Ezt tedd ma, hogy egy hónapon belül eljöjjön a nagy Ő
Szerelmet hozhat a napforduló
A tavaszi napéjegyenlőség valóra válthatja a kívánságaidat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kelta boszorkányok minden napfordulót az évszakhoz illő varázslattal ünnepelnek. Nekik köszönhető ez a tavaszi napéjegyenlőséghez kötődő virágmágia is, melynek segítségével valóra válthatod a kívánságaidat életed valamennyi területével kapcsolatban.

A tavaszi napforduló, mely a csillagászati tavasz kezdetének számít, minden évben március 19. és 21. közé esik. A katolikus naptár szerint a hivatalos időpont mindig március 21., mert ebből kiindulva számítják a húsvétot.

Az évnek ezt a szakaszát az angolszász hagyomány Ostarának és Eostrénak is nevezi. Ilyenkor a természet megújul, és minden körülmény támogat abban, hogy elültesd a vágyaidat, amelyek legkésőbb nyárig gyümölcsöt hoznak.

A növények mágiája

A növényi hozzávalók használata a mágiában régi hagyomány. A virághagymák segítségével könnyen, élvezetesen és főként hatásosan végezhetsz varázslatot, a gumókat pedig - amelyek magukban hordozzák az életet - egy-egy kívánsággal töltheted fel.

A varázslathoz nárciszra és nyáron virágzó virágok hagymájára lesz szükséged. Előbbi tavaszi virág, amely Angliában általában márciusban tűnik fel, és a gumók nem származhatnak tőle, hiszen mire Eostre elérkezik, a nárcisz már nyílik.

A cél az, hogy a nárciszok termékenységét nyáron virágzó növények hagymájára vidd át, ezért a nárciszokhoz közel ültesd el őket. A nyári virághagymák ihletet kapnak a virágzó nárciszoktól, így a kívánságaiddal feltöltve hamar növekedésnek és virágzásnak indulnak.

Válassz kedvedre a számos nyáron virágzó növény közül. Lehetőleg ellenálló fajta legyen, hiszen nem volna jó, ha a kívánságaidat megennék a csigák vagy a rovarok.

Így varázsolj

Szükséged lesz egy zöld és egy sárga színű gyertyára, gyufára vagy öngyújtóra, egy cserép nárciszra, valamint nyáron virágzó virágok hagymájára, kívánságonként egyre. Ha nincs kerted, szerezz be termőföldet vagy virágföldet, és egy közepes méretű cserepet. A bűbájt még ezen a héten, vagyis a napforduló hetében végezd el.

Gyújtsd meg a zöld gyertyát, és mondd: - A hajtás által. Gyújtsd meg a sárga gyertyát a következő szavakkal: - A virág által megidézem Ostara erejét. Ezután fogd meg egyesével a hagymákat, és nevezd el őket a vágyaidról. Fogd őket a kezedbe, és a következő szavakkal kántáld beléjük a kívánságodat: - Ahogy az éjszakák rövidülnek, és e gumó a föld alá megy, ahogy a napok hosszabbodnak, úgy lesz erős, amit kívánok.

Ezután temesd el a hagymákat a talajba vagy a virágföldbe, a tavasszal virágzó növények mellé. Tedd a tenyered a talajra, és képzeld el, amint növekednek, és szép lassan valósággá válik, amit kívántál. Ha többet akarsz tudni a virágok energiájáról, és arról, milyen virág tulajdonságai állnak hozzád a legközelebb, olvasd el a virághoroszkópot!

Ezt is szeretjük