beadja a derekát. De a patakparton dolgozó vizes ruhás mosónő szerepében is gyakran megjelenhetsz.

Shichiseki – Vörös fém

Megnyilvánulásaid az újdonság iránti igényről, ugyanakkor nyitottságról tanúskodnak - jelenlétedben a lélek megnyugszik, a fantázia pedig valósággal szárnyal. A férfiak leginkább titkos vágyukat váltanák valóra közreműködéseddel. Szívesen végignéznék, amint egy másik nővel kényeztetitek egymást, lehetőség szerint a jó öreg 69-es pózban - persze alapvetően azért, hogy neki örömöt szerezzetek.

Happaku – Fehér föld

Hol kissé közelebb engeded, hol eltaszítod magadtól a férfiakat. Megannyi női praktika birtokában lényegében azt teszel velük, amit csak akarsz. Ezzel a viselkedéssel viszont kiváltod belőlük a vágyat, hogy azt tegyék veled, amit ők akarnak. Gyakran elképzelik, amint maguk alá gyűrnek, és egy nem túl finomkodó szexuális aktusba bonyolódnak veled. Az együttlét némi durvaságtól sem mentes, ám képzeletük szerint valójában neked sem lenne ellenedre. Sőt.

Kyushi – Vörös tűz

Egyszerre vagy titokzatosan bezárkózó és pajkosan csábító - a férfiak pedig sosem tudják, hányadán is állnak veled, ami sokszor alaposan megtépázza az önbizalmukat. Ép ezért, ha a gyakorlatban nincs is rá lehetőségük, legalább képzeletben magukhoz veszik az irányítást: leginkább a klasszikus tanár-diák felállásban. Ha pedig nem értenél a szép szóból, a térdükre fektetve el is fenekelnének - persze csak finoman.

OLVASD EL EZT IS!

no gyongy has
  • horoszkóp
  • erotikus

Milyen a szexualitásod?

Ezt is szeretjük