Milyen rólad az első benyomás?
Ilyennek látnak a többiek a japán horoszkóp szerint
Japán horoszkópodból megtudod, mit gondolnak rólad mások.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Általában nehéz megítélnünk, milyen képet hagyunk magunkról másokban, mert minden egyes szemszögből másnak tűnik ugyanaz a helyzet.

Azonban a személyiségednek vannak olyan részei, melyek meghatározzák, mit sugallsz másoknak. Tudni akarod? Olvasd el a horoszkópod!

Japán horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a japán horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ippaku - Fehér víz

Ha az Ippaku jegyében születtél, nem kizárt, hogy határozottságodat gyakran lehengerlőnek érzi a környezeted, céltudatosságodat pedig könnyen úgy értelmezhetik, hogy túlságosan előtérbe akarod helyezni magad. Ezt nem mindenki viseli könnyen, de némi diplomáciai érzékkel megoldhatod a vitás helyzeteket. Hallgasd meg mások véleményét, és ne utasítsd el a kompromisszumot, ha az előre visz.

Jikoku - Fekete föld

Fekete földként valószínűleg azt vallod, ami a szíveden, az a szádon. Így elsőre van, aki szókimondónak, míg más talán túlzottan is harsánynak, esetleg nyersnek lát. Ügyelj arra, hogy ne akarj mások elnyomása árán kitűnni a környezetedből. Igaz, hogy nem kell, hogy mindenkinek szimpatikus legyél, de fontos, hogy megtanulj figyelmesen hallgatni is.

Sanpeki - Türkiz fa

Türkiz faként nem kizárt, hogy kissé visszahúzódónak, zárkózottnak tűnsz elsőre. Akik nem ismernek közelebbről, talán hűvösnek, netán kifejezetten távolságtartónak hihetnek. Ne hagyd, hogy a racionalitásod megakadályozzon az érzelmeid, gondolataid kifejezésében. Merd megmutatni az értékeidet a többieknek!

Shiroku - Zöld fa

Ha a Zöld fa jegyében születtél, nem kizárt, hogy óvatos vagy, és ritkán kezdeményezel. Talán nem megy könnyen a kapcsolatteremtés sem, ami miatt elsőre úgy tűnhet, nem is igazán van kedved barátkozni. Érdemes gyakorolnod, hogyan tudsz megnyílni a másik felé. A mosoly és a nyitott testtartás sokat segít.

Goo - Sárga föld

Ha a Sárga föld jegyében születtél, valószínűleg dinamikus, aktív személyiség vagy, igazi örökmozgó, aki nehezen marad egy helyben. Az sem kizárt, hogy a figyelmedet is nehezen fókuszálod olykor, ami miatt a másik azt hiheti, unatkozol a társaságában, vagy érdektelen vagy. Vitalitásod ugyanakkor igencsak megnyerő lehet, és sokaknak imponál.

Roppaku - Fehér fém

Fehér fémként kedvességed tűnik fel elsőként. Olyasvalakinek tűnsz, aki szívesen figyel másokra, és, akiben meg lehet bízni. Emellett azonban sokaknak mindez azt is sugallhatja, hogy ki lehet téged használni. Ügyelj arra, hogy megtaláld az egyensúlyt a visszafogottság és a határozottság között.

Shichiseki - Vörös fém

Ha a Vörös fém jegyében születtél, nem kizárt, hogy túl sokat adsz mások véleményére, és túlzottan a figyelsz arra, mit gondolnak rólad mások. Ez fontos helyzetekben és ismeretlen társaságban kissé esetlenné tehet. Ne hagyd, hogy mások ítéletei befolyásolják az önértékelésedet. Vállald azt, amilyen vagy, mert pont úgy vagy jó.

Happaku - Fehér föld

Fehér földként első látásra talán meglehetősen kimértnek és szigorúnak tűnsz. Míg egyesekben ez tekintélyt parancsoló, és tiszteletet ébreszt, mások modorosnak találhatják a viselkedésed. Nem kizárt, hogy mindez társasági feszengésből adódik, ezért törekedj arra, hogy lazábban vedd a dolgokat.

Kyushi - Vörös tűz

Ha a Vörös tűz jegyében születtél, nem kizárt, hogy olyannyira lendületesnek tűnsz mások számára már az első találkozáskor, hogy igazi forradalmárnak találnak. Határozott vagy, de kedves, és talán van benned valami szokatlanság, valami nem hétköznapi, ami miatt sokan felnéznek rád.

Ezt is szeretjük