Ezt tedd, hogy 3 héten belül eljöjjön a nagy Ő
Szerelmet hozhat a Halak Vénusz
A bolygóállás kedvez a szerelem energiáinak, használd ki!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Január 14-től február 8-ig a szerelemhozó Vénusz a romantikus és álmodozó Halak jegyében tartózkodik. Ebben az időszakban nemcsak szerelmi fantáziáid kaphatnak szárnyra, de a megvalósításukhoz szükséges energia is jelen van az életedben.

Ahhoz, hogy felhasználhasd, nem kell mást tenned, mint lubickolni egy keveset, és úszni az árral. Most ne próbáld meg rögzíteni a dolgokat, hanem hagyd, hogy a pozitív érzéseid mutassanak irányt.

Ne arra koncentrálj, hogy mások eléggé szeretnek-e, hanem te adj minél többet szeretetet azoknak, akik fontosak számodra. Lehet, hogy bizonyos szerelmi kérdésekben még nem látsz tisztán, de most megteheted, hogy elengeded a felőrlő gondolatokat azzal kapcsolatban, amin egyelőre nem tudsz változtatni. Búcsút inthetsz a múltbeli fájdalmaknak és az aggodalmaknak, melyek vágyaid útjába állnak. Így teremthetsz a szívedben helyet az újnak.

Készíts rituális fürdőt, hogy ráhangolódj a Halak energiáira, és könnyebben megszabadulj a negatív gondolatoktól.

Szükséged lesz néhány csepp illóolajra, ami lehet jázmin, citrom, levendula, rózsa, narancs, pacsuli vagy vanília - amelyik jobban tetszik. Engedd tele a fürdőkádat, és csöpögtess néhány cseppet az olajból a vízbe, néhányat pedig egy párologtatóedénybe.

Gyújts meg egy vörös vagy rózsaszív gyertyát, kapcsold le a villanyt, és engedd bele magad a vízbe. Néhány percig csukott szemmel csak a légzésedre figyelj. Figyeld meg a gondolatokat, amik a fejedben vannak, de ne ítélj róluk. Csak figyeld őket, és ahogy kilélegzel, egyenként engedd el őket. Hagyd, hogy felbomoljanak a levegőben. Képzeld el, ahogy a víz kimos belőled minden aggodalmat és blokkoló gondolatot. Ezek mind továbbsodródnak a vízben, és eltávolodnak tőled.

Ha úgy érzed, megtisztultál minden zavaró gondolattól, akkor koncentrálhatsz a szerelemre. Éld át, milyen érzés volt, amikor utoljára szerelmes voltál. Mit szeretnél újra érezni? Ki az, aki mellett ezt el tudnád képzeli? Mire van szükséged mindehhez? Mindezt gondold át, és ne kapkodd el. Ha bármilyen akadályt látsz magad előtt, hagyd, hogy a víz elmossa.

Ha úgy érzed, végeztél, és elég időt töltöttél a fantáziaképben, húzd ki a dugót, és maradj a kádban, amíg lefolyik a víz. A következő hetekben megismételheted a gyakorlatot, ahányszor kedved van hozzá. Készülj fel rá, hogy hamarosan - akár napokon belül - mágikus dolgok történnek veled.

Ezt is szeretjük