Erotikus horoszkóp
Mire vágyik igazán a férfi?
Szeretnéd kedvesedet igazán felejthetetlen szexuális élményben részesíteni? Tudd meg, mitől indul be igazán!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Talán többször megfordult már a fejedben, hogy a férfiak nem sokban különböznek egymástól. Nem szerencsés azonban egy kalap alá venned őket, hiszen apróbb eltérések azért adódhatnak - például a szexualitás terén is.

Erotikus horoszkópunk segítségével közelebb juthatsz kedvesed érzéki vágyaihoz. Tudd meg, mi az, amit igazán szeretne.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A horoszkóp szerint a Kos férfi gyakran ábrándozik arról, hogy fantasztikus kalandban lesz része egy lakatlan szigeten, ahol párjával teljesen átadhatja magát a testi örömöknek. Mivel ennek megvalósítására kevés esély van, érdemes életbe léptetned a B-tervet: kapcsold ki a telefont, szervezz meg egy romantikus, erotikában bővelkedő hétvégét valahol, ahol biztosan nem találnak rátok. Kedvesed hálás lesz érte.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A Bika férfi fantáziavilágát játékos nemi aktusokról és erotikus élményekről szőtt ábrándok sokasága népesíti be, melyeket valóra is akar váltani. Leginkább azzal stimulálhatod őt, ha nem csupán egyetlen érzékére, hanem egész lényére koncentrálsz. Halmozd el érzéki csókokkal, készíts egzotikus ételeket, italokat, és részesítsd egy minden érzékszervét megbolondító éjszakában. Garantáltan nem fogja elfelejteni.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az erotikáról való beszélgetéstől és a fantáziálástól hamar beindul az Ikrek férfi. A horoszkóp szerint ugyanis legfőbb erogén zónája a gondolkodás. A nehézkes vagy a túlzottan rámenős közeledés egyaránt lehűti a szenvedélyét, a fülébe - vagy épp a telefonba - súgott, ügyesen megválasztott szavaktól azonban felhevül. Mondd el neki legpikánsabb szexuális fantáziádat, és biztosra veheted, hogy segít a megvalósításban.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák férfi énjének egyik oldala álomvilágban él, rajong a romantikus dolgokért, például az éjszakai tengeri fürdőzésért vagy egy eldugott helyen töltött romantikus éjszakáért. Modernebb gondolkodású, bátrabb énje ugyanakkor új dolgokat szeretne kipróbálni, illetve minden este máshol - más felállásban - szeretkezni veled. A feladat csupán ennyi: meg kell találnod az egyensúlyt valahol a kettő között.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az ágyban való intim csevegést tartja az aktus legromantikusabb részének. A horoszkóp szerint az apróbb titkok kitárgyalása erősíti benne az összetartozás és a bensőségesség érzését. Főként attól indul be, ha elmondhatja, mit is szeretne tenni veled az ágyban, és te is megosztod vele, mi szerez örömet számodra. Az előtte álló élmény verbális felvezetése valósággal elszabadítja benne a nemi hormonokat. Ne légy szégyenlős!

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Talán nem gondolnád, hogy a kissé hűvös felszín milyen túlfűtött férfit takar. A horoszkóp szerint a szerepjátékoktól nagyon beindul. A Szűz pasi nagy lelkesedéssel kalandozik erotikus fantáziavilága birodalmában. A túlzott színpadiasság azonban nem vonzza, a szexualitás könnyedebb, szórakoztatóbb formáit kedveli. A nemi életben elsősorban változatosságra vágyik - szeret új pozitúrákkal és technikákkal kísérletezni.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Szenvedélye az izgalmas, gátlásokat nem ismerő szeretőtől gyúl lángra, aki hosszú, parázs csókjaival és borzongást keltő öleléseivel elszabadítja benne az ördögöt. Az erotikus horoszkóp szerint legbelül arra áhítozik, hogy fékevesztett szeretkezéssel kielégítsék legmélyebbről fakadó vágyait, miközben minden korlátot áthágnak. A Mérleg férfi számára a provokatív felhívások még pikánsabbá teszik az aktust.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpió férfi sokkal inkább szenvedélyes és szexuális beállítottságú, mint amennyire romantikus alkat. Az erotikus horoszkóp szerint kimondottan tüzes és szilaj partnerre vágyik, aki a beteljesülés érdekében szinte mindent hajlandó kipróbálni. Az ágyban való játékos szerelmi csatározás szabad utat enged felgyülemlett agresszivitásának is, ráadásul megteremti a hangulatot a még hevesebb nemi aktushoz.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A horoszkóp szerint szívesen szeretkezik odakint a természetben: akár a csillagok alatt, akár egy tóparti sétány mögött. Ilyen körülmények között könnyen úrrá lesz rajta a gondtalan önfeledtség érzése. Azt is kimondottan élvezi, ha hajnalban vagy az éjszaka kellős közepén egész testét beborító, érzéki csókokkal ébreszted fel őt, ezután pedig magánakciód vad szeretkezésbe torkollik.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Bak férfi elfojtott szenvedélyét ellazulást segítő technikákkal lehet leginkább felszínre hozni. Fontos számára a lassúság, illetve a fokozatosság, ezért szánj kellő időt az érzéki előjátékra: a mind intenzívebb csókoktól és ölelésektől meglódul a vér az ereiben. A horoszkóp szerint a testmasszázs legmélyebben szunnyadó vágyait is felébreszti, miközben feszültséget gerjeszt, és fokozza a gyönyör intenzitását.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A horoszkóp szerint intim kapcsolataiban inkább formabontó, mint romantikus. Szabad szellemű, leleményes szeretővel van dolgod, aki élvezi az előjátékot, és úgy gondolja, hogy semmi sem tilos, ami mindkét félnek örömet szerez. Fontos számára, hogy te is hasonlóképpen gondolkozz. A Vízöntő férfi legfőbb erogén zónája az elme és a fantázia, így a fülébe súgott erotikus vágyaktól éppúgy beindul, mint a testi ingerektől.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Elsősorban a titokzatossággal, a misztikummal és az illúzióval átszőtt kísérletezés hozza lázba. A horoszkóp szerint a különös, gyökeresen újszerű dolgok bűvöletében a nem e világi szexuális élmény igézete indítja be. A Halak férfi arra vágyik, hogy minden szeretkezés olyan különleges és romantikus legyen, mint az első éjszakátok. Bár a feladat teljesítése nem éppen egyszerű, törekedni azért lehet rá.

Cikkünk Phyllis Vega Szerelmi asztrológia című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

kek agy
  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Mire vágyik párod a hálószobában?

par agynemu
  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Mi zavarja a pasit szex közben?

szex
  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Mennyire tartanak érzékinek a pasik?

Ezt is szeretjük