Elüldözöd vagy megtartod a párod?
Születésnapod elárulja
A túlzott ragaszkodással akár tönkre is tehető a kapcsolat, ahogyan a függetlenség vonzó is lehet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Teljesen természetes, hogy párkapcsolatban az ént felváltja a mi. Az azonban nem mindegy, hogy milyen mértékben. Egyes nők hajlamosak túllőni a célon, és egészségtelen függő viszonyt alakítanak ki párjukkal.

Ugyanakkor mások - talán éppen ezt elkerülendő - túlzottan ragaszkodnak autonómiájuk megőrzéséhez. A kétfajta viselkedés közötti egészséges egyensúly megtalálása tehát nem egyszerű dolog. Ha kiszámolod, melyik napon születtél, megtudhatod, neked sikerül-e.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Az élet szinte minden területén az arany középúton jársz, így a párkapcsolatban is törekszel erre. Könnyen megtalálod az egészséges egyensúlyt az önfeladás és függetlenséged megtartása között. Ennek köszönhetően úgy teszed boldoggá a társadat, hogy közben önmagadból, illetve a saját értékrendedből semmit nem veszítesz. Képes vagy pároddal okos kompromisszumokat kötni, könnyen megtaláljátok a harmóniát.

Ha kedden születtél

Ha az élet úgy hozza, megállsz a magad lábán, és nem esel kétségbe csak azért, mert nincs melletted senki. Ugyanakkor, ha párkapcsolatban élsz, mindenáron arra törekszel, hogy megtartsd kedvesed. Előfordul, hogy akkor is ragaszkodsz hozzá, amikor már minden kívülálló számára nyilvánvaló, hogy nincs értelme folytatni a kapcsolatot. Mindez annak tudható be, hogy túlságosan idealizálod a kedvesed, és gyakran alárendelődsz neki. Időnként le kellene vetned a rózsaszín szemüveget.

Ha szerdán születtél

Valahol félúton jársz. Nem vagy éppen kapcsolatfüggő, ám az önállóságodat talán túlzott mértékben feladod párod kedvéért. Jellemzően te teszel engedményeket, te igazítod a programodat kedvesedéhez, ha szükség van rá. Ritkán várod el, hogy valódi kompromisszumos megoldás szülessen kettőtök között, netán ő idomuljon hozzád. Az egyensúly megőrzése érdekében néha kicsit szigorúbb is lehetnél pároddal.

Ha csütörtökön születtél

Kimondottan ragaszkodsz a társadhoz, és szeretnél minél több időt vele tölteni. Időben észreveszed, ha kapcsolatotok kicsit ellaposodott, és teszel is azért, hogy minél előbb kikerüljetek a hullámvölgyből. Ráadásul mindezt - az egyenlőség jegyében - kedvesedtől is elvárod. Alapvetően nem vagy sem túlságosan autonómiapárti, sem kapcsolatfüggő. Szereted a harmóniát, de megtalálása érdekében nem bonyolítod túl az életet.

Ha pénteken születtél

Kimondottan önálló, független nő vagy. Mivel túlságosan ragaszkodsz az autonómiádhoz, előfordulhat, hogy nehezen találsz párt, de lehet, hogy nem is keresed a másik feled. Ha párkapcsolatban élsz, nem törekszel a kompromisszumokra, illetve nem szövögetsz közös terveket. Ám ezzel nem csupán függetlenségedet őrzöd meg, viselkedésed egyenes következménye lehet, hogy nem együtt, csak egymás mellett éltek.

Ha szombaton születtél

Nagyrészt társadtól függ, hogy mennyire viselkedsz önállóan, illetve mennyire függsz tőle. Ha úgy érzed, nem kapsz meg mindent kedvesedtől, hiányérzeted miatt hajlamos vagy a függő viszony kialakítására. Ha azonban túl sokat kapsz tőle, vagy szorosnak érzed kettőtök viszonyát, önállóságra törekszel. Érdemes lenne az egyensúlyra törekedned, ennek érdekében tisztázzátok, hogy ki mit vár a kettőtök kapcsolatától.

Ha vasárnap születtél

Úgy tűnik, egyedül is megállsz a lábadon, és önmagadon kívül nincs szükséged senki másra. Ez a kép valójában csak a kirakat, hiszen magad is pontosan tudod, hogy szükséged van társra. Az azonban tény, hogy a kapcsolatfüggés nem jellemző rád. Párkapcsolatban élve is önállóan viselkedsz, és igyekszel a lehető legracionálisabban közelíteni az esetleges problémákhoz. Néha azért nem árt, ha hagyod, hogy elborítsanak az érzelmek!

OLVASD EL EZT IS!

ferfi tlefon
  • párkeresés
  • melyik napon születtél?

Miért nem találod az Igazit?

Ezt is szeretjük