Ez a személyes szerelemhozó tárgyad a kínai horoszkóp alapján
Kínai csillagjegyed elárulja, mi a leghatékonyabb szerelemhozó tárgy számodra.

Dia

 	Patkány  	Ha a Patkány jegyében születtél, egy kristálygömbbel energetizálhatod lakásod szerelemsarkát. Ez a boldogság és a harmonikus kapcsolat szimbóluma.

Patkány

Ha a Patkány jegyében születtél, egy kristálygömbbel energetizálhatod lakásod szerelemsarkát. Ez a boldogság és a harmonikus kapcsolat szimbóluma.

Dia

 	Bivaly  	Ha Bivalyként láttad meg a napvilágot, a legjobb választás a vörös színű, kínai misztikus csomó. Függeszd fel ezt a szerelemsarokba, a halhatatlan, végtelen szerelem szimbólumaként.

Bivaly

Ha Bivalyként láttad meg a napvilágot, a legjobb választás a vörös színű, kínai misztikus csomó. Függeszd fel ezt a szerelemsarokba, a halhatatlan, végtelen szerelem szimbólumaként.

Dia

 	Tigris  	Ha Tigris vagy, tegyél két vörös színű gyertyát a szerelem sarkodba, és hetente legalább egyszer gyújtsd meg őket. A fényük érzékiséggel és szenvedéllyel tölt meg, és segít, hogy megvalósítsd az álmaidat.

Tigris

Ha Tigris vagy, tegyél két vörös színű gyertyát a szerelem sarkodba, és hetente legalább egyszer gyújtsd meg őket. A fényük érzékiséggel és szenvedéllyel tölt meg, és segít, hogy megvalósítsd az álmaidat.

Dia

	Nyúl	A Nyulaknak a szívcsakrával kapcsolatban álló rózsakvarc a legjobb szerelemhozó tárgy. Hordd ékszerként vagy tedd ki a szerelemsarokba, hogy megtöltsön szeretettel és megkönnyítse az Igazinak, hogy rád találjon.

Nyúl

A Nyulaknak a szívcsakrával kapcsolatban álló rózsakvarc a legjobb szerelemhozó tárgy. Hordd ékszerként vagy tedd ki a szerelemsarokba, hogy megtöltsön szeretettel és megkönnyítse az Igazinak, hogy rád találjon.

Dia

 	Sárkány  	Sárkányként mi mást is tehetnél a szerelemsarokba, mint sárkányt ábrázoló képet, méghozzá olyat, amelyen egy főnix is szerepel. Míg a sárkány a férfierőt jelképezi, a főnix a női princípiumot. Ketten a két princípium tökéletes egyesülését jelentik, az örök szerelmeseket, és a boldog házasságot.

Sárkány

Sárkányként mi mást is tehetnél a szerelemsarokba, mint sárkányt ábrázoló képet, méghozzá olyat, amelyen egy főnix is szerepel. Míg a sárkány a férfierőt jelképezi, a főnix a női princípiumot. Ketten a két princípium tökéletes egyesülését jelentik, az örök szerelmeseket, és a boldog házasságot.

Dia

	Kígyó	Ha a Kígyó jegyében születtél, függessz egy jin-jang szimbólumot otthonod szerelemsarkába, ez egyensúlyba hozza a férfi és női energiákat és segít abban, hogy megtaláld a megfelelő társat.

Kígyó

Ha a Kígyó jegyében születtél, függessz egy jin-jang szimbólumot otthonod szerelemsarkába, ez egyensúlyba hozza a férfi és női energiákat és segít abban, hogy megtaláld a megfelelő társat.

Dia

 	Ló  	Ha Ló a kínai jegyed, helyezz el egy delfinpárt ábrázoló képet vagy szobrot a szerelem sarkába. A delfinek gyógyító erejéről és hűségéről a kínaiaknak több legendája is van, a te szerelmi életedet is kiegyensúlyozzák.

Haa kínai jegyed, helyezz el egy delfinpárt ábrázoló képet vagy szobrot a szerelem sarkába. A delfinek gyógyító erejéről és hűségéről a kínaiaknak több legendája is van, a te szerelmi életedet is kiegyensúlyozzák.

Dia

 	Kecske  	Ha a Kecske jegyében születtél, ékesítsd egy pár pillangó dísszel a szerelem sarkot. Vehetsz pillangódekorációt, vagy pillangómintás textíliát.

Kecske

Ha a Kecske jegyében születtél, ékesítsd egy pár pillangó dísszel a szerelem sarkot. Vehetsz pillangódekorációt, vagy pillangómintás textíliát.

Dia

 	Majom  	Ha Majom a kínai jegyed, tegyél egy csokor pünkösdi rózsát a szerelemsarokba, hogy becsalogasd az ideális társad az életedbe. A növényt képpel is helyettesítheted.

Majom

Ha Majom a kínai jegyed, tegyél egy csokor pünkösdi rózsát a szerelemsarokba, hogy becsalogasd az ideális társad az életedbe. A növényt képpel is helyettesítheted.

Dia

	Kakas	Ha a Kakas jegyében születtél, akkor egy madárpárt ábrázoló képet vagy szobrot tegyél a szerelemsarkodba. A kínaiak mandarin kacsapárral díszítenek, de hattyú vagy galamb is megfelel a célnak.

Kakas

Ha a Kakas jegyében születtél, akkor egy madárpárt ábrázoló képet vagy szobrot tegyél a szerelemsarkodba. A kínaiak mandarin kacsapárral díszítenek, de hattyú vagy galamb is megfelel a célnak.

Dia

 	Kutya  	Ha Kutya a jegyed, egy olyan fotót vagy festményt tegyél a falra, mely boldog szerelmeseket ábrázol, így elültetheted a saját életedben is a boldog szerelem és a kiegyensúlyozott kapcsolat magjait.

Kutya

Ha Kutya a jegyed, egy olyan fotót vagy festményt tegyél a falra, mely boldog szerelmeseket ábrázol, így elültetheted a saját életedben is a boldog szerelem és a kiegyensúlyozott kapcsolat magjait.

Dia

 	Disznó  	Ha a Disznó évében születtél, nemes egyszerűséggel tegyél egy sárga virágot a szerelemsarkodba. Művirág is lehet, így is elhozza a szerelmet az életedbe.

Disznó

Ha a Disznó évében születtél, nemes egyszerűséggel tegyél egy sárga virágot a szerelemsarkodba. Művirág is lehet, így is elhozza a szerelmet az életedbe.

Ezt is szeretjük
Fotó: