Holdhoroszkóp: mi az erősséged a párkapcsolatban?
Mit árul el a női minőségeket képviselő Hold a párkapcsolat kialakítására és megtartására való képességedről?

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Hold a női minőségeket, valamint az érzések és az ösztönök világát jelöli. Mindemellett azt is elárulja, mely tulajdonságaidat érdemes tudatosan fejlesztened magadban a párkapcsolat terén.

Nem tudod, hol áll a Holdad? Számold ki horoszkópkészítő programunk segítségével! Kattints ide! »

Hold a Kosban

Az együttélés veled csupa izgalom és mozgalmasság. Szenvedélyes, esetenként lobbanékony természeted révén általában újabb és újabb impulzusokat adsz a párkapcsolatodnak. A legkevésbé sem esik nehezedre kinyilvánítani mindazt, amit társad iránt érzel, különös tekintettel a szexuális vonzalomra. Kezdeményezésben különösen erős vagy, ily módon akarva-akaratlanul táplálod a másik ember önbizalmát.

Hold a Bikában

Mint az élet minden területén, a szerelemben is állhatatos és lojális vagy - társad számára pedig rendkívüli biztonságérzést ad a tudat, hogy bármikor számíthat rád. Az esetleges nézeteltéréseket nem hagyod valódi konfliktussá fejlődni, inkább nagyvonalúan igazat adsz a másik embernek. Fejlett ösztönvilágodnak köszönhetően vonzalmadat nem annyira szavakkal, mint inkább a test nyelvén fejezed ki, ami egyszerre hízelgő és izgató párod számára.

Hold az Ikrekben

Veled aztán csupa öröm az élet! Pajkosságod és humorod révén a leghétköznapibb szituációkba is könnyedséget, kellemet csempészel. Nem beszélve arról, hogy még több együtt töltött év után is képes vagy flörtölni társaddal. Szexuális késztetéseidet a benned lévő kíváncsiság teszi még árnyaltabbá, miközben érzelmeidet sem szégyelled kifejezésre juttatni, szóban és cselekedetekben egyaránt.

Hold a Rákban

Intenzíven dolgoznak benned a női energiák, ami valamennyi megnyilvánulásodban nyomon követhető. Társad iránti vonzalmadat rendkívüli gyengédséggel, egyszerre érzékenyen és érzékien fejezed ki, így aztán igazán férfinak érezheti magát melletted - valósággal szárnyakat adsz neki. Összeveszni pedig szinte lehetetlen veled: a másik ember szempontjait is figyelembe véve minden körülmények között a konszenzusra törekszel.

Hold az Oroszlánban

Egyszerre vagy határozott és játékos, és magától értetődő könnyedséggel lendíted át kapcsolatodat az esetleges holtpontokon. Mind idő, mind energia tekintetében nagyvonalúsággal viseltetsz társad iránt, miközben az önátadás és a feloldódás sem okoz gondot számodra. Ráadásul a lojalitás is az erősségeid közé tartozik - nemcsak hűséges vagy, de adott esetben ki is állsz a másik ember mellett, és véletlenül sem adod ki őt másoknak.

Hold a Szűzben

A magad természetes, visszafogott módján gondoskodsz társad testi-lelki jólétéről. Fejlett hatodik érzékednek köszönhetően megérzed, hogy éppen mire lenne szüksége, és ezt lehetőség szerint igyekszel is biztosítani számára. Véletlenül sem próbálod ráerőltetni az akaratodat, mint ahogy azt sem várod, hogy maratoni lelki életet éljen veled - mindez pedig nagyon is megnyugtató és felszabadító számára. Az ágyban pedig mintha elfújták volna a szerénységedet, igazi vadmacskává változol.

Hold a Mérlegben

Sem a pénz, sem a presztízs nem áll központi helyen az életedben, így nem is várod társadtól, hogy aránytalan erőfeszítéseket tegyen ez ügyben. Képes vagy arra, hogy egyszerűen csak önmagáért szeresd, ami a legszebb ajándék számára. Fejlett érzelmi intelligenciádnak és jó kommunikációs képességednek köszönhetően kiválóan kezeled az esetleges konfliktusokat. A megnyilvánulásaidat átható nőies báj pedig már csak hab a tortán.

Hold a Skorpióban

Fejlett ösztönéletedhez lelki gazdagság párosul. Igaz, veled született bizalmatlanságodnál fogva az átlagnál valamivel lassabban oldódsz fel, ha azonban eljutsz idáig, rendkívüli pozitív energiák szabadulnak fel benned, melyekből bőven juttatsz a másik embernek is. Kisugárzásod erős, vonzalmadat gyengéden, ugyanakkor szenvedélyesen fejezed ki - társadat pedig büszkévé és boldoggá teszi a tudat, hogy egy tündérlelkű szexistennő részesíti kegyeiben.

Hold a Nyilasban

A szerelemben toleránsan, elfogadóan és - bizonyos határok között - nyitottan nyilvánulsz meg. Társad számára roppant megnyugtató, hogy mindig tudja, hányadán áll veled, ráadásul egyenrangú intellektuális partnerét is tisztelheti benned. A játszmázás nem a kenyered - a magad természetességével fejezed ki a másik ember iránti érzéseidet, vállalva akár a lelki megsebződés veszélyét is.

Hold a Bakban

Beletelik némi időbe, mire megnyílsz a másik ember előtt. Vonzalmadat fokozatosan, ám egyre nagyobb melegséggel áthatva fejezed ki, és előbb-utóbb a szenvedélyes oldaladat is feltárod partnered előtt, a hetedik mennyországba repítve őt. Mindemellett két lábbal állsz a földön - tudod, mit akarsz, és jellemzően véghez is viszed azt. A legkevésbé sem szorulsz gyámolításra, ugyanakkor képes vagy minden körülmények között nőnek maradni. Ideális konstelláció egy férfi számára!

Hold a Vízöntőben

Széleskörű ismereteidnek köszönhetően bármilyen férfias témához hozzá tudsz szólni, és az égiek nem kevés vagánysággal is megáldottak. Mindez azonban a legkevésbé sem akadályoz nőiességed kibontakoztatásában, bár vonzalmadat általában sallangmentesen fejezed ki. E ritka adottságoknak köszönhetően képes vagy az érzelmi, fizikai és intellektuális összhang kialakítására partnereddel. Kiváló humorérzéked révén pedig hétköznapjait is megszínesíted.

Hold a Halakban

Hihetetlen türelemmel, megértéssel és gyengédséggel viseltetsz a másik ember iránt. A legapróbb gesztusait is képes vagy értékelni - és örömmel tölt el, ha adhatsz neki valamit. Természetedből fakadóan a békés megoldásra törekszel egy-egy konfliktushelyzetben, sérelmeiden pedig akkor is igyekszel túllépni, ha azok érzékenységedből fakadóan mélyen érintenek. Ám amilyen visszafogott vagy a mindennapokban, olyan szenvedélyességgel nyilvánulsz meg az ágyban.

Ezt is szeretjük