Melyik szakma áll hozzád a legközelebb?
Tenyered megmutatja
Talán nem a hozzád illő hivatást végzed. Kézformád elárulja, mely szakterületeken lehetsz sikeres.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Választott pályádon akkor éred el a legnagyobb sikert és elégedettséget, ha a munka illeszkedik a személyiségedhez. Így nem csupán a jövedelemszerzés motivál, de mindennap úgy érezheted, megvalósítod a vágyaidat. Észre sem veszed, hogy dolgozol, hiszen hivatásod a hobbid is egyben.

Felmerült benned a változtatás gondolata, de bizonytalan vagy, merre indulj? Kezed jellegzetes formáját tanulmányozva választ kaphatsz, hogy a megfelelő pálya mellett kötelezted-e el magad, vagy érdemes lenne új terület felé indulnod.

Tűz-kéz - a dinamikus versenyző

Téglalap alakú tenyered, rövid és erős ujjaid, tiszta tenyérvonalaid a Tűz-kézformára utalnak. Lelkesedésed szüntelen energiát és kitartást ad, hogy mindig új kalandokba vágj bele. Lételemed az aktivitás, nehezen tudsz egy helyben ülni. A semmittevést nem tűröd, mindig keresel magadnak izgalmas elfoglaltságot. Mivel szeretsz a társaság középpontjában lenni, élvezed az előadókészséget igénylő foglalkozásokat. Képességeidet remekül kamatoztathatod színpadi emberként.

A versenyzés igazán a te világod, a győzelemért kitartóan küzdesz. Szívesen irányítasz másokat, kitűnő szervezői adottságodnak köszönhetően összetartod a csapatot. Különösen jellemző rád a vezetői képesség és a kihívások keresése, ha csillagjegyed alapján is a Tűz-jegyek egyikéhez, a Koshoz, a Nyilashoz vagy az Oroszlánhoz tartozol. Megtalálhatod számításaidat egy vállalat felső- vagy középvezetőjeként.
Lendületes munkatempód mellett azonban figyelj rá, hogy jusson időd a stresszoldó tevékenységekre - a legjobb választás a szabadban végzett sport.

Föld-kéz - a kiszámítható alkotó

Ha tenyered négyzet alakú, ujjaid rövidek és vaskosak, emellett kevés, de határozott vonal húzódik a tenyereden, a Föld-kéz jellemzőit fedezheted fel személyiségedben.

Gyakorlatias jellemed nem hagyja, hogy bizonytalan dolgokba vágj bele, vagy elragadjanak az érzelmeid. Segítőkész és megbízható vagy, a legnagyobb problémák esetén is megőrzöd józan ítélőképességedet. Megerősíti a személyiségjellemzőidet, ha a születési jegyed Bak, Szűz vagy Bika.

A kézügyességet igénylő tevékenységekben találod meg a neked való hivatást. Szinte bármilyen művészi alkotómunka során kibontakoztathatod kreatív képességeidet. Mivel kitűnően és hosszasan tudsz összpontosítani, sebészként is sikeres lehetsz.
A természet iránti vonzalmad határtalan, kedveled a vidéki életet. Leginkább kertes házban érzed jól magad, ahol szabadidőd nagy részét a növények ápolásával töltheted.

Levegő-kéz - a kommunikáció bajnoka

Négyzet alakú tenyér, vékony és feltűnően hosszú ujjak tulajdonosa vagy? A finom, ám világosan látható tenyérminták megerősítik, hogy a Levegő-kézhez tartozó személyiségjegyek illenek rád. Erős vágy él benned gondolataid, ötleteid kifejezésére. Olyan hivatásban vagy hobbiban valósíthatod meg önmagad, mely gyors észjárást igényel.

Logikus gondolkodásod arra ösztönöz, hogy magad járj utána a felfedezni való, ismeretlen dolgoknak.

Ha Levegő-kézformád mellett a csillagjegyed Ikrek, Mérleg vagy Vízöntő, mindenképpen a kommunikáció világában keress munkalehetőséget! Az érvelés, a meggyőzés és a gondolatok kifejezése jelent számodra igazi hajtóerőt, és fokozott munkatempó mellett tudsz legjobban teljesíteni. Tanárként vagy újságíróként úgy érezheted, megtaláltad a hozzád illő pályát.

Víz-kéz - a rejtélyes energiák tulajdonosa

Keskeny, téglalap alakú tenyered, hosszú és kecses ujjaid alapján meggyőződhetsz róla, hogy a rád jellemző kézforma a Víz-típushoz tartozik. Ne is kételkedj benne, ha sok vonal és jel található a tenyereden, melyek finomak, de világosan követhetők.

Az érzelmek életed minden területén meghatározó szerepet kapnak. Kitűnően ráhangolódsz környezeted rezgéseire, szavak nélkül is megértesz másokat, és átérzed hangulatukat. Ha csillagjegyed is a Víz elemhez kötődik, vagyis Rák, Skorpió vagy Halak, akkor valósággal belelátsz a többi ember gondolataiba és érzéseibe. Hivatásod területén érdemes kihasználni ezt a kivételes adottságodat. A művészetek által átadhatod gondolataidat, jó érzéked lehet a festészethez, a tánchoz vagy a zenéhez.

Együtt érző képességedet a gyógyító munka során remekül használhatod, ezen a téren nem a hagyományos orvostudomány, hanem az alternatív gyógymódok állnak közel hozzád.

Cikkünk Jane Struthers A tenyérjóslás bibliája című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

no szoke
  • főnök
  • pénz és munka

Mit gondol rólad a főnököd?

mobil no
  • horoszkóp
  • aszcendens

Miben vagy te a legjobb?

Ezt is szeretjük