Tudtad, hogy a tengeri vidrák kézen fogva alszanak? 8 hihetetlen tény az állatok viselkedéséről
Emlősök és madarak között is akad példa különös viselkedésű fajokra.

GettyImages-147665823
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Eltérő élőhelyeinknél fogva az állatvilág sokfélesége általában csak akkor tudatosul az emberben, amikor ellátogat egy állatkertbe, vagy megnéz egy természetfilmet. 

Az állatvilág 8,7 millió faja - madarak, emlősök, halak és más élőlények - elképesztő változatosságot mutatnak, de nemcsak megjelenésükben, hanem szokásaikban is. Érdemes velük közelebbről is megismerkedni, hiszen egy-egy olyan tulajdonság is kiderülhet, amely meglehetősen furcsa, meglepő, esetleg szívmelengető, megmosolyogtató az ember számára. Bizonyos fajok egyedenként, mások a társas viselkedésük miatt hívják fel magukra a figyelmet. A következő fajok érdekes viselkedését szórakoztató megismerni.

8 faj különleges viselkedése

A tengeri vidráktól a csikóhalakon át a varjakig különleges viselkedésű fajokat veszünk végig: nyolc érdekes szokás az állatvilágból.

Együtt a bánat és a feldolgozás útján a februári Femina Klubban!

Szily Nóra vendége ezúttal Singer Magdolna gyásztanácsadó lesz, akivel azokra a nehéz kérdésekre keresik a válaszokat, melyek a gyászolót és a távozót egyaránt segítik abban, hogy békére leljenek. Hogyan birkózhat meg az itt maradó a hiányérzettel, a bűntudattal és a fájdalommal? Fel lehet-e készülni szeretteink halálára? Meddig tart a gyász? Többek között ezekre is választ kapunk majd.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, kattints ide a vásárlásért!

Időpont: 2022. február 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük