Éves horoszkóp 2022-re: pénzügyi gyarapodást és új szerelmet is hozhat az esztendő
Az esztendő a karrier szempontjából is sokaknak ígéretes.

GettyImages-1340810436
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy újabb év, egy újabb történet: kezdetét veszi 2022, az esztendő, amelyhez a legtöbb ember nagy reményeket fűzhet. Mind jobb időkre vágyunk, de a bizakodás közepette természetesen magánéleti vágyak is sokakban felmerülhetnek.

Van, aki új szerelemre vágyik, és azt reméli, hogy az év egy szép napján megismeri következő nagy kalandját, vagy épp élete párját. Mások abban bíznak, hogy meglévő kapcsolatuk harmonikusan folytatódik, és akár egy következő szintre is lép. Olyanok is lehetnek, akik a karrierjük felívelését vagy épp az anyagi helyzetük stabilizálódását várják 2022-től. Bármilyen vágyról is van szó, hamarosan kiderül, hogy a sors mit teljesít belőle: az éves horoszkóp előrejelzése mesél arról, melyik csillagjegy mire számíthat az új évben. 

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Kosként az éved bizonyos szempontból nehezebbnek, más szempontból viszont könnyebbnek ígérkezik, mint amilyen az előző volt. Az esztendő elején lehetnek olyan tényezők a magánéletedben, melyeket rendbe kell tenned. Ezeknek a megoldásában nemcsak másokat, de belső hangod is érdemes segítségül hívnod. Év közepére szerencsére minden rendeződhet. Pénzügyeid a 2022-es évben remekül alakulhatnak, ami nemcsak a megtakarításaidon látszik meg, de megfelelő anyagi háttérrel több élményt is engedhetsz meg magadnak. Ami a szerelmet illeti, egyedülállóként a február lehet a te hónapod. Akkor teljesen váratlanul, egy egyszerű hétköznap jöhet szembe veled a szerelem. Ha már párban vagy, kedvesed hercegnőként bánhat veled az évben. Sok közös kalandot élhettek meg együtt 2022-ben, ami sokat mélyít kapcsolatotokon. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

2022-ben életed több színterén is melléd szegődik a szerencse, így a pénzügyek, illetve a karrier terén is. Ami az anyagiakat illeti, havonta több pénzhez juthatsz, ami egyfelől fizetésemelésből származhat, másfelől akár egy új pozíció elvállalásából is jöhet. Bár ez költekezésre sarkallhat, feltétlenül spórolj, mert az október és augusztus közötti időszakban lehet egy-egy nagyobb, váratlan kiadásod. Ha nem teszel félre, könnyen előfordulhat, hogy mínuszba kerülsz. Munkahelyeden nagyszerű kapcsolatokat építesz ki kollégáiddal és feletteseiddel egyaránt, ami sokat segít a karriered alakulásában. Ha szingli vagy, szerelmi életedben lehet néhány sikertelen próbálkozás. Most az segíthet, ha nem keresgélsz, csak megvárod, míg váratlanul eltalál Cupido nyila. Párban élsz? Az évben sokat fejlődik a kommunikációtok és kompromisszumkészségetek is. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Az esztendőd kettősnek ígérkezik. Ugyan a 2022-es év eleje tartogathat megpróbáltatásokat, vedd ezeket kihívásként: a sors most próbára tehet, ám ahogy telik az idő, egyre erősebbé és tapasztaltabbá válsz majd. Tavasztól az életed is kicsit kivirágzik, sok pozitív dolog jön, örömforrások vesznek körül. Karriered az évnek ettől a szakaszától ívelhet fel. Ha állást keresel, akkor megkaphatod azt a pozíciót, amelyre már régóta vártál. A munka nemcsak mint feladat fog tetszeni, de a közösséggel is elégedett leszel. A kollégákkal könnyen megtalálod a hangot, ráadásul a fizetés sem lesz elhanyagolható. Szívügyeid szingliként izgalmasak lesznek: sok randid lesz, ám több könnyű flört is vár. Ha már párban élsz, vidám év vár rátok, és közös terveitek is születnek az évben, amit majd együtt fogtok megvalósítani. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Bár a 2022-es év során lesznek olyan kihívások, amelyeket adott pillanatban nehéznek érzel majd, de magad is látni fogod, milyen talpraesetten küzdesz meg ezekkel. Azt is érezheted majd, hogy minden sikerélményed magabiztosabbá és erősebbé tesz. Pénzügyeid április és augusztus között mutatnak fejlődést. A szerencse különösen szeptember után fogad a kegyeibe. Ettől fogva azt tapasztalhatod, hogy bármibe is fogsz, az éppen a te javadra alakul majd. Óvatosságod és megfontoltságod mindenesetre őrizd meg, hiszen a jó döntések soha nem az égből pottyannak. Szükség lesz a jó megérzéseidre is. Szingliként tavaszra új kiszemeltet választhatsz magadnak, akit jó eséllyel meg is hódíthatsz. Amennyiben párban vagy, most fontos, hogy egymásra koncentráljatok. Ha van valamilyen probléma, mindig beszéljétek meg, így minden flottul mehet. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Jó hírek: 2022 eleje pénzügyi fejlődést tartogat. Anyagi helyzeted stabilizálódhat, és ha kellőképpen megfontolt leszel, akkor jó esély van arra, hogy ezt a szintet az egész hátralévő esztendőben meg is tartsd. A munkában márciustól melléd szegődik a szerencse, ám sajnos februárban és áprilisban lehetnek olyan helyzetek, amelyek megoldást, plusz odafigyelést igényelnek. Főnököddel és feletteseiddel hatékonyan működsz együtt, közvetlenebbé válik a kapcsolatotok, és könnyebben megosztod velük az ötleteidet is. Szívügyeid kedvezően alakulnak. Szingliként egyre élesedik a benned élő kép arról az illetőről, akire vágysz. Ez a tisztázás fontos, hogy tudatosabban randizz. Jó hír, hogy akár már nyáron megismerheted a jövendőbelidet. Ha már párban vagy, 2022-ben sok örök emléket szereztek, közülük sok élményt kettesben éltek át. Érzelmeitek stabilabbá válnak. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Az évet anyagi fellendüléssel indítod. Különösen március után várható pénzügyi fejlődés. Bár a pénz fontos, de ne feledkezz meg arról, hogy egészséged is kordában tartsd. Figyelj oda az étkezésedre, sportolj, pihenj eleget, és igyekezz elkerülni a stresszes helyzeteket. Nyáron a családi kapcsolataid kerülnek középpontba. Lehetnek véleménykülönbségek, esetleg konfliktusok, amelyeket rendeznetek kell, hogy harmonikus lehessen a folytatás. Ősszel egy utazás kerülhet szóba egy távoli helyre, de az is megfordulhat a fejedben, hogy külföldi tanulmányokat végezz. Egyedülállóként 2022-ben sok lehetőséged adódik az ismerkedésre, ám olykor a te kezdeményezésedre is szükség lehet. Ha már párban vagy, lehet egy-egy olyan időszak, amikor megszaporodnak a viták, de ezáltal sokat erősödik a kapcsolatotok. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

2022 jó év lesz, mégsem zökkenőmentes. Bár anyagi szempontból jól alakulnak a dolgok januárban és márciustól, más szempontokból az esztendő kettősnek ígérkezik. Szerencsére fizikailag jól leszel, és a karriered is kedved szerint alakulhat, de a családi kapcsolataidon dolgoznod kell. Ha saját üzleted van, akkor az is tartogathat megoldandó problémákat. Májustól novemberig szóba jöhet, hogy külföldön dolgozz, vagy akár ott képezd magad tovább. Gondold át a döntést alaposan! Szerelmi életed sokat halad előre, noha egyedülállóként hajlamos lehetsz túlgondolni a dolgokat, és túl sokat tervezni. Próbálj lazább lenni, és hagyni, hogy jó dolgok történjenek veled. Pároddal fontos kérdéseket beszélhettek át, ami optimális esetben fejlődést hozhat a számotokra, de megoldandó problémák is felmerülhetnek.  Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Az esztendő elején légy résen, ugyanis olyan kiadásaid lehetnek, amelyek elkerülhetők lennének. Ha jól meggondolod, hogy mikor és mire költesz, több pénz maradhat a zsebedben, így nagyobb összeget rakhatsz félre és közelebb kerülsz ahhoz a vágyadhoz, amit szeretnél megvenni, megvalósítani. Áprilistól, valamint május és október között szerencsére anyagi fejlődésre számíthatsz, ami fellendíti a költségvetésed. 2022-ben hajlamos lehetsz többet stresszelni. Igyekezz azt minél inkább visszaszorítani. Érdemes kipróbálnod valamilyen relaxációs technikát, vagy eljárnod jógázni. Szerelmi életed, ősszel fog sokat változni, ha szingli vagy. Egy helyes pasi jön képbe, akivel emlékezetes, már-már romantikus filmbe illő randik várnak. Párban több nehéz helyzetet is szuper csapatként oldotok meg, ami erősen összekovácsol titeket. Ősszel egy új, magasabb szintre léphettek. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

A 2022-es év eleje anyagi szempontból kedvezően alakul a számodra, így többet rakhatsz félre, de akár egy nagyobb utazásra is telhet, ha erről álmodoztál. A következő hónapokban előfordulhatnak családi viták, melyeket csak akkor tudsz megoldani, ha képes leszel a másik ember szemszögéből is vizsgálni az adott kérdést, nyitott vagy mások véleményére, és a sajátodat is kellő higgadtsággal mondod el. Fontos, hogy az esztendő során fokozottan figyelj az egészségedre. Mozogj és táplálkozz egészségesen, de a szükséges alvásmennyiségről se feledkezz meg! A szerelmi életed nyugalmas lesz. Egyedülállóként talán úgy érezheted, még nem vagy kész egy új kapcsolatra. Nyáron azonban lesz egy-egy izgalmas megismerkedésed, akár flörtöd is. Ha már van párod, a humor sok kis civódásból kihúz titeket. Aggodalomra semmi ok, a viták is természetesek egy kapcsolatban. Számotokra nagyon sokat jelent, hogy hagytok egymásnak szabadságot, énidőt is. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

2022-es éved sok fontos tapasztalatot tartogathat a számodra. Ugyan lesznek fentek és lentek, szerencsére az előbbiek lehetnek túlsúlyban. Bár az év kiegyensúlyozottnak ígérkezik anyagi szempontból, nem mindig lesz egyszerű jól gazdálkodni és félretenni. Lehetnek váratlan kiadások, egy nagyszabású felújítás vagy beruházás, ami megtizedeli a bankszámlád. Az esztendő során érdemes kiemelt figyelmet fordítanod az egészségedre. A figyelmed sokszor ezer felé oszlik meg, ám saját magadra olykor túl kevés időd jut. A jóga vagy más relaxációs elfoglaltság sokat jelenthet. Családtagjaiddal sokat fejlődhet a kapcsolatod, amennyiben felismered, min éri meg összekapni, és miért felesleges. Szingliként az évben sok régi csalódást sikerül feldolgoznod, és levonnod belőlük a tanulságot. Több randid lehet, de egy közülük komolyabbra is fordulhat. Ha már párban vagy, harmónia vár rátok az esztendőben. 2022-ben átélheted a tökéletes nyugalom és boldogság állapotát. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

A 2022-es esztendő a számodra anyagilag kedvezően alakul, ám ez nem jelent mindenre megoldást, lesznek még fontos feladataid. Az év során nagyobb döntéseket kell meghoznod. Fontos, hogy ilyenkor elsősorban a saját megérzéseidre hallgass, és ne hagyd, hogy olyanok befolyásoljanak, akiknek nincs jó rálátása az adott kérdésre. Januártól tavaszig hajlamos lehetsz sokat stresszelni. Érdemes másokkal is beszélgetned arról, hogy milyen problémák foglalkoztatnak, ez sokat segíthet a megoldás megtalálásában. Ami karriered illeti, minden nagyszerűen alakulhat, büszke lehetsz magadra. Egyedülállóként már év elején is lesz lehetőséged az ismerkedésre, ám ne feledd, nagyon fontos, hogy mindig önmagad add. Ha már párban vagy, 2022-ben tökéletes egyensúly és harmónia vár titeket. A kapcsolatotok erősebb, mint valaha, környezetetek nem győz csodálni titeket. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Anyagilag jól alakul a 2022-es éved, ugyanis új pénzforrások jönnek az életedbe. Jó, ha tudod, hogy az év során váratlan kiadások is előfordulhatnak. Különösen a nyár végi, ősz eleji időszakban számíts ezekre. Jó, ha félreteszel némi pénzt. Áprilisban azt érzékelheted, hogy kollégáiddal fejlődik a kapcsolatod. Ez nemcsak szakmai értelemben várható, de többekkel baráti szintre is emelkedhetsz. A karriered reményeid szerint haladhat tovább. Most megtapasztalod, hogy a befektetett munka csodás eredményeket hozhat. Az évben esedékes lehet egy költözés. Szingliként 2022 eleje nem tartogat számodra sok változást, most az esztendő vége azonban ígéretesebb. Megismerhetsz valakit, akivel lassan, de biztosan alakul majd valami. Ha már párban vagy, kedvesed új oldalát ismerheted meg. Bár lehetnek vitáitok, de ezekből sokat tanulhattok majd.  Horoszkópos ékszer »

Együtt a bánat és a feldolgozás útján a februári Femina Klubban!

Szily Nóra vendége ezúttal Singer Magdolna gyásztanácsadó lesz, akivel azokra a nehéz kérdésekre keresik a válaszokat, melyek a gyászolót és a távozót egyaránt segítik abban, hogy békére leljenek. Hogyan birkózhat meg az itt maradó a hiányérzettel, a bűntudattal és a fájdalommal? Fel lehet-e készülni szeretteink halálára? Meddig tart a gyász? Többek között ezekre is választ kapunk majd.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, kattints ide a vásárlásért!

Időpont: 2022. február 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük