Ezt tedd, hogy egy hónapon belül rád találjon a szerelem
A japán horoszkóp szerint
A csillagok elárulják, mihez fogj, ha elkerül a nagy Ő.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha úgy érzed, elkerül a szerelem, vagy valami miatt nem vagy elégedett életed ezen területével, nézd meg, mit tanácsol számodra a japán horoszkóp.

A születési évszámodból kiszámolhatod, melyik jegyben születtél.

Japán horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a japán horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ippaku - Fehér víz

Megvan a képességed arra, hogy felismerd a lehetőségeket, illetve azokat a férfiakat, akikkel románcba kezdhetnél, de nem mindig lépsz. Ne legyél kishitű. Ne gondold azt, hogy nem találkozol a megfelelő emberrel, mert ha nyitottan és pozitívan állsz hozzá, akkor hamarosan megjelenik az életedben. A lényeg, hogy add tudtára, hogy érdeklődsz iránta.

Jikoku - Fekete föld

Lehet, hogy a legutolsó kapcsolatod olyan csalódást okozott, ami elvette a kedved a további ismerkedéstől. Ezért talán otthon kuksolsz reménytelenül, és kritizálod az ellenkező nemet, ahelyett, hogy olyan helyre mennél, ahol találkozhatnál is a férfiakkal. Próbálj ki egy új sminket, szerezz be egy új ruhát, és indulj hódítani!

Sanpeki - Türkiz fa

Úgy tűnik, te elsősorban nem a könnyű esetekhez vonzódsz. Talán azt élvezed, ha a férfi kihívást jelent, esetleg elérhetetlennek tűnik. Így ne csodálkozz, ha nem jutsz el a házasságkötő teremig, ám aggodalomra semmi okod. Járj társaságba, ugyanakkor legyél türelmes - ne sürgesd az eseményeket, és ne add magad könnyen.

Shiroku - Zöld fa

Lehet, hogy az önbizalomhiányod akadályoz a párkeresésben. Figyeld, hogy mi mindent mondogatsz magadnak. Ha ostorozod vagy túlzottan kritizálod magad, hagyd abba, és vedd sorra inkább mindazt, amire büszke lehetsz. Hidd el magadról, hogy te vagy a legjobb nő a környéken, és meglátod, mások is így látnak majd.

Goo - Sárga föld

Nem kizárt, hogy azok közé tartozol, akiken minden szem megakad, akkor is, ha te magad nem vagy tisztában ezzel. Használd bátran a nőiességedet, nem kell zavarba jönnöd attól, ha megtetszel valakinek. Ha beszélgetsz az illetővel, esetleg elmész vele randizni, az még nem kötelez semmire, de tapasztalatot szerezhetsz. Ne zárkózz el, és hagyj időt, hogy kialakuljanak az érzelmek.

Roppaku - Fehér fém

Úgy tűnik, nem használod eléggé a vonzerődet, vagy nem veszed észre, mennyien pályáznak a kegyeidre. Járj nyitott szemmel, és rendszeresen vegyél részt társasági alkalmakon is. Viszonozd a feléd érkező érdeklődést, vagy legyél te a kezdeményező fél. Ne görcsölj rá, inkább fogd fel úgy, mint egy játékot, és hamarosan rád talál a neked megfelelő hódoló.

Shichiseki - Vörös fém

Talán sportot űzöl abból, hogy olyan férfiakkal kezdj, akikről ugyan tudod, hogy nem illenek hozzád, vagy nehezen fog működni a dolog, mégis  van bennük valami érdekes, ami megmozgat. Ez szép, de azért ne hunyj szemet a figyelmeztető jelek felett. A szenvedély sokszor nem elég önmagában a boldogsághoz. Vedd sorra, hogy mit szeretnél valójában.

Happaku - Fehér föld

Ha még nem talált rád a nagy Ő, akkor nem árt, ha alkalmazol némi tudatosságot a párkeresésben. Írd össze minél pontosabban, milyen számodra az ideális férfi, mit vársz tőle és a kapcsolattól. Ne hagyd ki se a külső, se a belső tulajdonságokat, melyek fontosak számodra. Ha kész, tedd el, és bízd a sorsra, hogy utadba sodorja. Hamarosan találkozni fogsz vele.

Kyushi - Vörös tűz

Nem kizárt, hogy gyakran van részed szerelmi kalandokban, ám nehezen állapodsz meg valaki mellett. Lehet, hogy általában te vagy az, aki megunja az egyes helyzeteket. Gondold végig, hol és miként szoktál általában ismerkedni, mi az, amitől vonzó számodra egy férfi, és hogyan végződik általában a történet. Van olyan, amit szívesen megváltoztatnál a forgatókönyvben? Cselekedj aszerint.

Ezt is szeretjük